tisdag frissan

 idag ska jag till en helt ny frissa vilket känns som alltid lite nervöst.
Min bästa är ju föräldraledig i 1 år så då får jag gå till nån annan. Hoppas jag blir nöjd. Less på rak page som bara hänger. Ska ta en vårdande behandling och klippa upp nacken liiite, annars behålla lång lugg fastän jag är lite sugen på kort lugg...men det är ju mer jobb med det.
 
 Hon var ju jätteduktig o jag är nöjd🤗👍

Sunday

 
1 natt till sen ledig vecka😊 jag hann ut o fota lite innan solen gick ner. November är en vacker månad♥️
 

Vacker dag

 
Var ute o promma 13.30 så fint ute o man passar på att tanka lite dagsljus
 

juligt

Har haft Jo hemma i en vecka. Tiden går så fort och idag skjutsade jag henne till tåget. Jag skulle jobba inatt men chefen gav mig flexledigt för jag kände att jag inte orkade åka o jobba. mörkret gör ju sitt.
Så då städade jag och tog fram ljusstakar och slingor inomhus. Har inte tänt stjärnor ännu men tadaaa allt e klart till advent. Utan stress. Strax till dansgympa och djupstretch på det. 
 
Igår fick vi ha Alice hela dagen och vi hann med massor. Simhallen var ju xtra kul och sen leka hemma och baka pepparkakor. Hon ville stanna hos oss och inte åka hem. Hon leker så snällt o fint och är super duktig.
 
Nu gympaaaa...hoppas på 110%

After grey

Efter gråväder i nästan 2v så klarnar det lite
 

Luleå

Det är gråväder och mörkt. Kom t luleå. Har just fikat o ska strax t stoeheden innan mitt läkarbesök på ortopeden. Min tumme ska få diagnos och förhopp behandling. 
Jag hoppas jag hinner till Bailakursen😊

grått

Grå väder men rätt skönt ute ändå när man klär sig.Har fått ut ljusslingan på framsidan som ska vara till julgranen så småningom.
Kuvahaun tulos haulle bon joviigårkväll började vi kolla vår resa till Tallinn. Det var problem med Ekerölines bokning av hotellpaket. Allt verkade vara slut.
Vi beställde färjeresan först  och sen bokade vi hotellet. Mycket var fullbokat redan till 2juni nästa sommar.
Till slut fick vi ett litet hotell i gamla stan i Tallinn. Rätt dyra priser den tiden men vad gör man inte för vi har ju fått biljetter till Bon Jovis konsert i Tallinn. Iof så hade vi ändå inte hunnit med något Spa för vi åker dit 2 och är framme ca 12. Insläpp 16. Sent till hotellet och utcheck på fm då vår färja går tbx till Helsingfors kl 12 3e juni.
 
Har haft benvärk i flera dagar och inatt sov jag dåligt pga att det var så varmt. Ikväll är det Magdans och imorgon missar jag förmodligen Latinska dansen för jag ska till Ortopeden med min tumme och hinner nog inte köra tillbaka från Luleå innan kursen börjar.

Home again

Jobbhelgen bakom mig o kom hem med detta fynd fr stora coop i Luleå. Drygt 100 spänn. Så fin
 

RSS 2.0