Nya jobb i Kirunagruvan


Later same day...

Varit på stan och gina tricot hade INTE fått de fina topparna ännu...MEN...hon tjejen i kassan höll på att packa upp svarta såna...imorgon ska jag gå för de såg ut som MYSTYLE.

De hade fått in neonfärgade träningsplagg...toppar, bh mm rosa, gul, grön orange mitt val blev denna...jag är ju ganska klassisk i mina kläd och färgval men denna träningstop under något vitt blir kanon





Ännu ett Finskt band som gör succe i USA. Deras låt Hollywood Hills har ju spelats flitigt i radion sen maj 2011.

Film

Back on Track från Pontus...-17 men vacker o klar vinterdag.

Dagens pass blev 20 min rodd o 20 min cykel + mage rygg o stretch o rumpa.
Bastu o dusch o prommis hem med tungväskan.
Nu efter en sen lunch så ska Saga ut och sen blir det stan för mig

Denna film kommer 3 februari...känns som långt dit men idag är det ju redan sista januari. Man ser redan att dagen har blivit längre här uppe i norr.

Filmen heter en gång i Phuket


Härlig vårkänsla

Mitt i kylan vill jag ha denna top. Märkligt nog påminner både färg och mönster på spets mina gamla garndiner från 90 talet. Har dem kvar i skåpet och kanske hänga upp dem för vårfeeling. Iallafall gör färgen mig glad.

Vissa spetsplagg som finns i handeln är dock alldeles för mkt krusiduller...en del påminner om överkast, dukar mm...nej jag föredrar det enkla stilfulla och jag tycker denna är fin.

Hoppas nu att GinaTricot i Luleå har denna...måste nämligen alltid känna tyget osv för det som ser snyggt ut kanske känns oskönt...


Blåser

Idag tisdag är det blåsigt och  -15 och jag ska strax ut på prommis med Saga, sen blir det prommis till Ica supermarket här i city. Lovade J lunch till ca 11.30 så då går jag till Pontushallen efter lunch istället.

Tänkte köra bara kondition idag och mage.

Travel Light
Live Light
Spread the Light
Be the Light


Ingenbarnsland

Ska läsa Eija Hetekivi Olssons bok Ingenbarnsland. Berättelsen är Miiras uppväxt i en förort till Göteborg.
Jag är också uppväxt i södra sverige med föräldrar som flyttade dit pga jobben och för att vi barn skulle få det bättre än i norra finland där det inte fanns jobb.

Min uppväxt var inte lika hemsk som i denna bok.

Jag hade nog en rätt harmonisk och fri uppväxt med lek, glädje och kompisar. En charmig och busig tjej var jag och duktig och snäll också. Alltid i farten med mitt hopprep och älskade vitsippebacken i Blekinge om våren. jag cyklade mycket och var duktig i redskapsgymnastik, var mycket i simhallen och ute och lekte.


Twentyfourseven

Nya gymmet på stan var jag och besökte idag. Ligger vid hörnet Åhlens. Kalt och öppet såg det ut...men billigt



Å så kom J hem från jobbet och fick dessa goda mackor...


Måndasfrunch

Jag har aldrig kunnat äta frukost men kaffe är ett måste när jag vaknar. Efter ca 2 timmar blir jag hungrig och då äter jag. Och nu när jag är ledig så blir det att sova till 8 istället för 5. Då passar frunch mig jättebra och jag klarar mig fint nu fram till middagen.

Har avklarat dagens träning och har man mål så är det kul att träna, samt att jag har tid att träna.

Ska messa E min kollega inom hälsa o friskvård om hon hinner ses på stan idag.

Jag ska gå i affärer i lule city och se om jag hittar nån present till J som har haft födelsedag för en vecka sen :)

Måndagmorgon

5e veckan på år 2012...ledig hela veckan och börjar inte förrän fredag em o jobba. Skönt att bara vara nu när jag inte har så många måsten. Njter av mitt morgonkaffe och ser ut genom fönstret...det är ca -10 låter inte så dumt och ser inte dumt ut heller för det ser lugnt ut.

Saga väntar på sin fukost som består av doggy light rings torrfoder med ett rått ägg och en dust havregryn över det. Komponerat mealet själv för att få bra pälsvård och hittills har det varit bra. Jag hoppas fällningen blir lindrig för annars är det påsvis med päls som borstas bort under några veckor. Hon får även lite dusch av lavendelvatten som jag blandar själv av ekologiska aromadroppar och vatten. Doftar gott och verkar lugnande.

