grått

Ja imorse var det sol i en kvart ungefär o sen blev det råkallt och regningt och allmänt trist. Har varit så hela veckan och lika var det sist jag var ledig. Nåja jag har varit krasslig ont i halsen, feberkänsa, hosta, ont i huvudet snuvig och på det världens halsbränna. Idag köpte jag GAVISCON och den hjälpte direkt.

Jag och J var o Aquajoggade i en rätt tom simhall. Rena meditationen att vara där när det är tyst o stilla. Bubbelpool och bastu på det.

Ledig storm

Polisen går ut med en varning till länets alla trafikanter och en uppmaning att man tar det lugnt i trafiken. Varningen har även utfärdats av Trafikverket.
 
Det vankas storm med regn o snö. Kom hem fr Luleå för ett par tim sen. Fryser och känner mig risig. Tog en allergitablett och den hjälper lite iallafall. Skönt innemys väder.
J gick ut med hundarna innan det blir alltför blåsigt.
Snart bastu och sen softa framför serier mm...en underbar måndag och ledig vecka efte en fin helg på jobbet.

Polisen i krismöte med SMHI

 

torsdag

Lediga veckan har gått fort. Nåväl börjar jobba först imorgon kväll så idag är det iallafall lite bättre väder. Med sol om än ganska kyligt. Annars har det snöat och reganat vareviga dag i en hel vecka.

Hemma har vi städat och städat. Tog ut allt fr vardagsrum och städade ur ordentligt samt bonade parketten.

Idag tänkte vi aquajogga. Har inte prommat mkt alls i veckan pga vädret. På gymmet är det en hel evighet sen sist. Trots att jag är ledig hur mkt som helst så känns det att jag inte hinner orkar med träning. Så var jag lite krasslig i början av veckan också och har lite hosta nu. Vi sopade ute igår så det är nog vägdamm/mögel.

 
Iördags hade vi lilla Alice hos oss. Det blev 2 timmar i vagn på fm och sen en timme med mat o lek. Sen blev hon kinkig igen...längtade efte mamma. Så när vi klädde på henne overall blev hon lugn igen och vi tänkte bara gå en sväng. Men hon sjöng en stund i vagnen och sen somnade hon igen och sov en dryg timme. 
 
När päronen kom så var hon som en sol. Lillungen

Cyckeltur

Idag hade vi +30 i solen på terassen, snacka om kontrast mot all snö. Vi har en fantastisk terass och stor är den. Häromdagen tog vi fram trädgårdsmöblerna. Man ser hur hundarna njuter av att våren är här. När solen gick i moln så hade vi endast + 10 grader. Så SOLEN gör under.

Sen tog jag o käre maken cyklarna och tog en tur på landet. Ca 1 timme tog den rundan. Förra sommaren när vi var mer vana och cyklade järnet hela vägen, tog det ca 40 min. Men såhär första gången för denna vår så tog vi det lugnt och faktiskt hade jag en liten termos med kaffe i cykelkorgen. Så vi tog en liten tår när vi hade cyklat 3/4.

Käre dottern är i Paris och flyger hem till Helsingfors vid 18 tiden idag. hoppas resan går bra.

Nu ska jag hoppa in i bastun, kaffescrubba kroppen och njuta bastu för hela veckan. Jag åker ju till Luleå och jobbar im och kommer inte hem förrän fredag em.
Sen blir det veg pizza med tomat, jalapeno, gröna oliver, majs, god ost och mkt oregano

Sunday

Lite sol men mest moln. Imorgon börjar jag jobba igen. Efter en ledig vecka så känns det helt ok. Igår var jag ganska trött. Men vi tog årets första cykelrunda iallafall. Sen var jag på prommis med Mandy medans J var och åkte skidor.

Planen idag är att ta en längre cykelrunda på nästan 1 mil.

Tisdag

Tjolahopp igår vakade jag ut från 4 jobbnätter. Gårdagen softades med bastu och tv som vanligt när jag har jobbat klart och inte vill rejsa på som vanligt. Mitt sätt att vara tillåtande att varva ner. Idag sov  vi till nästan 10 och nu efter smothie och kaffe blir det AQUAjogg i simhallen...sen ska vi nog hälsa på lilla Alice och ta en sväng till Stadium.

Idolen

 
Underbara AGNETHA Fältskog fyller 66 år idag. Ett stort Grattis... Dancing Queen

RSS 2.0