sista dagen 2019

Året 2019 sista dag. Idag är det ett par minus och klart väder. Har varit på ärenden och uträttat det jag skulle. Lämna papper till löne och köpt en ny telefon. Hoppas det är roligt att fota med den och att fotona blir bra. Min gamla samsung har blivit dålig i kamera. Annars är en telefon som en gammal kompis som man kan och känner utan o innan. 
 
Detta år har jag fått ett nytt barnbarn Elias som nu är 6 mån om nån dag. Mandy har lämnat oss, Vi har firat Jannes faster på 100 års dagen. Har dansat o gympat mycket och inför nästa år blir det att ta bort något som jag känner inte längre ger mig det jag behöver. Jag hittade Les Mills Bodybalance i Cypern under vår höstsemester vecka. Helt fantastiskt. Vi fortsatte hemma med youtube och jag gjorde lite för mkt så nu har jag belastat armen och har ont. Även jobbet med datajobb gör att jag får superont. Kanske boka tid till läkaren efter helgerna. Tänkte boka akupunktur men det är stängt idag.
 
Annars har året varit som vanligt och bra på alla sätt o vis. Har även i december börjat jobba på spa de dagar jag är ledig från mitt ord jobb. Kul och jag hoppas nästa år blir bra och jag kan trappa ner på resandet.
 
Happy New Year 2020

Jullov

Tjohoo nu är det jullov från ordinarie jobb. Jobbar nästa helg 2 nätter annars ledig jul o nyår. Så skönt med barn o barnbarn som kommer upp. Vi ska fira på juldagen för att barnen ska slippa stressa runt. Folk är lite ego och vill vara tillsammans just på julafton och jag brukar tycka att man kan fira bättre på juldagen då allt har lugnat ner sig lite.
 
Jag har ju jobbat flera jular och då har vi firat på juldagen. Även när barnen var mindre och jag var separerad från deras pappa så ville jag undvika stress hos barnen som skulle vara hos pappan på julafton för att han inte gick med på annat. Jag är stolt över mig själv som kan vara flexibel. En julafton, när jag satt ensam så var det jättemysigt ändå. Jag hade tokjobbat och var helt ledig. Barnen hos pappan och allt frid o fröjd. Barnen slapp åka hit o dit.
 
Jag gjorde hemma spa och åt  risgrynsgröt med skinksmörgås och såg flera fina filmer. Broarna i Madison county minns jag att jag såg.
Jag kände mig lycklig och harmonisk och inte ett dugg  ensam. Ensamhet kan vara skönt om det är självvalt. Nästa eftermiddag kom barnen och vi hade det lugnt och mysigt och de fick uppleva en till julafton. Bäst av allt att de kände att vi lyssnade på dem och gjorde det bästa för dem.
 
Jag ska ju jobba imorgon på mitt andra jobb som Spaterapeut med fullspäckat schema men det är ju så mysigt så de känns inte som jobbjobb:)
 
Apråpå julklappar så har jag inte haft lust att gå i affärer och hittar inget kul. Jag o Janne har ju köpt vår julklapp redan, en massage sittdyna som vi använder och har på soffan.
Till Jo har jag hittar flera bra saker under hösten. Lite till Elias och bara pyttelite till Alice. När Elsie kommer upp hinner vi köpa under mellandagarna och jag vet precis vad jag ska ge till sönerna med sambos.
Hyvää Joulua God Jul

Notviken

Har prommat varje dag när jag vaknat vid 13 tiden. Fort går solen ner men naturen är magisk. Det knäpper o låter från isen😍
 
 
 

Marie Fredriksson

RIP Marie Fredriksson. En stor stjärna har lämnat oss
Kuvahaun tulos haulle marie fredriksson död

advent

Första advent och har haft fullt upp idag med barnbarn och 2 timmars gympa. Nu strax bastu. Tog bort ögonbryndfärgen och har hellre ljusa bryn än mörka som framhäver det tunna fula. Hon som jag var hos har klippt hälften av längden på mina bryn och noppat dem glesa och tunna.
Nu är jag fortfarande skitförbannad och använder brynserum, ägg, ricinolja...ja allt så att de ska växa ut igen. Och efter detta...no one rör mina bryn mer än jag själv.

RSS 2.0