Remember:

Om någon tappat sitt leende...ge dem ditt!


Saga igårkväll medsin kära Leopold....hon är så kvällstrött och vi andra tittade på Wallander.


Kvällen

Har bakat lite kanelbullar av glutenfritt och druckit kaffe.
Saga sitter såhär fint för hon älskar bullar...ja allt i matväg men bullar var länge sen...



Här Saga i kvällens outfit....min sköna halsduk i indiancotton så urtvättad att man ser igenom den...men något annat kan jag inte anväda närmast huden på halsen...är anti mot allt som kliar och är i syntet.

Söndag

Vaknade av ett sms vid 9 tiden och nu har jag varit ute i kylan med Saga -13 visar termostaten i Luleå city.
Nu har jag masserat in xz olja i håret och ska snart hoppa i duschen...men först koppla i motorvärmaren för bilen ser rätt kylig ut ha ha  o jag fick inte in bilden på datorn heller.

Min vän J ringde och hörde om vi kunde ses och byta massage och det ska vi göra. Är jättestel i trapezius. Sen ska jag åka till Happis en sväng för en viktig och trevlig meeting.

Ha en lugn och skön och trevlig Söndag

saturday shopping and to do

Idag har jag gått till gymet och tränat och bastat. skönt skönt...sen lite på stan..shoppa bara lite småsaker.
Sen hem och ut med vovve och igen på stan...

Dagen har rusat iväg..ikväll ska jag se Apflickorna som Hemmakväll bjuder på...tack snälla :)



Lördag

Lugnt på stan i Luleå och inatt har jag inte heller störts av ljud annat än Saga som tokskällde nångång på natten när det var någon utanför vårt fönseter. men de försvann snabbt. Jag känner mig trygg med henne för hon larmar när det händer något ovanligt!

Igår var jag en sväng på stan och hittade denna tisha. Den är lite stor men då får jag ha den som oversized.
Peace means something. Fred på jorden, fred på jobbet, fred i familjen och viktigast fred i sinnet.


Så dagens plan är en liten prommis...det snöar samt snålblåser som det ofta gör i luleå. Jag tänkte promma till Pontushallen och köra gymträning. Hann ju inte i torsdags och inte heller igår.

Får se vad jag hittar på lite senare ;)

Fredag

Snöar lite lätt. Kom till Luleå för en stund sen. Lite kaos mötte mig men nu har jag mysat till lyan igen. O allt får plats fin fint ;)

Idag är en stor dag 27 januari 2001 tog jag beslutet att sluta röka. Sen den dagen har jag inte smakat ett enda bloss...det var tufft men det gick. Jag bodde i simhallen i Tornio..nåja jag var där nästan varenda dag iallafall.
 

Så idag ska jag fira och köpa mig nåt jättefint. 11 år

Men lite work först ;)

Later...

Så hemkommen från en underbart trevlig kväll på ett fik i Tornio.






Skärvor betyder lycka

Min fina kaffemugg gick i spillror idag när jag hade brådis.
Det står väldens underbaraste mamma och jag har fått den av min dotter i present.
Nu borde jag få världens klumpigaste mamma mugg :)



Barbie :)

Min fina vän B-G brukar förgylla min mejlkorg med kul saker och trevliga mejl och denna kom idag *fniss*

En man stannar till vid en leksaksaffär för att köpa en födelsedagspresent till sin dotter.

*Han frågar expediten: Hur mycket kostar en av Barbiedockorna i skyltfönstret?"

Expediten svarar: Vilken av dem menar du?

Vi har:

Workout Barbie, 149 kr,

Shopping Barbie, 149 kr,

BeachBarbie, 1 49 kr

Disco Barbie, 149 kr

Ballerina Barbie, 149 kr

Astronaut Barbie, 149 kr

Skate Barbie, 149 kr och

Frånskilda Barbie, 1995 kr.

Den förvånade fadern frågar: Varför kostar frånskilda Barbie 1995 kr och de andra bara 149 kr?

Den lätt irriterade expediten himlar med ögonen, suckar och svarar: "Herrn... I Frånskilda Barbie ingår även Kens bil, Kens hus, Kens båt, Kens möbler, Kens dator, en av Kens vänner"

Torsdag redan

Har lämnat Saga till landet till hennes "BesteMor" hon kommer att ha gått upp minst 3 kg till jag hämtar henne imogon. Har massor med projekt på g idag och det händer mycket kul.

