Stugan

Alltså paradiset STUGAN. Sol, bad och bra böcker. Solen värmer vattnet i hinkarns till tvättvatten. Denna sommar slår alla somrar. And I LOVE this
 
 

Lite regn

Det känns betydligt svalare idag med lite regn. Temperatur är ju som en normal sommar +20 men efter denna värmebölja så känns det skönt. Ska ta en prommis med vovven strax. Kollar lite på fina frisyrer som jag är sugen på till hösten. Har bokat tid till Sanna om 2 veckor. 
 
 
 
 
 
(Bilderna är lånade från olika frisyrsajter
 

 
 
 

Sommartider

 
 3 årig bondpion. 1 vacker blomma ever...

Måndag

2 v kvar av semester och det känns så skönt. Har haft sommarflunssa sen midsommarveckan. brukar inte vara sjuk men nu har det varit hostigt och snorigt värre. Då har man inte orkat som annars.
Varmt så det räcker vilket är så härligt. Har kunnat vara ute från morgon till kväll.

Nu har jag ätit allergimedicin i tre dagar och tycker att täpptheten lättar. Ja sen har det regnat också i helgen så det är lite friskare ute.


förkyld

Alltså helt från ingenstans fick jag ont i halsen i förrgår när vi badade i stugan. Nu är jag täppt och hostig. Samma som jag hade midsommarveckan. Sen har J varit jätteförkyld över en vecka och hostar ännu. jag som inte brukar få nåt så lätt har nu fått flunssan 2 ggr när jag har semester och bara ska njuta av sol o värme.

Det är så varmt och skönt nu. Våran terass är olidlig och vistas i under soltimmarna. Jag har packat allt för att åka till stugan och vara där hela helgen. Slappa äta och ev bada.


RSS 2.0