Grattis Ed

 
Idag är det 1a advent o idag fyller vår lilla buse 1 år. Tack för att du är du o tack för att du kom till oss i rätt tid. När vi har haft massor av tid för dig. Du är busig och envisaste hunden ever. Men du lär oss o vi lär dig win win👍
 
 ♥️♥️♥️

julkänsla

Idag är det så jättefint ute. Snö har fallit under gårdagen och natten. Riktig fluffsnö. Har pyntat för advent med ljus och stjärnor överallt. Det har varit så mörkt och tråkigt flera veckor. Man håller sig hemma och ute då jag är ledig. Imorgon börjar jobbet igen efter 8 lediga dagar.
 
Eddy fyller 1 år på söndag. Han har varit ganska så vild och busig. Lättlärd på det han vill. Trotsig och tjurig ute. Man har varit helt slut ibland efter en dag med honom. MEN....
 
Under denna vecka verkar han blivit lite lugnare. Jag har pratat med honom och han verkar förstå att man inte kan slita i kopplet när han får för sig det helt utan anledning när vi är ute. Igår köpte vi dessutom en ny sele som han verkar gilla jättemycket. Han var så stolt när vi var ute igår. Ja han förstår mycket. Vi har ju alltid haft tikar som är 21 gånger lugnare än denna pojk som kämpar o kämpar för att få som HAN vill. Jag har lärt mig att bara vända ryggen och vara still. Då ger han upp :)
Rukka Solid valjaat, mustaRUKKA Solid, Denna sele är kanon till Eddy. Efter att provat flera andra så är denna bäst till honom. Passform och fast Han är rätt stor hund så tog vi st M på selen och den är på den minsta nu och om han växer mer så kan man bara göra den större. Dessutom bara knäppen med lås på båda sidor och ett stort handtag för att kunna hålla i honom om/när det behövs.
 
Nu ska vi ut i snön och dagsljus...

8år

20/11 2012 gifte vi oss o idag firar vi 8år. Vad tiden går fort ♥️❤️❤️
 

Cykla

Min cykeltur i går från jobbet
 Ingen snö eller is och +8 är så perfekt i november

RSS 2.0