Så rusar iväg nu på äventyr.....



Brrr...

-21 grader kallt ute..man är inte van och det känns jättekallt. Saga har kurat ihop sig med gosedjuret nu efter middagen och snabb runda ute. Hon ville inte snöbada heller utan trippade in...frös väl om fossingarna. Innemys...

Äntligen en skön bh

Äntligen hittade jag en skön seamless båglös bh på Lindex...och den lyfter precis lika bra som bågbehån men är inte lika obehaglig. Iofs så blir man ju van vid metallbågar...

MEN jag tycker inte att det är naturligt att gå år ut och år in med metallbågar nära kroppen...mot sitt hjärta mot sina lungor mot sina revben....


Så det var på tiden REALLY.

Finns i svart och vit och jag ska gå o köpa en vit också...eller varför inte flera par när jag ändå har hittat den RÄTTA :)

sen kan den ju utvecklas till mönstrade och ev lite spets men utan bågar.

Så ni tillverkare skynda att utveckla er...

Vacker kylig onsdag

Jag har jobbat med tvätt o städ här hemma idag och handlat lite.
När jag var klar åkte jag till gymmet och gick igenom hela kroppen.
Ingen kondition idag utan bara styrka. 

Sen jag bytte program ser jag jättesnabba resultat...är ju inte helt nybörjare på gym för jag har ju tränat sen få se nu...sen Johanna var 4 år och nu är hon 19..så det är ju ett tag. Tränar man på olika sätt så ger det resultat men kör man på samma sätt år ut o år in så står man på samma nivå utan att det händer nåt.


Mitt mål är inte att bli biffig heller utan lagom smidig och stark kropp...jag är Enormt nojjig med att stretcha...dels för att jag lätt får låsningar i axeln och trapezius. Sen har jag lätt att få ont o stelt i höger sida av nedre delen av ryggen... Jag började jobba med äldrevård när jag bara var 16 år och lyfte för tungt fast jag inte fick. Så det enda som hjälper är att stärka..rygg och mage samt stretcha ryggen flera ggr per dag om jag känner mig stel...


Jag jobbar ju på Ortopeden också och ser hur fruktansvärt ont ryggpat har när de kommer in akut. Jag försöker att förebygga så gott det går.

70 tals mascaran borde göra comeback :)

Mascaran då var i kakform...snygga fransar Marie Osmond har!

Sweet sjuttiotal

The Sweet kommer till Luleå kalaset i sommar...

De var här för några år sedan men jag hann tyvärr inte se hela deras show då det året hade jättemånga bra
artister SAMTIDIGT på norra o södra hamnen.

Men nu kanske man kan boka in sig :)






Det är ju ett tag sen....:D

Onsdag

Oj nu har jag nog varit lagom ledig...för jag börjar vakna tidigt..

Nåja jag åt så stark mat igår med vitlök och ingefära så jag vaknade av törst. Igår frös jag hemskt mkt och kände en lite förkylning på G. Därför denna kur + 20 droppar Echina Power innan läggdags.

Sitter här med mitt morgonkaffe och Saga gick o la sig igen. 

Dagens plan är den att jag har tvättis och måste åka till sonens lägenhet och hämta några mattor för han ska flytta i helgen.

VANLIG tisdag


tisdagmorgon

-13 nu på morgonen...hoppas på lite sol idag.
Idag blir det gymet och sen har jag ärenden att uträtta.
Sen blir det träff med en kollega...det ska bli så trevligt.


Igårkväll tittade jag på Guldbaggegalan och filmen Apflickorna fick många priser så den måste man se samt
Simon och ekarna...


Ha en fin dag

Kyligt värre

-19 visar min väderstation denna måndag. Jobbar lite vid datorn och har just skickat ett GRATTIS SMS till min son.
När han föddes var det snöstorm och massor av snö :)


Back on Track från träningen som gick jättebra idag. Efter bastu, dusch och Nya Fjällräven jackan så känns inte -15 alls jobbigt.
Men vad jag längtar såå till sol o värme och en utlandsresa skulle vara så skönt...
Jag är ledig 2 veckor nästan nu men har ett inbokat möte to kväll och den går ej att flytta så det verkar som om jag inte hinner åka. Men jag kanske kommer på något iallafall. Saker brukar lösa sig :)

GRATTIS

23 januari är det 22 år sen JESPER föddes. Kl 07.47 på BB i Luleå.

På sin födelsedag börjar han nya jobbet på Telia Luleå.


