2018 sista dag

Nyårsafton och dax igen för förändringar eller...
Ok jag har redan börjat med hälsan under dec. Ändrat i vitamin förrådet och sållat bort sånt som innehåller allt möjligt förutom det vitamin man vill ha. Bort med onödiga sötningsmedel. 
 
Efter att ha haft ont i ryggen nån vecka känner jag att en del av mina danspass ska bort. Har ej bestämt vilka men tror att söndagsZumban gav mig ont i ryggen tror tom att jag har fått ett litet diskbrock på höger sida. Djupstrethen kändes även den i ryggen på hö sida när vi stretcha rygg. Där måste man känna efter och lyssna på kroppen som med allt annat. ALLT är inte bra. vissa rörelser är inte bra för just dig precis som viss nyttig mat inte är bra för just dig. Känn efter hur du mår.
 
Fick längdåkningsskidor av käre maken och ska nog satsa på skidor denna vinter. Alltså mer än de senaste åren. Nu för att jag önskade och fick alldeles egna nya skidor...det har jag aldrig haft förut. Har åkte med andras gamla skidor. Fast det har ju gått bra det med. Men nu blir det perfekt eftersom all utrustning är spec för mig :)
 
Vad minns jag från år 2018 ja en underbar sommar..Pite Havsbad...Janne fick jobb...Bodde ända till slutet av okt i stugan...Ett andra barnbarn en liten flicka Elsie. Roliga dagar med Alice. Jag o Johanna var i Lissabon och Cascais. 
Janne och jag ska åka till Tallin i juni för att se Bon Jovi. Fick julklapp av Johanna.
 
Gott slut 2018
 
Välkommen år 2019

Baby

 Igår fick nya familjen komma hem med lilla ELSIE. De har även fått sova hyffsat inatt :)
 
Alltså vad jag skulle vilja åka och hälsa på Men det är ju så långt och flygbiljetter är väl omöjligt att få tag på då det är jul snart och så ska jag jobba hela julen samt att jag även är förkyld så det får bli lite senare.
Hon är ju så söt och jag skulle vilja hålla henne när hon är så ny på jorden

Dagens mummi

181218
 
Inatt fick jag bli farmor till en liten sötnos
 Så liten så ny. Ändå robust och fin 3366gr och 52 lång. Välkommen till oss
 Fick fina rosor av Jan nu när jag blev farmor
 

inside out naturally way

har börjat äta b3 vitamin och häromdagen köpte jag c vitamin pulver. Det kan man blanda i vatten eller smothie och upptaget känns redan. Har tidigare ätit c vitamin brus och berocca men de innehåller ju en massa sötningsmedel som jag inte vill ha. Har även b vitamin tabletter som jag tar ibland. Dessutom äter jag zink. och nu tänkte jag försöka hitta denna veganska omega 3 olja i pipettflaska. Kan ju blanda med c vitamin pulver och ha i hudvården + att äta förståss.  Denna innehåller e vitamin som är bra tillsammans med c vitamin.
 PUHDAS+ VEGAN OMEGA-3 SITRUUNANMAKUINEN 25 ML

Snö

 
Idag åket jag t Luleå för veckans jobb. Det snösr o e ljusare ute. I lö var Alice här o ritade cirklar. Hon målar fint o noggrant för att bara vara 3år. 
 

RSS 2.0