Valborg

Det snöar blötsnö och jag tycker det är skönt. Jag har drabbats av flunssan hux flux efter att ha klarat mig hela hösten och vintern. Nu är jag ledig och passar på att vara sjuk. Gör inte så mycket eftersom käre maken också är förkyld. Vi bakar blåbärspaj och lagar potgratäng och pepparbiff med sallad o bea.
Ligger under täcke i soffan och vilar mellan varven.
Igår var det värre när det var strålande sol o varmt o det gjorde ont i ögonen att vistas ute. Idag är jag superhes, hosta, snuva, ont i huvudet, ögonen rinner
Trevlig Valborg Glada Wappen

fin fredag

soligt och rätt varmt idag. snön smälter för fullt. Jag var och simma en km idag och det gick superbra. Städat och lagat mat. Nu är vovvarna ute på terassen. Ska ta en tur med cykeln till affären o köpa ägg. Tänkte baka en cheesekaka. Tror vi tar en cykeltur med J senare till stan. Behöver ett nytt fodral till jobb läsglasögonen.

vardag

Idag blev det simhallen och 40 längder sim = 1 km. Känns superskönt i kroppen. Sen en liten mellis och ut med Mandy på långprommis. Vädret är mulet men helt ok annars. Kunde ha gympaskor idag då det har torkat bra på vägarna.

Nu är min lax i ugn snart klar och jag ska äta och efter det tänker jag cykla in till stan. Gå på bibblo o kolla om jag hittar något läsbart.

Im åker vi till Oulu. J ska göra en tenta och jag ska spa :)

sol

Idag sol o -13. Bra att det är nattkallt nu i Påsk veckan. Jag ska jobba hela påsken men hinner njuta nån timme ute dagtid
 

dagen efter

Terrordåd i Sverige...så ofattbart att ondskan kommer närmare.

Änglavinge

 

RSS 2.0