GRATTIS ja PALJON ONNEA




Stöd

Stöd Barncancerfonden


Varje år i 27 års tid har det gjorts ett isdjur till stadsparken i Luleå.
Iår en GRODA...
har ej fotat eller sett den själv eftersom jag befinner mig i Happis för tillfället men kuriren hade en fin bild 





Söndag så stilla

Skjutsade dotter till bussen för hon fick för sig att nu skulle hon åka till Stockholm igen.



Åkte till gymet men ist för att träna...tog jag en lång bastu o dusch. 

Det har snöat ENORMA flingor idag. Men det var jätteskönt ute och jag tror att Saga uppskattade det lika mycket...eller så var det TYSTnaden. Det hörs inga bilar eller skotrar och allt är så stilla. Jag städade skåp och slängde 3 stora kassar med mest papper.
Nu lite söndagsfika o läsning.



God Morgon

Har duschat och sitter i morgonrocken och dricker mitt kaffe.
Idag jobbar jag men imogon tänkte jag unna mig en sovmogon.


Ser ut att bli en fin dag med -5. Hoppas solen kommer :)

Imogon kan det bli en utedag med kaffetermos o hela kittet...
Saga stretchar...det är hon duktig på och det hör som till en hunds rutiner. Klokt.

Ung kille som blivit jättepoppis i finland...föräldrarna bestämde redan när han föddes att han skulle bli a STAR.

Robin Packalen heter han

fredag kväll vilken härlig kväll...

Lyssnar på ett musikprogram med ett öra då tv e på i vardagsrummet. Själv e jag i köket och har monterat två hyllor i förra veckans skåp...var en sväng på IKEA på kvällen.

Jag tänkte gå o rodda lite men när jag var utanför gym så hade jag inte låskortet med...så det var nog menat att skippa träning och gå o shoppa istället ha ha...

nu har jag gjort en bröd deg av havregryn, glutenfritt mjöl, jäst, salt, vatten och gräddfil. Det blir nog bra :)
Jag är ganska haj på att höfta ihop bröd degar...har liksom känslan i kroppen.

Imogon blir det jobb med Kerstin Florian produkter Love them och min dotter med

Dagen rusat iväg

Oj vad denna dag har gått fort....mycket ärenden och en vilodag från träningen...eller kan hända nu när allt har lugnat ner sig att jag drar en sväng till gymmet.
Imorgon jobbar jag på spa hela dagen så då blir det ingen träning.


Min sons silverkedja var jätteful efter en utlandsresa så jag åkte med den till guldsmeden i finland och tjejen var verkligen jättegullig och duktig och fixade den blank o fin för 5 euro. Så på köpet fick jag jättebra tips på hur jag ska rengöra nästa gång och jag köpte en putsduk för silver. Det finns en annan för guld. Nu hann jag inte fota då min son tog på sig den direkt för han blev jätteglad.


Min dotter är med i filmen NÅGONannanstans i Sverige. Inspelad i Rosvik hösten 2010. Hon har en replik i filmen och jag har inte sett den. Den verkar gå bara i stockholm. Många kändisar är med...bla

Mikaele Persbrant
Helena Bergström
Marie Richardsson 

Min dotter spelar Max tjej
Det är lika råkallt ute men igår var jag o hämtade min present från jobbet...En super varm FJÄLLRÄVEN jacka. Har aldrig ägt ett så dyrt plagg. Tackar Cape East från djupet av mitt hjärta.

Spegel så fin

Denna spegel hittade jag på Myrorna i Luleå för ca 1 år sen...har inte behövt måla eller något utan den var såhär fin.
Gissa vad jag fick betala?


100 kronor jag gör ofta fynd och detta var ett kap. Den har patina och den har sett mycket innan den flyttade in hos mig...hos mig vill jag att den bara ska se vackra saker...därför vårdar jag den ömt.




Funny or not...


Torsdag

Idag var jag på några ärenden på landet och sen en snabb lunch hemma.
Kylan tränger sig djupt in i kropp o själ och det enda rätta är ju ett pass på gym och bastu. Hur skulle man annars klara sig.


Det blev löpning 15 min
cykling 15 min
rodd 15 min
lite mage o rygg o stretch.


rökt skinka och frukt o bär...jättegott till lättkvällsmat

Snart vår igen...

