Vårtrött

Känt mig trött och irriterad sen igår. Jag brukar bli trött på våren och då spec i mars när ljuset kommer åter. Det är ganska vanligt att bli det. Och så har jag känt i flera år. Skönt att känna igen symtomen och veta att det går över.
 
Rosenrot har inte hjälpt ett dugg. Nu tog jag järntablett och b12. Jag motionerar och är ute hur mycket som helst så det är inte brist på det. Trist att känna sig sur och deppig.
 
Nu ska jag strax äta lax och potatis, sen har jag min dansgympa kl 16. ska bli kul. Förra veckan jobbade jag och nästa vecka är det sportlov så då får jag hitta på annat den veckan då jag är ledig dessutom.

vårvinter

Idag var vi på isen med Mandy. Strålande sol o -9. Sen åkte vi till stugan o jag åkte skidor första g i vinter.
 

underbart väder

Vi var o promma till apoteket i strålande sol och några minusgrader. Ny fluffig snö som gnistrar vit så man måste ha solglasögon. Jag har haft lite ögonirritation så jag köpte ögon spray som faktiskt känns riktigt skön efter en duschning.

Vi ska strax äta pepparbiff med bea och potatisgratäng. Mums och sen tadaa...ska vi hämta Alice från dagis och vara med henne nån timme. Ikväll är det sen mello från Skellefteå och fina LOREEN ska vara med...förväntningarna är höga
 
Promo
Sen börjar man ju bli sugen på en vårresa också...skulle vilja åka en långweekend till portugal Lissabon

Måndag

Har varit så trött i flera dagar samt jätteont i benen/värk. Det var ju lite snöoväder inatt så kanske det beror på det men jag har fortfarande ont. Vi har haft Alic.e i helgen så det är ju full fart och roligt.
Idag har vi Muskari och sen åker jag till Luleå för att jobba 4 nätter. Ikväll börjar vi lite tidigare eftersom vi har brandövning. Imorgon nattmöte så då börjar vi redan 19.30. 
 
Jag tror inte Nicke har fixat mitt kort ännu...fattar inte vad som är problemet. Jag får åka in på onsdag när jag sovit klart och gå till honom med mitt kort personligen. Känns inte som om vi pratar om samma sak i mejlen...
 
 

skärvor

 
Skärvor betyder LYCKA.
Min favorit mugg som jag fått av min dotter gick i kkras häromdagen. Den var så fin o jag har haft den i flera år. Alltid kaffe i den när jag är hemma. Jag sparar skärvor till att kanske i sommar gjuta i betong.Göra en fin trädgårdsplatta kanske.☺

Såpbubblor

Hittade ett recept på såpbubblor när jag letade såpablekning. Detta gör nog susen hos Alice
 

ROLIGT FÖR DE SMÅ MEN ÄVEN DE VUXNA:

Blåsa såpbublor passar bra till sommaren och det är dessutom lätt, recept:
1 dl såpa (gul eller grön)
1/2 dl koncentrerad diskmedel
1 krm bakpulver
4 dl vatten
Blanda vatten med bakpulver noga rör sedan ner diskmedel och såpan och blås bubblor.

Kuvahaun tulos haulle såpbubblorbilden lånad


torsdag

-14 ute och jätteklart och vitt. Det blir nog en prommis på isen när J kommer hem. Men först nu blir det AQUAJOGG i simhallen och bastu på det. Eftersom jag börjar jobba mina 4 nätter im så känns det bra att ha tränat mkt under ledighet. Annars blir det prommis varje dag när jag har sovit klart. Man är ju ändå lite tröttare och måste vara snäll mot kroppen.
 
Håller på att bleka mina nya Levis. Har bara såpa hemma men la jeansen i såpavatten och ska kolla om en halvtimme om vattnet har blivit blått. Tänkte köpa en rotborste och skrubba jeansen sen som man gjorde på 70-talet. Fast då skulle de vara så tajta så man kokade dem i kastrull också. O sen fick de torka i solen för den absolut snyggaste blekningen. Klorin ger inte samma snygga färg tycker jag. Jag vill inte ha en massa hål. Det gillar jag inte alls. Klart om det är NATURLIGA hål MEN inte klippta. Sen är mina jeans äkta och utan stretch.
 
Den billiga julblomman fr Ikea har inte gett upp utan glädjer oss med 2 nya vackra blommor
 

Måndag

 
Helgen har Alice varit här och det har varit fullrulle och skoj. Vi har en liten backe som vi har åkt pulka nedför. Det är dessutom superbra träning att rulla runt i snön, lyfta Alice, dra upp henne med pulka, ha henne på ena armen och pulkan i den andra mm
 
Idag var jag och Aquajoggade och senare blir det Muskari med Alice.
Ute är det -4 och vanligt vinter väder. Det lovas jääättekallt till veckan igen. Upponer är vädret denna vinter.

RSS 2.0