Regnar

Ledig lördag som ser ut att regna hela dagen. När jag vaknade så åkte jag o handla och gjorde kycklingspett med god färskpotatis och youghurt dressing till med lime och citron...sen tog jag mig ett härligt bad med lavendelskum och ansiktsmask och aquacopping...min nya behandlingsmetod som jag kom på själv och märker att den funkar allra bäst. Och så har jag beställt facekittet och hoppas kunna göra behandlingar snart snart.

Anyway är jag trött men ska vara vaken till 22 iallafall och nu ska jag åka till kyrkbyn i gammelstad och fika.

friskvårdsinspo

Cuppingmassage ger bra och snabb effekt...igår gjorde jag en behandling i bad och det var mkt mkt bra. Nu har jag beställt Facecups och längtar efter att börja prova på mig och på mina kunder
 

My company :)

Äntligen lite sol men rackarns ingen värme...var en sväng på gymmet och sen bastu och koppning...det känns verkligen att det ger resultat. Nu ska jag skicka efter koppning för fejan med. Sitter med lite firmagrejs just nu och hoppas att jag får klart detta. Som sagt så har jag ju 5 års erfarenhet av företagande så det är inget nytt...Jag är bra och jag är duktig och jag har erfarenhet...

REGN

Huvva det är som höst idag. Var till frissan. sen till träshoppen och fick mina listor tillsågade. Men då var de en halv cm för breda så det blir nog snart till att köpa en egen cirkelsåg puh...hann hem en vända med saga innan kvälls spa drar igång..

.Norge snäll idag igen då skattepengen kom´:)

Lite sunny

Vaknade vid 9..perfekt eftersom jag ska jobba kväll på spa. Som tur så fick jag byta bort imorgon nattpass mot söndag så då kan jag jobba på spa imorgon också. Nu är det löning och räkningar som ska betalas...Mycket in mycket ut...pengar ska rulla :)

Rainyday

Lite regn idag...måndag och jag är ledig när alla andra jobbar :)
Gårdagen var rätt trevlig då jag fick mina naglar fina. Jag var sen ute och åkte bil till Finska Kukkola och köpte glass...det var fint men massor av mygg.

Idag försöker jag betala räkningar men får inte fram swedbanks sida!!

Midsommardagen

Igår var jag tröttare än trött efter ett hektiskt nattpass på sjukhuset. Så det blev att jag stannade hemma och gick och lade mig 21. Idag jobbar jag på SPA hela dagen och solen skiner...kanske man orkar göra något skoj ikväll istället....

Midsummer, Juhannus, Midsommar

Nu är den äntligen här. Solen skiner så vackert och det är nu det är som vackrast här i norr. Midnattsol och bästa midsommarvädret ska bli i norrland :)
om några timmar får jag åka hem o sova.
Har fixat grillspetten och potatisen färdig så när jag har sovit klart och duschat o klätt mig fin så åker jag upp till happis.

F e r i e P E N G

Sovit till nu..alltså helt ok...solen skiner litegrann iallafall....Och våra löner kommer inte förrän efter midsommar MEN NORGE betalar ut Feriepengen idag....Det var ju en kul överraskning.
 
Jag var ju på vackra KRAGERÖ i Juli förra sommaren. Jag jobbade på ett eldrebolig som jag saknar iband...gullig personal och fina gamlingar som lärde mig mycket. Och då kommer det lite xtra sommarpengar som tack:)
 
 
En skärgårdsidyll är det och kalls för Norrmännens FeriePARADIS
 
 
everyone wants happiness, no one wants pain. but you can't make a rainbow, without a little rain.

Midsommar

Riktiga midsommaren är idag 21 juni...
Här är  sommarlängtan....

Blåsigt

Idag åkte jag fr Happis redan vid 13 tiden. Åkte ut till Brändö och fina Åsa. Oj vilket mysigt hus hon bor i med sin lilla familj. Fick fransarna färgade och skönhetsbehandling för ansiktet. Min finska mob funkar ej...vet inte varför och det är trist då jag behöver bli nådd av viktiga personer :)

Nu e jag på nattjobb 1 av 2 sen är det midsommar. Men sommarvärmen! vart tog den vägen? 10 grader och stormvindar...

