sol

vaknade av solen så härligt. Vi har tillbringat min första sem vecka i stugan och faktiskt njutit av sol o värme sen onsdag. Tillomed doppat mig fast J badade på riktigt. Att sitta på bryggan i solen och titta över forsen är så avkopplande och skönt. Har läst nån bok och tidningar. Vad mer kan man begära när det är sommar.
 
Dessutom var jag på ansiktsbehandling tisdag och frissan torsdag...

Natt

mulet och regn så då är natten mörk. Natt 2 av 3 på jobbet. Mådde risigt förra natten och nu lite bättre. Börjar bli lite hungrig eftersom jag inte har ätit nåt sen 16 igår. Ingen matlust. Och brukar ju inte äta på natten annars heller så jag försöker vänta till morgonsidan.

Min semester börjar på tisdag vilket jag ser fram mot. Lediga sköna dagar i stugan...sol kan man önska men det blir vad det blir...
Glad över att jag har min sem sparad och ledsen över de som haft tidig sem med regn regn och åter regn

SPA

igår var vi i OULU och fick massage på EDEN sen var det skönta att spa och sitta i eucaluptysånga. Vädret var ju hyffsat i OULU...+19 och INGEN regn.
När vi kom hem regnade det och senare ÖSTE det bokstavligt talat. Ja och det måste ju vara REGN rekord gånger flera denna sommar.
Ja jag är ju ledig denna vecka så det hjälper inte att gnälla...bara gilla läget...
Nu ska jag iväg på lite ärenden och ev vore ju ett besök på Gymmet bra.


Blommor

Min trädgård blommar trots mycket regn och nordanvind och mindre sol...mycket senare än vanligt dock.
Denna löjtnantshjärta planterade vi för 2 år sen. Ser den från köksfönstret och den är min absoluta favvoblomma. På södersidan planterade vi en exakt likadan och samtidigt och den är stor som en buske nu.
 
 

Söndag

Ledig vecka och vädret är kallt. Vinden har vänt till Nordan men inget regn iallafall. Det blir nog att vara ute lite mer idag. Cyckeltur och ev till stugan och elda skräp. Hittills i sommar har vi inte sovit en enda natt i stugan. Idag kan vi kanske basta i ute bastun...Bada i älven? Njae...Får acceptera att denna sommar är såhär...Och börja njuta istället av nuet...

By the way...förra lördagen var vi på dans och jag fick någons klack på insidan av vristen. Det sved ju men trode inte att fotleden skulle bli så blå och svullen efter 4 dagar. Ledbandet har nog fått sig en ordentlig streckning. Så igår dansade vi hemma i köket istället för att gå ut på logen...Dansa är glädje :)
 

RSS 2.0