vikten av att lyssna

Nu har jag varit och fixat brynen och jag är inte nöjd.Mina bryn var bättre innan. Hon som jag var hos var en riktig pladdermaja och lyssnade inte på vad jag sa. Jag ville ha laminering och inget annat. Hade velat färga själv då jag vet xakt vad jag vill ha för färgton. Jag sa att hon inte fick noppa brynen då jag hatar noppade bryn och aldrig behöver noppa. Har fått till en rakare form på brynen och hatar verklien måsvingar och sånt. Nej då sa hon jag tar bara lite småfjun. Helvete. Jag fick en chock och sa att jag inte tyckte det var bra. Ja sa hon sådär gör man och du kunde ha mörkare tillochmed.
 Väl hemma har jag förbannat henne då hon tunnat ut mina bryn alltför mkt. Nu är det brynserum som gäller. Jag vet att om jag fått som jag ville dvs bara laminering hade jag varit nöjd.
 Nästa gång gör jag det själv. 
Har lärt mig att även om man är övertydlig så blir det fel då mottagaren inte har förmågan att lyssna.
MIn stil är naturlig och klassisk. vet vad jag vill. Jag vill inte ha bryn som blir bra om 2 veckor. Jag ska vara nöjd direkt när jobbet är klart.
 

Brynlaminering

Japp det ska jag göra imorgon på en salong i Kemi. Fanns ingen i Torneå...ännu
Vill inte ha tjocka mörka igelbryn utan fylliga naturliga som dessa. jag har ena brynet lite tunnare så jag hoppas att det fixar sig med lamineringen.
Kuvahaun tulos haulle browlamination pinterest

frisyr

Sugen på slingor som bild 1 och lite uppfrächning av topparna.

jobb

Jobb o vila gäller när man nattjobbar. En skön prommis han jag med innan solen gick ner. Lite kallare lite ljusare idag. 
Bästa mellisen hjortron som jag fick av min kollega
 

jobb

Jobb o vila gäller när man nattjobbar. En skön prommis han jag med innan solen gick ner. Lite kallare lite ljusare idag. 
Bästa mellisen hjortron som jag fick av min kollega
 

Mörker

Hela min lediga vecka har varit mörker och regn och halka. Så tröttsamt. Har inte orkat gå på måndags gympa, inte tisdagens magdans och hoppade även över to o fre. Hoppas jag orkar gå imorgon. Fast å andra sidan har jag prioriterat utevistelse trots vädret. Prommat i dagsljus två gånger om dagen. Idag var vi på julmarknad utan julkänsla. Sen var vi o prommade fast det hann bli mörkt och bastu på det. Kl är 18 och det känns som man skulle behöva en bra film men svårt att hitta.
Sånthär väder får det vara när jag jobbar då jag kan sova mera på dagen men då brukar det vara sol och då måste jag ut.
Nu snöar det lite iallafall så att det ser lite ljusare ut...
Vi har gjort vår gympa några ggr i veckan iallafall...

Göra antikt bord eller annan möbel

1 Fyll en plastpåse med stenar, muttrar, bultar och andra små bitar av metall. Knyt påsen stängd och använda den för att slå trä bord och stolar till nöd möbler. Fokus påsen uppmärksamhet på områden som åldras naturligt, inklusive tabellens kanter och stolens fötter.

2 Torka bordet möbler med en tvål trasa för att ta bort smuts, sot och skräp. Lämna några fläckar bakom eftersom de kommer att lägga till den totala antiqued utseende.

3 Skapa en blandning av 1/2 kopp kaffesump och halv kopp vit vinäger. Blanda ingredienserna tills de är väl införlivade. Tanniner som finns i kaffesump fläckar försiktigt träet utan att skapa en blank yta.

4 Sänk ett stycke # 0000 stålull i vinäger blandning. Tillåta stålull i blöt i 10 till 15 minuter.

5 Sätt på ett par gummihandskar och avlägsna stålull från vinäger blandning. Arbeta blandningen i trä med fram och tillbaka rörelser.

6 Fortsätt att täcka trä med vinäger och kaffeblandning. Låt träet torka i minst 30 minuter.

7 Gnid träets yta lätt med finkornig sandpapper. Detta tar bort alla återstående träets lyster, skapa en mattare, äldre utseende.

 

Hittade detta recept för att göra gammal yta. Vem som har översatt på detta sätt vet jag inte ha ha


Vardag

Efter flera v ledighet o cypernresa är det dax för jobb igen. Är i Luleå och tog en prommis till Mjölkuddens coop. Supervackert ute o några minusgrader.
Vid stugan igår. Jag gillar när snön lyser upp och nov känns mindre trist. Lagom med pudersnö. 
 
 Mjölkudden 16 tiden. Solen går ner fort
 

RSS 2.0