tandis

nu har jag 5 dagar sportlov...det regnar ute...så jäkla trist väder när det ska vara vit krispig snö...nåja ska till tandis nu på morgonen och laga ett hål...är glad att jag har abbonemang och på det sättet blir det ingen kostnad idag. Tjaa sen kan jag ev gå och träna eftersom det känns att flunssan nu gett med sig.

Influenssa

Igår kväll blev ja bara hux flux dålig...frossade och senare på natten hade jag fått feber...jaha det var ju inte så kul...ledig dag och allt...jag hade tänkt gå ut o promma på isen och gymma idag...det blir sängen istället...TRIST

Krasslig

Ledig dag och det var skönt att sova ut. Är så snorig och täppt i näsan. Lite förhöjd temp känns det som och jag måste skippa gymmet idag. Prommis och spark går nog bra...massor med varmt att dricka så hoppas jag att jag blir ok till im då jag ska jobba samt hela helgen.

Valentine..

Nästa lördag är det alla hjärtans dag och då är jag på jobbet...så redan igår fick jag vackra doftande rosor...
 

Soligvårdag

Underbart väder denna söndag.
 
Efter sovmorgon och lunch promma vi ut på isen med Mandy. Hon fick springa lös och det är då hon får utlopp för sin energi..
 
ca 2 timmar blev det och nu är vi hemma och tankar kaffe och ska väl vara ute mera igen...det går ju inte att vara inne sånahär vårvinterdagar...
 
 

Träning

Denna stretchrulle har jag önskat länge och nu fått som present.
Superbra och snyggt mönster.
 
 
Från Stadium kommer den...
 
Den är superbra att göra gympaövningar med också...men främst önskade jag mig den för stretch av 
baksida lår efter gymmet men även nu när skidåkningen kommer igång behöver benen stretchas...
 
NIKE TEXTURED FOAM ROLL
Träningsutrustning/NIKE TEXTURED FOAM ROLL från stadium.se

Februarisol

Idag är det strålande sol mot kritvit snö i massor. -5 grader bäddar för ett perfekt uteliv. Ska ut på långprommis. Inte helt i topp utan känner av snuva och halssveda...men ledig till mån em känns inte helt fel.

RSS 2.0