sol

Idag är det fortsatt kallt och solen skiner från en vinterljusblå himmel. Har varit o handlat och lagat mat. Nu strax ska jag ta med Mandy ut på isen och promma. En lugn och skön dag. senare blir det danskurs...love it.

onsdag

 
så varckert ute. Sol, gnistrande vit snö och nu på dagen ca -12. Natten var ca -20. Har ledigt fram till fredagkväll.
Ikväll är det Bailava och to o fr Lavis. Mina skor som jag beställde igår var slut så då fick jag ta likadana fast med rosa ränder. Hoppas de kommer snart och att de är så sköna som jag behöver.
 
Var ute på isen med Mandy. Idag var jag tvungen att ta solglasögon för det bländar väldans från snön.
Hoppas på lite färg i fejjan. Känner mig blek och håret är mörkt. Jag behöver sol.

Danstränings skor

Nu har jag sökt efter danstränings skor i affärer men hittade inte så nu beställde jag från finland. Hoppas dessa är sköna. Behöver ju ha ordentliga tränings skor när jag kör 3 pass i veckan. Baila baila
crisscross_musta.jpgdansskorna är sk tvådelade och ej platta som vanliga träningsskor. Nu hoppas jag de kommer snart, men till im hinner de inte iallafall...vettigt pris var det med...55euro och 8 euro för frakt. Helt ok.
 
Idag är det kyla i hela landet. Här ca -20 imorse och nu på dagen -14. Har ätit spagetti och köttfärssås, bakat glutenfria havreflarn med lite mörkchoklad bitar i. Väntar på käre maken som varit på studiebesök på husfabrik idag.
Sen blir det långprommis med Mandy på isen. Har varit en kortare på fm...
Gillar ledighet :) börjar jobba först fredagkväll och har ledig vecka nästa v samt v 10 sportlov då jag tog 4 semesternätter. Love it...

Söndag

Vi har varit på isen o prommat i sol o kyla. Sen var vi till stugan o skotta det vi orkade. Det är så mycket snö så man får vänta på att det ska börja smälta till våren. Det är omöjligt att skotta för hand.
gillar snö och älskar att åka bil till stugan. Mandy var förvånad att hon inte kunde komma fram överallt, men hon försökte iallafall.
 
 
 
 

helg

Snart blir det Lavis igen. Gårdagens pass var så kul o svettigt så man njuter verkligen av dansen.

Ledig

så skönt att jag fick gå på Lavis igår och det var så kul och svettigt. Kl 14 är det daggruppen och jag tänkte gå på den förståss.
dock ingen sol men det gör väl inget när det är fredag och många lediga dagar.

Alla hjärtans dag

vackert när jag vaknade. Solen sken o endast -1. Hann promma o fota innan solen gick i moln. Har varit trött o hungrig o liten förkylning kände jag av inatt men nu pigg. Jobbar bara inatt också för jag fick sem to natt. Skönt kan gå på Lavis to o fr. 

Måndag

Helgen har varit full av motion och sånt gillar vi. Iofs har hela min lediga vecka varit full av motion ute på isen med Mandy. Hon älskar verkligen att springa fritt. Om någon vecka får man ju inte ha hund lös så vi passar på nu. Man får hålla koll på att hinna koppla henne innan en skoter kör förbi...där vet jag inte hur hon skulle reagera. Hon gillar ju inte ljudet av en gasande skoter för nära inpå.

Nu börjar jag jobba inatt och 4 nätter förutom ifall jag får ledigt to natt för då jobbar jag bara 3 och sen kan jag gå på Lavis både to o fr.

Det snöar lite lite hela tiden och har gjort det hela helgen. Man får ploga o sopa så snart man går ut.
När jag kommer till Luleå idag önskar jag att min parkeringsplats är plogad nåtsånär. Det är ganska jobbigt när det kommer mkt snö att skotta en bilplats för hand.

fredag

Ganska milt idag. Igår var jag på LPG behandling. så avslappnande och kanonskönt. Jag dåsade i 30 min. Sen var jag på Lavis och dansade järnet. Så kul. När jag kom hem var jag lite illamående och kunde inte äta något. Det blev att gå o lägga sig redan innan 23. Ovanligt för mig. Men jag har sovit så gott och jag tror att LPG terapi är något som jag ska fortsätta med.
Idag är en sån dag då jag är fumlig och klantig och lite xtra trött. Jag har inte orkat ta sedvanlig långprommis med Mandy. Har lagat mat och ska om en timme på Lavis daggrupp. Så härligligt att få gå 3 pass dans denna v då jag missat mkt 2 veckor. Så är det ibland pga jobb. Sen när jag kommer hem och har ätit så blir det xtra lång prom. Käre maken har skidåkning på schemat.
 
Så har jag för en g skull varit ute i god tid och bokat skönhetsskolans special ansiktsbehandling och LPG terapi som är hälften så dyrt som hos ordinarie. O dessa tjejer är super duktiga och har alltid de senaste produkterna.
Sen har jag friskvårdsbidrag på 1200 kr från Jobbet som jag ska använda till massage. Har inte hittat någon bra i Luleå som jag vill gå hos ännu Men letar vidare...
 
mina vader älskar LPG terapi

vinterdag

Ännu en fantastiskt vacker vinterdag. -12 strålande sol. Kritvita träd av både snö och frost.
Jag var på väg till isen med Mandy och då blåste det ner snö från träden, jag tappade mobilen när jag fotade så istället för att gå ut på isen så fick vi vända om och gå hem för att torka mobilen, skalet, fodralen, kotokorten...
Nu har jag gjort mandelpotatismos och älgskav (strax klar) efter maten ja då blir det ut på isen.
Käre maken ska nog ut på skidtur när han kommer från jobbet...
När de gör skidspår på isen då ska jag också börja träna igen.
 
 

Söndag

1 pass till o sen ledig vecka. Dagens foton i vackra Notviken
 

Lördag

Tog en timmes prom i strålande sol o -14. Så vackert
Det är så viktigt föt mig att få ta min promenad i dagsljus.
 

Fint

Varit på stan på fm. Tvättat hundarnas mattor. Prommat i vackert vinter väder. 
 
 
 

RSS 2.0