lördag

Oj vad jag sovit gott idag. 14.30 vaknade jag o känner mig nu fri fr förkylning!! Nästan 2 v halvkrasslig.
Haft lugnt på jobbet o det känns skönt efter en hektisk period. 
 
Cyklade till Mjölkudden Centrum i gråmulet väder. Jätteskönt och jag pumpade luft i däcken så då var det inte lika trögt som igår. 
 
Ätit jättegod mat. Gjort Päronsmothie och en med hallon och en med clementin Skönt att ha färdig inför nattjobb o im när jag vaknar på em. 
 Nu vila och till jobbet 20.30☺

Höst

 
Nu börjar min ledighet och det är så höstvackert. Dock ingen sol. Förkyld är jag också så det blir inget avancerat idag.
SAGA 12 ÅR
 

Energi

Igår var jag full av energi så det blev nästan 2 tim på cykel runt i städerna Haparanda.-Tornio. Sen var vi och pw i högt tempo.
Idag känner jag mig svag och förkyld. Hade ont i halsen igårkväll men det är borta nu. Jag ska vila en stund iinnan jag åker till Luleå för att återigen jobba 4 nätter. Jag ska inte klaga för jag hade först semester i 6v och hann jobba 4 pass och sen 4 till innan vi åkte till Grekland.
Har tagit schisandra för att mota förkylning. Håller tummarna.

Lördag

En soft lördag. Blåser höstvindar och är ca 8 grader varmt. Efter maten ska vi klä oss i täckjacka och mössa och bege oss ut i skogen.
 
 
Onsdag började jag dansen och det var superkul.
 
 
Torsdag körde vi Lavis i 100 min eftersom Finlad fyller 100 i år. Kul och jättebra. Ska börja gå på dessa torsdagslektioner också. Igår tänkte jag testa Lavis fr em Men Alice var hos oss och ville inte sova så då skippa jag Lavis och vi värmde bastun istället.
 
Full fart annars alltd när det gäller Alice och jag tror nog hon har sovit minst lika gott inatt som jag o Janne.
Nästa vecka missar jag dessutom alla klasser för jag jobbar må- to natt och är hemma först ca 15  på fredag.
 
Mår så bra av dansen. Ja men vi var ju i Kemi på torsdagen också och besökte simhallen där. Tornios är ju stängd ett år för det ska renoveras. Sen var jag på Vaccumboots på skolan och passade på att boka ansiktsbeh och vaccboots behandling till min födelsedag....
Kuvahaun tulos haulle lymfaboots

Ayrveda

Nu när hösten är här blir jag sugen på att gå någon Ayrweda kurs eller åka till Indien på hälsoresa mm. Intressant med olika kropsstyper och att vi nu går in i Vata perioden.

När du blivit kall och anar att förkylningen är på väg, tag ett varmt bad och gå tidigt i säng. Blanda 2-3 msk honung, ½ tsk gurkmeja, ½ tsk mald ingefära och lite svartpeppar. Ät en tesked 2-3 gånger under dagen. Det värmer och renar. Minska stressen, ge kroppen vila.
Idag vabbar jag med Alice till 16 och sen tar Stinas kompis över då jag börjar min danskurs idag...baila baila
Namaste

Regn

Igår kom vi hem från Rodos från över 30 graders hetta till ösregn och höstlöv på marken.
Vi var just ute med Mandy på prommis då det var uppehåll. Rätt skönt ute ändå, men vi hann pricis hem när det började ösa ner igen.

Nåväl till veckan börja latindansen och det ska bli så kul.
Jag är ledig hela veckan dessutom så vad har man att klaga för. Vädret är som det är och det är ju supermys inne med tända ljus också.

Rodos

Supervarmt sen vi kom i lördags. Idag har d dock blåst lite mer så man orkar göra nåt annat än ligga under parasoll. Vi tog bussen till Kalithea o var på det gamla spa terminalbadet. Det sägs bringa God hälsa att bada just där då vattnet rinner ner i havet från berget. Så vi badade länge i det kristallklara vattnet.
 
 
 

RSS 2.0