Tisdag

Varmt och kvalmigt med noll sol men lite regnskurar då o då...Klippte gräsmattan idag innan det började regna. Tvättis och så var jag med Jeppe till Kemi. Sanna fick rätt fria händer ang Jeppes frippa så det blev kort och jättesnyggt. Tänkte gå o träna men då kom grannen och tänkte fixa min bil så får ser hur det blir...Kan ju cykla förståss...

Midsommarveckan

Riktiga midsommar infaller på torsdag. Nu har jag just vaknat och hunnit med några viktiga telefonsamtal medans kaffet bryggdes. Ska snart hoppa i golfen och åka till Happis. Idag firar vi SAGA

Kristaller

Nu är WELLNESS Haparanda back on track again.

SOMMAR erbjudanden...Swarovsky kristaller...både hals och armband-fotlänk
Beställes via mejl
WildHeart 150 kr lev med svart eller natur läderband


Stjärnaeller hjärta 28 mm 150 kr med svart eller natur läderband



Röd, rosa, aquamarin, klar, vitrail(mångafärger i grönt) samt heliotrop 120 kr




Hundår

18 JUNI fyller Saga 7 år...det blir ju 49 människoår det.
Snacka om att tiden går fort för vissa :)




Lite regn gör ingenting...

när man ska sova efter ett nattpass är det mysigt då det regnar...Var en sväng på stan med Jeppe och sen åkte han till Happis.

Sov till ca 11 och ska vila innan jobbet igen.


Natt

Det var rätt trist att åka iväg o jobba natt när det var lördagkväll och supersommarväder och alla skulle ut o roa sig. Men men...nu har det blivit söndag och regnar lite...om några timmar får man åka hem o sussa...och sen kanske det är sol igen

Fredag

Ser ut att ev bli regn men när solen kommer fram är det underbart.
Inatt har jag sovit xtra gott...kan bero på yogan igår....eller att det är fredag och en trevlig kväll väntar ;)

Var på banken imorse och fixade med nytt bg och sen gymmet o tränade samt gjorde koppningsmassage i bastun. Gör lite ont på låren då man koppar men det ger SUPEREFFEKT...

nu ska jag inta lite god lunch...

Im börjar nattpassen igen...:)

 

 


14Juni 1992

Det var en solig och varm Söndag då mitt yngsta barn föddes. ..JOHANNA som firar sin födelsedag i PARIS...
GRATTIS på 20 års dagen idag.








summerday

Morgonen började med ett härligt Yogapass vid utepoolen på cape east. Sommaren är här ääääntligen.

Sen var jag o infra o spa..var hemma runt 14 tiden. Sen var jag på banken och ordnade med mitt företagskonto tillbaka...ska börja jobba så smått med WellnessHaparanda igen.

Så igår tog jag tag i fultrappan hemma och fick bort alla äckliga fula nålfiltsmattor...lite hjälp fick jag av grannen. För nålfilt sitter jäkligt hårt.

Denna klänning fr Lee vill jag ha


Sunnyday

Åh så varmt det var redan från morgonen...satt ute på nya terassen och drack kaffe och solade. Sen tvätt och nu är jag nygymmad och duschad och ska bara fånga dagen, köpa jordgubbar och njuta.

Igår var jag i Alatornion kirkko och fotade. Vilken vacker kyrka. Sätter in foton senare.

Sen hade folk gått man ur huset och köpte blommor i Vojakkala handelsträdgård. Man vill ha allt...

Ny vecka

Vaknade med huvudvärk...vätskebrist? känns så. Tänkte simma för en g skull men hallen visade sig öppna först kl 12 nu när det är sommartid. Jag ska svara på lite mejl och sen ta mig till gymmet. Skönt om det blir sol idag så jag får börja känna av sommarfeelingen.

