Trött

Vädret är halvtrist dvs inte mkt sol. Har sovit i stugan och istället för att slappa o bada o sånt man önskar på sommaren så är det mkt jobb med gräsmattan och städning och sånt. Känner mig orkeslös och vet inte vad det beror på. Jag är ju ledig mkt och försöker ha balans med bra mat och träning. Dansen är slut men lite gympa då o då är ju bra.

Iof brukar jag bli rätt trött innan semestern Men så här uttråkad var det länge sen jag var. Nu ska jag jobba helgen och lite nästa vecka innan midsommaren och sen är det bara en helg till innan semestern och då hoppas jag att jag kan bara få vara och hitta mig själv igen.
Har man tråkigt så måste man göra något åt det...

Natt

Nu är jag snart ledig några dagar. Vädret är sisådär. Längtar efter sol o värme igen...vi håller tummarna.
har knappt varit ute denna helg för att det varit så kyligt. Kanske därför jag är tröttare än  vanligt.
Zumban förra tis var inte bra, hängde fan inte alls med och gillade inte stället heller.
Ikväll ska jag på käppgympa...det låter bra
 
Tis blir det bil service och ons besiktning och torsdag ska jag jobba igen..
 

Windy Monday

Har haft en härlig helg med Alice hos oss både lördag och söndag. Det är fullt ös och den flickan är så duktig på allt. Hon pratar hur bra som helst och kan föra en helt vanlig diskussion tillsammans med vuxna. Hon kan förklara och berätta. Helt otrolig. Vi har varit i lekparken och åkt ruschkana och gungat. Vi har planterat blommor och Alice har fått vattna allt med vattensprutan. Alltså visa en gång och tvååringen KAN!!! det mesta.
 
I lördags åkte vi till stugan efter att Alicet åkte hem. Det var lite mygg nu och om det regnar så kommer det att explodera säger expertisen. Vi har en myggtunna i stugan som har funkat bra tidigare somrar.
 
Igår bjöd vi Alices mor o far på älgskav och mos när de kom o hämtade henne.
 
Idag hade jag bokat Lavis men avbokade då jag inte är helt nöjde med den ledaren. Så kom jag på att vår sommargympa börjar ikväll så jag går dit istället. De skulle köra vanlig basic ikväll och det ser inte ut som Tuija ska köra Lavis i sommar. Hon måste ju få semester. Så imorgon bokde jag Har hört att den ska vara kul på Body Center. Så ska testa och sen ev gå på Yoga nån dag när jag är ledig.
Ska ju jobba helgen och snart är det midsommar....

JUNI

Nostalgi från 1968 när glassen var ny och billig

RSS 2.0