Hejsan svejsan Ok… Det ääär vinter och kallt ute, men nu går det undan mot våren och sommaren… :-)
Jag gillar allt kul i livet. Mat träning, inredning, mode, naturlig skönhet, djur mm... https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3234852/images/2012/kragero-126_185203207.jpg

Hälsodrinken

Hittade ett recept på piggelindryck i senaste buffè tidningen.
Man kokar vatten med citronskivor, riven ingefära, hela kanelstänger och honung, men jag skippade honung för jag försöker undvika socker just nu...är ju en gottegris annars.

Det doftade frächt o starkt om drycken och den var mkt stark, men rätt god och viktigast av allt
Den känns NYTTIG och lite värme fick jag i kroppen av den.

Vi gav oss hurtiga ut för en lååång prommis MEN det var så ruggigt så det blev en kort en istället.




Anna Eriksson en av Finlads populäraste sångerskor...här sjunger hon   Oot voimani mun=Du är min styrka

Ruggigt o rått ute

Har varit riktigt råkallt ute idag o mulet...
Jag o dotter var på ärenden, åt lunch och sen tog vi golfen till Actic gym o tränade lite och värmde oss i bastun.
Var på ostari och sen gjorde vi en ost och broccolipaj. Det är svårt att få till pajskalet när man anväder glutenfritt mjöl...men den gick att äta iallafall.


Do What You Love
and
Love What You Do.



Tisdag

Sovit länge och sovit gott. Vaknat med skön träningsvärk efter gårdagen. Dessutom var jag och rodde 37 minuter på kvällen.
Idag ska jag till simmhallen i Tornio och simma.
Hoppas sonen kommer och monterar mitt skåp...Jag har inte tålamod för att skruva IKEA skåp..eller annat heller, så kan man delegera gör man det :)
Ikväll kommer dotter hem...det ska bli nice att ha henne hemma några dagar.
Ser ut att bli en gråmulen dag men hoppas slippa snöfall iallafall.
Längtar efter sol och härliga vårvinterdagar...då ska vi ut i skogen och göra upp en eld o grilla korv. Låta Saga springa fritt.

Idag drar vi igång...

Vi är några tjejer som börjar gymma på finast gymmet på Cape East.


Kl 11 börjar vi och sen blir det SPA efteråt...snacka om LYX tillvaro...man börjar känna sig som om inte en Hollywoodfru så en Norrlänning som får härliga möjligheter.


Försöker ta med kameran så får ni se



Nu e kylan här...

Förr eller senar brukar kylan komma hit till Norrland och idag e den dagen...-19 brr...
Annars tror jag det blir en fin fin dag.
Sovit som en gudinna inatt, med nya madrasser i sängen. Stretchat ryggen och gjort lite yogaövingar.
Så en frisk och god smothie till frukost...vaniljyoughurt, blodappelsin, en vanlig, en banan och en avokado.
Så gott och nyttigt...så nu står man mot gottesuget hoppas jag.
Idag jobbar jag på SPA till 16...tar med mig badkläder för ev stannar jag kvar och frisk och skönhetsvårdar mig själv också.

Lördag

-8 och jättefint väder...idag blir det SOL...varför? jo för jag ska jobba :)
Idag jobbar jag på Cape East SPA som Spa terapeut...vi har jättefin utsikt från behandlingsrummen över Torneälv...vi ser Finland...
Här foto från min balkong
Ha en fin dag alla underbara människor
Var snälla mot varann och kom ihåg...
Har någon tappat sitt leende...ge dem ditt

Fredag 13e...happyday:)

Godmorgon...har blåst hela natten och jag kan ju tänka mig att jag måste skotta massor när jag går ut...om jag ens kommer ut. Hoppas traktorföraren fattar att han ska ta bort snön som jag skottar ut på vägen och inte pressa tillbaka den :(...ibland när jag hinner rusar jag ut o viftar o då tar han med sig snön...att man alltid ska behöva...vara överallt!

testar igen att få in TAKIDA för det gick inte igår och det går inte att ta bort dubbelinlägg heller ...jag e ju rätt ny på
denna bloggfront men ändå...tycker att det ska funka...helst medesamma :)
Nää tänk att det inte gick
Nu ska jag ut  med Saga och skotta o sen iväg på ett viktig möte!
Gymmet sen och ännu ett viktig möte.

Ha en härlig fredag 13e

O i Gimo där jag bodde för 100 år sen...där är det KNUTMASSO idag...en big händelse i lilla byn...alltså alla klär ut sig och dansar ut JULEN...en del har julgransplundring

Lyssnar ofta på....

Takidas cd Burning Heart fick jag i födelsedagspresent av min son och jag lyssnar mkt på den och tycker mer o mer
o mer om den...

