shoppat

Imorgon blir jag ledig för en vecka...så skönt för jag har sovit dåligt dagtid denna vecka så ska bli skönt att komma hem o basta och slappa och ha en lång sovmorgon på lördag.
Igår var jag ute o promma och sen åkte jag en liten sväng till storheden och hittade en ribbad body och snickarjeans till Elias. Så gulligt!
 Jeans hängselbyxa
Fint när han börjar gå med vita skor sen och keps
 
 

Jobbveckan

Back in town för veckans jobb. +12 o sol när jag kom. Mindre vinter än hemma. 
 

Jobbveckan

Back in town för veckans jobb. +12 o sol när jag kom. Mindre vinter än hemma. 
 

Marimekko

Gratha oversholder bag
jättefin som kostar 250euro
Gratha-nahkalaukku

vår

Orvokit viihtyvät varjossa – estä tomaattien mätäpäät - Suomela ...
Foto lånad från nätet
En sån bädd av pensér och violer vill jag ha till Sagas och Mandys sista viloplats i stugan.
I maj när snön är borta och älven har lugnat sig så ska våra älskade hundar får komma till sitt älsklilngsställe.
 
Idag har vi mulet men varmt +7,5 är ju helt toppen här uppe i norr. Vi har prommat och ska strax laga mat. Det blir wok och sallad. Sen har jag bakat jättegoda glutenfria havrekakor. På en del satte jag mariannechokladbitar. Borde göra även med riven ost, för salta kex.
Receptet är helt enkelt-
100 gr smör
1,5dl glutenfri mjöl
1dl havregryn
1dl socker (jag tog 0,5 för gillar inte för sött)
1 ägg
1tsk bakpulver
1tsk vaniljsocker
1 nypa salt
Smält smöret och blanda ner alla ingredienser, sist ägget.
 
klicka med tsk små klickar på bakplåt och grädda i 200 grader 8-10 min.
Till salta kex uteslut vanilj och socker men ta 1 dl riven ost istället
 
Har varit ledig sen påskdagen och det känns som jag bara är hemma och i köket och lagar och bakar och städar. Fast jag är ute mkt också förståss. Men det är ju begränsat med kontakter och jag har inte varit i en affär på evigheter heller .
 
Nu börjar jag känna längtan efter danslektionerna. Tror det är värre för dem som har varit på alla lektioner och sen förlorar alla på en gång och dessutom har betalat en massa pengar i onödan.
Min arm börjar bli bättre men när jag är på jobbet igen så blir det värre framför datorn.
Kände att ASAHI var bra nu när jag inte har varit hos någon massör eller nåt.
 
Cape East fick en dålig början måste man säga när CORONA slog till. Jag blev ju av med det jobbet direkt när de minskade ner och efte mig kom det flera permiteringar för de som bara har det jobbet. Jag har ju som tur min undersköterske tjänst.
 
Jag hoppas att alla mina nära och kära har det bra och klarar denna kris. Jag önskar hälsa och krafter till alla. Jag önskar att detta virur försvinner fort. jag hoppas sommaren kommer med sol och värme och att vi nu stödjer varann och handlar och reser i närområdet.
 
 

Påskveckan

Solen skiner och jag ska strax ut på isen. Nätterna är kalla så det är perfekt väder för isprommis. Nu är ju folk ute mkt och man ser många familjer ute  och det känns som att det behövs en kris i landet för att folk ska uppskatta så enkla och bra saker som att vara ute i naturen med sina nära och kära.
 
Påskveckan är här och jag är ledig till torsdag då jag åker och jobbar hela påsken. Vill minnas att jag jobbade även förra påsken...vi har fast schema så det blir så. Gör inget iofs...bara man får vara frisk och kunna hjälpa andra..för många är sjuka nu. Man ska stanna hemma om man har minsta symtom så.
 
 
 Efter flera timmar ute igår var Eddy trött♥️🐣☀️🐶
 

fredag morgon

FALSTERBO Sänggavel 160 Rotting Classic - Shoppa hos SoffaDirekså himla fina sänggavlar
FALSTERBO Sänggavel 160 Rotting Ruta - Shoppa hos SoffaDirekt

Trist

Det är så trist med Corona viruset. Allt kretsar kring det. Så nu har jag bestämt mig att inte läsa mer än min lokaltidning NSD och nångång aftonbladet. Sen får det vara. Hoppas vi kan åka till stugan på lördag och vara där några dagar och bara glömma allt trist. Vara med Eddy och chilla, vara ute mkt och bada vedeldad bastu.
 

RSS 2.0