jobb

Ska strax iväg och promma och handla lite inför mina jobbnätter i luleå. Känns lite trist att komma till Tuna då jag vet att parkeringsplatsen ännu inte tinat fram. Denna stackars p ruta kostar 450 kr per månad men går inte att använda så mkt på vintern. Hyresgästerna ska skotta sina platser själv det är jag helt ok med. MEN inte när traktorn plogar 4 m hög vall längst med hela p platsen och då inte tänker på att sista rutan är min.
Att jag söker ny boende med ljus och lykta är väl inte konstigt?

Min parkering

Kan inte använda min Parkering sen hyran höjdes vilket känns både konstigt o jävligt trist. Lulebo som jag hyr av tycker att alla ska skotta sina egna parkeringsplatser. Traktorn dumpar snön just på min plats. Detta har pågått varje vinter Men detta tar priset.
 
 

Tandläkaren

Efter en tid med bultande från en kindtand tog jag tag i och beställde tid till tandis. Tanden är lagad 2016 och har funkat ok till nu. När jag böjde ner huvudet så bultade det och varm dryck gjorde obehagligt ont i tanden.Så jag har undvikit att tugga ens på den sidan.
 
Jag hade en NY tandläkare idag och hon var fan inte väldens bästa pedagog. Utländska personer talar rakt och undviker kringelikrokar som gör att svenska språket blir snällt och trevligt. 
Detta tog nästan 1 timme. 3 sprutor bedöving. Jag sa att jag fick det förra gången MEN hon körde sitt eget race tills hon började borra på det onda och jag höll på att flyga ur stolen. Först då blev det mera bedövning.
 
Kände att både huvud o nacke domnade och hela min kropp var stel som en pinne. Jag höll krampaktigt i stolkarmarn och kände att hela käken säkert måste slås i läge igen efter detta. Att gapa 55min kändes verkligen. MEN jag tänkte att snart är det över. När det var det så fick jag dra ur tandläkaren om jag nu var färdig eller? Då fick jag veta att detta var en avvancerad behandling med att rotfylla min tand som var infekterad så då ska jag tillbaka om över en månad. Längtar verkligen inte.
Men hon får en till chans sen byter jag tandläkare...
 
Skulle vilja ta bort alla amalgamplomber som jag har och byta ut dem till vita.
Nu läste jag dessutom att det inte är så bra med Rotfyllning heller. Hoppas bara att det blir bra.
 
By the way har bedövingen släppt nu och jag inte är helt sned i munnen länre. Missade dock Lavis idag pga av att jag ville heala mig i lugn o ro hemma. Dessutom är vädret helt snöigt och blött.
När käre maken kommer ska vi åka och äta något gott. Har ju varit utan mat hela dagen.
 
Tur att jag har TANDvårds abonnemang så jag slipper betala en stor summa för mitt besök idag. Tror rotfyllning är jääättedyrt.

Frissan

Idag sken solen och det kändes så skönt. Var till Kemi frissan. Tog en fuktgivande mask och massage och klippning. Sen fick frissan styla fritt. Jag var jättenöjd. Hon lockade topparna och sen flätade hon och satte upp med nålar baktill. Så kul att bli stylad på nytt sätt.
 
 
 

sportlov

Komm just hem från 1 timmes prom på isen med Mandy. Srålande sol och isande luft. Gäller att klä sig varmt o vindtätt. En alldeles nyplogad skidbana. Jag kan inte testa skidorna för jag kan inte hålla staven m hö hand. Jag har 5 stygn runt tumbasen. Jag bokade tid för bortag av suturer till fredag. Tror att jag tar dem själv ändå. 
 
 
foto fr igår kväll när solen var på väg ner☺

Mars välkommen

Det är så ljust ute och dagarna och kvällarna blir bara längre o längre här uppe i norrland. Så härligt trots att vädret svänger. Igår var det så isande vind och halkan ska vi inte prata om. 
Jag är sjukskriven mina nattpass denna vecka för jag har ju opererat triggerfinger i tisdags. Har gått bra och det enda jag tagit är 1 ipren de första 2 nätterna för säkerhets skull. Har inte haft ont utan lite spännt i såret. Har förbandet och lindan kvar och stygnen ska tas om en vecka. Då är tanken att jag ska jobba igen men läkaren sj skrev mig 4v. Får se hur jag gör.
 
Iallafall är det skittrist att bara gå hemma. Jag har ändå kunnat städa lite fast allt tar ju mkt längre tid när jag måste göra det mesta med vänster hand, för att skydda bandaget i höger hand.
 
Jag har tagit magnesium, zink och c vitamin som kur efter operation för att effektivisera läkningen av såret.
 

RSS 2.0