Torsdagen

Kommer just hem efter att först varit på folktandvården i Happis...tack o lov har jag tagit ett abbonemang så det är bara att gå in o få tänderna åtgärdade och sen gå förbi kassan utan att behöva bli ruinerad...TACK! En ny och mkt trevlig tanddoktor fick jag på köpet ;) Sen åkte jag till Tornion uimahalli...där var det lugnt och tyst och jag simmade typ en halv km=20 längder sen kände jag av hö knät som inte gillar utåtsparkar. Så det blev lite aquajogg och bubbelpool. Jag älskar vatten... Min dotter var jätteduktig i simning när hon var mindre men tyvärr slutade hon...men hon har fin fin teknik fortfarande då hon simmar...

Morgonradion Radio Norrbotten P4

Tycker att den kanalen är så mysig att lyssna på och nu spelas

Sonja Aldens låt" En del e vackra när dom dör"

en vacker låt.. och min granne Johan gör programmet till vad det har blivit...Inget reklamradio skrän o tjafs utan vardagen, livet och fin musik...ett fint program med hjärta o själ!

Energi...

Laura Är ett riktigt energiknippe...en av Finlands bästa sångerskor och jag har varit på hennes uppträdanden flera gånger och hon ger verkligen ALLT till publiken.

Denna artikel är från en av finlands största kvällstidning och översatt står det:
Jag har gjort allt i högfart...
Henne skulle man ha som coach...alltid glad och possitiv
http://youtu.be/ny_3UdDd76I
Sen var jag i Tornio o köpte veckans tidningar och då läser man att hon har jätteskulder...stackarn!
Livet går upp o ner och ibland är allt på TOPP o sen är allt trist...Men sånt e livet och man blir stark av motgångar och något lär man sig alltid :)
VOIMIA Laura ja SISUA

Fluffsnö

-9 o fluffsnö...var ute kl 6 med Saga och det var mkt skönt ute....Saga har en rutin härhemma. När vi varit ute och e på väg in då hoppar hon i snön på vår gård och tar sig ett snöbad. Det bord jag också prova :)

Djur gör ju bara bra saker och detta med att dyka i fluffsnö och sen rulla runt och gnida ryggen kan väl inte vara annat än JÄTTEBRA för leder och ligament samt kotorna i ryggen. När hon vaknar på morgonen gör hon ju YOGA övningen kobran :)
Inget bra foto på morgonen...det är mörkt ute och dessutom blir det mkt svårt att fånga Sagas snöSPA. Men lilla snögubben som befinner sig på gården i Luleå kommer här...

Fånga dagen CarpeDiem



Saga

Saga ser så rolig ut när hon vickar huvvudet från sida till sida...när man visslar!
Ser att världens fulaste trappor
behöver frächas upp. Tanken är att fulmattan ska bort och furun få ljus antikgrå färg.
Ingen match...men det är nålfilten som sitter så hårt. Enligt ett tips lossnar den jättelätt om man blöter med vatten och låter verka en stund. Sen är det bara att dra loss. Måste ha tid till det och det har jag inte förrän till våren.



Böcker på g...


Finaste pippitröjan by mostermartta


Kidsen så vuxna nu...

De små växte upp till fina vuxna





Broddar

Idag köpte jag äntligen broddar..det har varit superhalkigt de senaste veckorna och det är jobbigt att gå då det inte är sandat.

79 spänn på BILTEMA i Luleå
testar imorgon.


Helena


Hej

Helena heter jag och tänkte att min blogg skulle handla om hälsa och friskvård och att ta hand om kropp o själ.

Den kommer att handla om mig och mitt liv.

Jag jobbar som undersköterska på ortopeden och även som massör/terapeut på spa samt företagsmassör.

Jag jobbar alltså med både akuta benbrott och att förebygga genom massage och friskvård. Att äta rätt och att njuta av tillvaron helt enkelt.

Jag startade mitt företag 2005 och har jobbat med det i 5 år. Just nu vilar företaget lite då jag är anställd på olika företag istället.

Min yngsta unge flyttade ur boet och nu har jag 3 unga vuxna som startar var och en på sitt håll. Alla har någon form av träning som ingår i vardagen. Och det är jag glad över.

Jag tycker att barn och unga sitter alldeles för mkt framför dator och tv nuförtiden.
Det är bättre att förebygga i tid än att ta hand om en förfallen kropp ;)

RSS 2.0