Mandy

Idag är det sista dagen i januari och idag fyller vår älskade Mandy 5 år
Idag ska vi ut på isen så hon får springa fritt och sen kommer Alice och ikväll har jag äntligen dansträning.
Missade alla träningar förra veckan för jobb och denna vecka missar jag to och fr dansen. Trist men iband blir det så att jobb kommer före.
 
 

snöar

Det snöar stooora flingor...som om vi nu inte har tillräckligt med snö! Tänkte mig ut på isen med Mandy men får vänta en liten stund så det lugnar ner sig.
 

Ikea

Ingvar Kamprad har avlidit 91 år gammal. En man som betytt mycket för en hel värld men speciellt mycket för lilla Haparanda.
Vila i frid.
Bild lånad från IKEAS hemsida.
 

Magi

-25 i luleå. 28 år sedan en liten Jeppe kom till världen på lule BB.
 
 

Lovely

-19 Men bra kläder gör att man njuter av vackert väder. Mandy älskar att sprimga på isen.
 

Kyla

Kall prommis idag i Lule efter natt 1 av 4
 

Isen

 
Jag o Mandy var på isen. Så vackert idag
 

vanlig onsdag

Nu har vi kommit till 10e januari och ikväll börjar Bailava kursen igen...äääntligen. Har blivit lite slö o slapp i kroppen och behöver lite rytm och glädje och stretch. Imorgon börjar Lavis och jag hade tänkt även ta djupstretchningen efteråt men jag har bytt jobbpass och måste åka efter lavis direkt till luleå.
J har börjat ny utb i veckan och jag är helt själv för första gången på länge. Igår var jag så trött efter att ha varit på isen med Mandy. Ska gå en prommis med henne strax i gnistrande vit snö. Vi har verkligen fått massor och jag hoppas att det räcker nu och att kylan håller i sig nattetid. Då får vi en helt fantastisk vårvinter.

Nytt år

Gott nytt år och välkommen 2018. Ett nytt år att fylla med dans, glädje, vänner, roliga jobb, bli bättre på att åka skidor, resa mer ja ha mer kul helt enkelt.
Kanske plugga lite....spännande och skoj

RSS 2.0