friday

blåser ute men vi var på en skön långprommis. Allt går utom ösregn. Det känns som om dagen blivit längre...fast den blir ju mörkare och mörkare fram till äldsta sonens födelsedag...sen vänder det när han fyller år :)

Såg detta lack fr Essie i senaste Amelia och kände att DEN vill jag ha. Ska se om den finns i Kemi. Ska ju ut o shoppa i 3 timmar medans käre maken har Tenta. Sen åker vi ju till Rovaniemi och imorgon en sväng till Salla på ett mycket viktigt ärende :)

Virgin Snow ett vitt nagelack som bryter lite åt lila...underbart...just nu har jag french manicure som jag fick när jag var på ansikts/handbehandling på skönhetsskolan.
 
Gillar röda lacket Ladylike fr KICKS och nu måste jag ha denna fr ESSIE...har inte använt så mkt lack tidigare då vi inte kan ha lack på jobbet...Men nu när jag är ledig mkt mellan nattpassen så är det fin att kunna fixa till sig lite mer...

Söndag med snö

 
och -5. Idag var vi till stugan och hämtade granar. En stor till terassen och en liten bordsgran till glasverandan. Stjärnorna i vardagsrummet har jag hängt upp redan förra helgen. Nu till veckan ska jag ta fram ljusstakarna. Jobbar ju torsdag kväll och sen har jag två semester eftersom vi åker till Salla.
 

Lediga lördag

Vaknade vid 9 och var övertygad om att kl var 12. Ute snöar det så fint och jag tar det lugnt och dricker kaffe. Några lediga dagar från jobbet...så härligt. Testar nattjobb som känns lite mindre stressigt än dagjobbet. O mera ledigt eftersom vi jobbar 10 timmar/pass.
För mig som pendlar passar det perfekt.

Funderar på att ta mig en prommis med Mandy och senare på em kommer käre maken hem från sin utb.
Kärlek

Bröllopsdag

              
Idag är det vår bröllopsdag PUSS Kärlek

Nattis

Vi har rätt ok natt på jobbet...läser tidning på webben och det har ju varit 1 vecka med sviter efter terrordåden i Paris. Nu har de gripit en misstänkt i ett asylboende nära Skellefteå.
En vecka sedan det tragiska i Paris och det har berört en hel värld.
 

Mörkt och sorgligt

Hela världen ber för PARIS efter det fasansfulla dådet/dåden inatt.
Folk som firade fredagkväll med vänner och kära ute på stan blev oskyldiga offer för TERROR.
 

Mörka november

Har varit ledig hela veckan dvs vakade ut måndag. Mörkt mörkt förutom igår då det var lite snö. Tillräckligt för att ljusa upp världen.

Idag har vi varit hos frissan. Fått håret trimmat då det är så supertorrt sen jag tog volymbeh för nån v sen. Dåligt blir det nu på vintern av vårt kalkhaltiga vatten. Under sommaren blir det bra när jag tvättar med älvvatten när vi bor i stugan.
 
Nåja jag köpte även rosa färginpackning. Provar en liten tub. Frissan sa att jag först skulle ha färginpack i håret 15 min och sen skölja ur och sätta en g till och låta sitta en 20 min. Och ja fick faktiskt lite färg :)
 
Sen satt jag en guldmask som gör huden jättefin. Var ju till kosmetologskolan för 2 v sen och huden har varit superfräch sen dess. Ska boka ny tid till nästa ledighet..kropp och ansikte och händer, mycket bra pris så man kan unna sig lite lyx.

RSS 2.0