Valborgsmässoafton

Våren är välkommen till Norrland
 

Valborgsmässoafton

Våren är välkommen till Norrland
 

Semester

Här i Cascais har det vsrit vågigt värre denns dag 1. Vi har prommat 12 km och jag fick plåstra om flera tår. Nu ska vi sova för vi steg upp vid 4 i morse. New day tomorrow
 

Lissabon

 
Idag skiner solen och snön smälter fastän det är superstora högar kvar.
Denna vinter har ju varit snörekord. Idag ska jag ta flyget från Kemi till Helsingfors och åka till Johanna o hennes sambo. Det skulle vara superfint väder idag och im.
 
Vi åker till Lissabon söndag morgon och jag ser fram mot en härlig resa med sol o värme och mycket sevärdheter såsom Cascais där vi ska bo, Sintra med sina sagoslott, Estoril, Alfama som ska vara mysigt. Det är sånt jag gillar och även Johanna tycker om att fota o se fina gamla hus.
 
Sintra (foto lånad fr google)

Sol

ol o värme
                             

Arctic Bath i Harads

 
 
 
ArtikelbildI Harads är man uppfinningsrika må jag säga. Inte nog med Tree Hotell där världskändisar brukar vistas. Nu ska man bygg ett kallbadhus. Så nice och designen är ju helt magisk. Där skulle jag kunna jobba :)

Ur tiden

 
Förra veckan avled Jerry Williams

och idag nåddes vi av beskedet av att Lill-Babs har avlidit. Folkkära artister som alltid har funnits... finns inte mer.
 
 

Påsk

Vakade ut långfredag och när jag hade sovit några timmar åkte jag hemåt från Luleå. Vi var i stugan och Alice var med också o sov över där för första gången. Så mysigt att sova i gammelsängen och vakna på påskafton med en glad liten tjej som frågade om det nu var julafton :).
Det har varit nattkallt och soliga dagar Men igår beslöt vi oss för att åka in till stan. Idag annandag Påsk ska vi vara ute mkt.
 
 

RSS 2.0