måndag

Sista måndagen i februari och idag ska min bror o syster åka till Östhammar till Fonus så får vi kanske veta lite hur vi ska gå tillväga med begravning och sådant som hör till. 
 
jag är ledig idag och det känns skönt efter en helg med jobb och 39mil i bilen.

Söndag

Jobbhelg...som jag känner är det bättre att vara på jobbe än att gå o grubbla hemma. Ännu vet vi inte dödsorsak..förhoppningsvis får vi veta under nästa vecka. Åkte hem igår och hit till jobbet kom jag nyss.
Vi har ett fina stillhetens rum i sjukhuskyrkan. Där satt jag en stund innan jag kom till avd.

Sorg

Igårkväll fick jag ett sorgebud...min käre far hade hastigt avlidit och världen blir aldrig mer densamma.
Har gråtit idag och mina kollegor stöttar med fina sms. Har varit hemma och bläddrat igenom gamla foton från min barndom...Tack vare pappa är jag den jag är...han lärde mig mycket...
Ingenting blir någonsin som det varit
 
Niin äkkiä päivä sammua voi,
ei kohtalon kellot edeltä soi.
Sydän itkee kaipuuta, ikävää,
enää muiston helmet kimmeltää.
 

Söndag

Soft helg och frisk o kry...så skönt...jag har prommat varje dag och vissa 2 gånger 45 min...fick ju nya vinterstövlar av kärleken så jag inte får ont i fossingarna...dessutom har jag varit på gymmet igår och idag...jätteträningsvärk men imorgon måste jag köra hela kroppen igen....Känslan är skön ändå...

Måndag

Var ute en prommis i milt väder. tog på mig broddarna för säkerhets skull. Min hosta har inte försvunnit och inatt har jag känt påverkan på andningen...känns som att det bubblar och trycker i bröstkorgen...tror att jag kan ha drabbats av svininfluensan...hoppas att jag blir bättre snart och att omgivningen inte drabbas.

J är hos massören och när han kommer ska vi göra laxlåda med spenat och till dett rårivna morötter i massor...Konstigt fast jag är sjuk så har jag bra matlust :)

Söndag

Igår snöade det och idag töar det...milt väder och det rasar snö från taket. Fortfarande lite krasslig i halsen men jag hoppas ju att jag kan återgå till jobbet på tisdag...
Nu blir det halkigt ute igen och jag kan ännu inte träna då jag inte är helt frisk MEN hoppas att jag har någon form av grundstyrka kvar efte alla min år på Gym...Tänker efter och jag började när minstingen var 4 år och till sommaren fyller hon 22 så det är ju några år...senaste året har dock varit sporadiska besök pga tidsbrist...Hoppas det ordnar sig på den fronten för jag saknar träningen.

Söar

Idag snöar det stora flingor ena stunden och blötsnö nästan regn andra stunden. Ska träffa min bästa vän över en fika och så kan hon hjälpa mig med en analys :)

J e på utb och jag har bastat och gjort mig iordning inför stan...Mandy borde få komma ut lite innan jag åker.

Ikväll e det mello...
Flunssan som jag har drabbats av ser ut att ha drabbat mitt jobb oxo...

Februarifredag

Har varit sjuk i flunssan från måndagkväll då jag fick gå hem tidigare från mitt kvällspass. Hosta, ögoninflammation, feber. Skulle jobbat helg men känner att jag måste bli helt återställd innan jag går tillbaka.
Förra året däckade jag oxå i början av februari fast då hade jag ont i kroppen och huvudet oxo fast ingen ögoninflammation.

Hostan gör att jag sover dåligt på natten.

Känner mig slö dessutom när jag inte kan träna eller vara ute.
J åkte till Kemi för frissabesök samt sin tenta. Good Luck!

Fick ett telsamtal just när jag skulle duscha...blev glad eftersom det gäller jobb...Mer om det längre fram...

Mandy har hunnit bli 1 år och ätit både tapet och en del av väggen i hundarnas rum. Nu har vi sprejat med ättika och köpt nya leksaker så att hon inte ska ha tråkigt för det är väl då hon ger sig på väggen.
 
nu är det 1 månad sen vi var på Teneriffa...känns som jättelänge sen och jag längtar efter sol o värme MEN mest av allt att jag blir frisk och kan vara ute i friska luften och att det blir bra skidväder...
 
 

RSS 2.0