Fredag

Har sovit till 9 och somnade om till 11.15 så skönt inför nattjobb igen. Lite trist när det är helg och andra är lediga så ska jag åka o jobba. Men men det brukar bli bra bara man kommer iväg. Idag är det mulet dessutom. Och vilka mörka nätter det blivit nu. Vad sommaren och midnattsol gick fort igen. Hoppas på en underbar Augusti slut och en underbar höst. September kan ju vara hur fin som helst.
 
Våran älskade Mandy har varit lite låg sen söndag. Helt plötsligt blev hon darrig och ledsen. Inte ett knyst fast hon haltar lite. Hon gjorde inte det förrän onsdag visserligen. Ingen matlust så J har matat för hand, jag har gjort vätskeersättning för hund och gett med spruta i munnen. Nu är hon lite piggare så hoppas att hon blir bra igen. Minns att Saga var likadan när hon skadade tassen för nån sommar sen. Och när ett sånt matvrak matvägrar då är det allvar :) Men det gick över på en vecka. Sen är det löp också som gör sitt för Mandy. Hennes långas smala ben...Har tänkt ofta då hon tokspringer i stugan att hon kan skada sig. Igår fick hon massage och jag gick igenom alla leder. Hon spände sig lite mer vid vä axel/överarm (tass) hon är den hund som inte klagar över nåt utan lider stilla. Älskade fina Mandy.

Lördag i stugan

 

Ledig helg

lSer fram mot min lediga vecka. Är i stugan. Bastun snart varm. Blir glad av denna duk som är från Rusta. Inköpt för några år sen.
 
 
Norrlands Palm👍

Tisdag

Sovit till 12 sen lyckades jag somna om till 13.30. Toppen. har duschatt o funderar på en prommis nu när det ser ut att klarna upp. 17 grader har det varit dygnet runt. Så hopp om sommaren ännu❤
 
Hämtade ut min Nya bok som jag ser fram mot att hinna studera.
 

söndag

Full vecka med besök av barnbarn. Fina Elias som är världens mysigaste o sötaste unge. 1 månad och växer så det knakar :)
De åkte i fredags till Elias farmor så jag o J har varit 2 nätter i stugen. Fint väder har det varit men nu mulnar det på. Vi var nyss och lärde Alice cykla. Hon är riktigt duktig redan. När hon kommer nuförtiden är hon sur och man får inte komma nära...bara låta henne vara ifred. Det är väl nån period hon går igenom nu. Självständig och ska bestämma. dvs tvärtom mot vad man säger ha ha
Väntar på att Jo ska komma förbi med lillen. Jag ska åka o jobba im och de åker hemåt tis så då ses vi inte på länge igen.
 
Jag o J var o promma på forsen på fm och jag tog på mig hans retro vindjacka som fanns i stugan. Från 80 talet.
 

RSS 2.0