frrdag

Sushin vi sitter o väntar på vår mat på Golden i Tornio. Hungriga efter simhallen. Tog en härlig promenad med Mandy på FM

sommartid

Sol och stormvindar i Luleå denna första dag i sommartid. På min prommis såg jag vårens första svanpar flyga norrut. Jag känner lycka när de kommer❤
Sover inte så bra nåmer utan 4 Tim o när jag vilar på em somnar jag inte. Tur att det bara är 1 natt till innan ledighet
Mitt älskade barnbarn Alice blir 18 mån idag 😍
 
 
 
 
 
 

Sol

Heeelt underbart väder. Förra helgen tänkte jag att bättre än såhär kan det inte bli MEN jodå denna vecka och spec igår och idag är det varmt o soligt o snön gnistrar vit. Vårvintern när den är som allra allra vackrast här i norrland.

Suttit ute o solat samt varit med Mandy på isenprommis.
Det var många skidåkare idag för spåren är grymma.
Ihelgen är det pimpeltävling och någon skidtävling samt att en viss person jobbar helg :))

Igår tjuvstartade vi våffeldagen som infaller på lördag...Bueno bueno

Förra året inföll påsken denna tid och iår är den senare än nånsin...och då jobbar jag också helg.


Permanent

Sugen på lockar...
4
Idag är det lite mulet och duggregn efter nattens snöfall. Det är ganska milt ute så det tinar nu. Jag var och simträna dvs Aquajoggade och sen var jag ute på isen med  Mandy. Det var ganska jobbigt att gå när snön blivit mjukare.
 

VÅRdagjämning

Helt magiskt väder denna måndag. Sol och bländande vitt snö. Jag och Mandy tog en prommis på isen. Helt underbart fast det var ganska kall vind när vi gick hemåt.

Jag satte in makaronipudding i ugnen och när den nästan var klar slog jag av ugnen och den fick klara sig i eftervärmen. För jag såg att ismaskinen var och ploga nya skidspår på isen så jag tog mina skidor och for ner på isen. Vilken lyx att bara gå några meter genom skogen och sen kunna åka skidor. Jag är ju ingen hejare på skidor men jag lär mig hela tiden att hålla balunsen :)

Det är verkligen superbra motionsform för hela kroppen...

Sen ska jag hämta Alice på dagis och promma med henne från Happis till Tornio och Muskari. Vår musik är nu nästsista gången.

Och imorgon får jag äntligen gå på dansen...som jag saknat det i två veckor.

Simma ska jag på onsdag då det lovas sämre väder...

Imorgon får man börja DEKLARERA :))
Nyss ringde Muskarifröken och ställde in muskari för hon var så förkyld, trist men då kan vi istället vara ute o leka med Alice :)

snö snö

Har snöat sen igår..ingen lust att gå ut o tillomed hundarna ville in efter bara en liten stund ute. Idag gick jag upp innan J gick till jobbet. Har städat, tvättat, bäddat rent, lagat mat och ätit, o nu har jag frallor i ugnen. Så har jag varit på gymmet också, det var ju länge sen sist. Tränade lite sporadiskt, det är rätt trist MEN ger energi.

Igår var vi på nya restaurangen ZENZEI i happis och åt SUSHI
 
 
 
 

SPORTLOV

supervackert väder. Jag körde fr Luleå idag o var hemma vid 14 tiden. Tog ut vovvarna och sen var vi ute o promma på isen 1 timme. Strålande sol och man känner ju att den värmer. Bastu på det och sen middag.
Tar det lugnt såhär inför ledighet efter nattpass.

För ca 1,5 v sen tog jag tre kvistar från hallonbusken i stugan och satte i vatten här hemma. Nu börjar det spira och om ca 2 mån gör det i naturen också...
 

sunnysunday

1 natt till att jobba o sen en hel sportlovsvecka😍
Var ute o promma o nu ska jag strax gå o vila
Bättre sportlovsväder finns inte❤❤❤

snö snö

Ska strax åka t Luleå. Snöat sen igår. Hoppas det är bra på vägarna. Mina fina tulpaner som jag fick av min kära make.
 

Mars välkommen

Oj redan MARS, vår liär det lksom. Idag snöar det sådär små flingor som faller ner som regn. Men det är fint och vitt ute. Nästa vecka är det sportlov så då brukar det vara kalla nätter och soliga dagar. Vi håller tummarna.

Idag känner jag mig piggare. Igår var jag hängig och sur. Tog järn och B12 och lika nu idag så jag hoppas att det hjälper. Järn ska man inte ta varje dag MEN jag kör några dagar och endast en halv tablett. Sen får man väl ta en i veckan. Jag hade ju en intensiv jobbvecka bakom mig samt mycket motion under helgen. Både ute på isen och skidåkning. Sen simträning måndag och igår dans. Fast dansen ger energi...love it...

RSS 2.0