Har börjat köpa en vaniljkvarg som är jättegod och heter PRO kvarg och finns att köpa i Finland. Det är Valio som gör den och de har även youghurt med xtra protein. Kvargen är mild och krämig och mättar superbra. Istället för glass för den hälsomedvetna...snart till färska jordgubbar mm



Tänker besöka den vackra kyrkan i torneå som jag ser från cape east fönster när jag gör behandlingar. Och promise att inte glömma kameran :)


Söndag

Snart börjar min lediga vecka...en hel...har i helgen jobbat på cape east och det är ju trevligt som alltid. Sen har jag umgåtts med vänner under hela helgen. Fick skjuts hit imorse så det blir en prommis hem om en stund när jag slutar jobba.

På önskelistan till veckan:

Motion
Sol o värme
Glädje
Naturen
vänner
Lugn och harmoni
Bra mat






Sunnyday

Äntligen sol och något varmare...tvättis och outfitten är mkt somrig idag...collegebyxa o huvtröja i grått skönt urtvättat samt välingådda rosa foppatofflor...sommaren är här ha ha.

Tänkte träna om jag orkar...annars lite lunch och ev gå o hitta nåt snyggt till kvällen. Är bjuden på middag....*spännande och nervöst*


Torsdag

Känns som tisdag pga helgen igår...Sov till 9.30 och vaknade med huvudvärk...vätskebrist...
Tränat litegrann pga att jag inte kunde ta PW med Saga då jag har så ont i en tå. Så nu går jag med foppatofflor och känner mig somrig och slapp.

Anyway så var jag o hälsade på vår kära bestemor på landet. Fick en pratstund över gott kaffe.

Nu är jag trött och tänker äta lite lätt och sen slappa med min nya bok från bibblan...

Jag tror ju på att saker kommer till en...jag har ju en längtan till Italien och åker nog dit i September när jag fyller år. Nu kom det fram 2 italienska böcker och jag fastnade för den ena. Älskar sommar och böcker o tid för att läsa.

Nationaldagen

Sovit endast 3 timmar men det får räcka. Regnade i Luleå. Åkte hem nu när jag är ledig en v igen och idag verkar solen skina litegrann i happis. Var o tränade och bastade...passade på att stretcha i värmen. Jag mår som allra bäst när jag träna... nu ska jag gå o köpa mineralvatten...ligger back i vätska känner jag.

Sen åker jag till loppis och hämtar ut pengarna som jag tjänat ihop på att sälja secondhand. Allt går dock till JO. Så jag hoppas ju att det är en hel del.

Tisdag

Skjutsade Jo till Kallax airport imorse och var så trött. Jag saknar henne redan. Hoppas det blir en bra o fin resa för henne.
Har sovit några timmar och dricker nu mitt kaffe. Tänker nog gå o träna lite idag. Har ju ingen hund heller att ta hand om idag. Idag måste jag låta bli att fuska med gluten.

Ingen sol ute men ingen regn heller :)

Jobbar 1 natt till och sen är jag ledig en vecka...ja jag jobbar ju på cape east spa förståss.

Tisdag nu

Nu har må gått över till tis just. Är på nattpass 2 av 3.
Under måndag sov jag till ca 11.30 och sen var jag o jo på storheden och handlade. Gjorde en champinjonsoppa och PW in till city fr Jeppes. Riktigt skönt väder och det doftade sommar.
Gick lite i affärer men köpte inget. PW tillbaka och så åt vi den goda soppan. FUSKAT med gluten som sjutton. Varför är jag så dum? nu har jag ont i magen och är svullen. Vet ju att jag inte mår bra men ändå...

Sen sov jag ett par timmar till innan jobbet.

Hoppas nu att natten går fort och att jag inte är alltför trött för jag ska skjutsa Jo till flyget. Hon åker till Paris via Stockholm.

Läser en kul finsk blogg usko,toivo ja pakkaus

söndagmåndag

Nu har kl passerat midnatt och jag e på jobbet. Natt 1 av 3. Ledigheten har bestått av röjning, loppis, städ, och massor av regn.

Igår var jag med några kollegor och Spa ade på Capen. Härligt. Regnet öste ner och det var lika murrigt och höstlikt som oktober... huvva...

Jag o Jo kom till Luleå på em och bor i Jeppes lägenhet. Saga är hemma i Happis.

Hoppas natten går fort och hoppas det är sol imorgon

RSS 2.0