regnar

Igår skjutsade vi Jo till Oulu och flyget till Helsinki.
Som tur fick vi några fina vinterdagar med krispiga vita dagar och kunde gå ut på prommisar och tillomed på isen. Onsdag hade vi lilla Alice här och hon sov över också. Så faster fick träffa och umgås lite xtra. Trista att hon åkte men så är det ju. Nu är hon närmare iallafall än då hon bodde i Paris. Bra att hon har jobb och bostad också.

Jahapp idag regnar det ju. Näst sista dagen på året 2016. Jobbar helgen och det kan vara trevligt. Har jobbat ganska många MEN sen är jag ledig och vi åker till solen.Jag behöver inte åka för att vila upp mig eftersom mitt jobb är så att jag har återhämtning varannan vecka ändå. Ska bli skönt med värme och nya influenser.

dansgympastart

ska nog satsa på ett danspass till i veckan nu när vårsäsongen drar igång...söndag verkar ok eller torsdag eller fredag. Vissa veckor kan jag ju inte gå varje gång men då kan jag gå iallafall 1 gång. Så bra att man kan gå när man vill och betala per gång.
 

Lukujärjestys kevät 2017 (9.1.-

RYHMÄ AIKA PAIKKA OHJAAJA


LAVIS® /Kiviranta to klo 18-19 Kivirannan koulu Tuija

to klo 18-19 Karungin urheilutalo Anu

LAVIS®- päiväryhmä pe klo 13-14 Putaan halli, peilisali Tuija

Liikkuvat lanteet su klo 18-19 Vojakkalan NS Anu

AnnandagJUL

Ännu en musik ikon är borta ur tiden.
George Michael blev endast år.Alla.känner ju till den bästa jullåten ever...Last Christmas Han dog av hjärtfel. Vi satt och såg dokumentären om Amy Winehouse igårkväll och det var ju så tragiskt så
 R:I:P

Ljusare

Vintersolståndet är här! Nu väntar ljusare tider
Idag börjar ljuset komma tillbaka 22/12. Min sons födelsedag kl 00.06 så det blev den ljusa sidan

I kuriren

 
 
Tomtarnas löpfnatt drog in pengar

JULKLAPPSHJÄLP Tomtarna sprang som galna runt torget – då skramlade julklappshjälpen in pengar till de som behöver det.

I Haparanda arrangerades en kort löpartävling runt julgranen på torget. Kort – men naggande gott. För på tävlingen samlade man in 50 kronor per vuxen och 10 kronor per barn – till julklappshjälpen.

Stina Medström gick loppet med dottern Alice. Stina är själv med och driver julklappshjälpen i Haparanda.

– Behovet finns och de som har drivit det här tidigare kunde inte nu. Då känns det ändå viktigt att någon är med och ställer upp, säger hon.

Hur är intresset?

– Det är jättebra. En hel del familjer har varit med och skänkt julklappar och det är många som har visat intresse. Det här är till för familjer som har det ekonomiskt tufft och som inte kan köpa en massa julklappar själva, säger Stina Medström.

Omkring 40 barn i Haparanda ska få klappar som samlas in. Medström tycker att det här är en verkligt god gärning.

– Julen är barnens högtid. Det känns viktigt att alla ska få en liten klapp att öppna på morgonen. Och det som också känns bra är att vi kan dela ut julmat till alla barnen, vi har en matkasse som vi tar med.

Tomteloppet färgade Gamla stan med tomteluvar, främst på de yngsta medborgarna i kommunen. Det var uppskattningsvis ett 30-tal deltagare. Men det här kan bli ett återkommande evenemang.

– Det var lite snabbt inpå och har inte hunnit sprida sig så mycket kanske. Men det här får sätta sig så kör vi igen, säger Jytte Rüdiger.


4e Advent

Några dagar kvar till jul. Tar det lugnt men det är ändå man måste ranta runt i affärerna. Jag jobbar 3 nätter fr im och på fredag tidigt på morgonen ska vi hämta Jo fr oulu. Sen har jag bokat frissa med klipp och inpackning/hårbottenmassage hos Sanna i Kemi. Där gick vi mycket när Jo var i tonåren. Hon blev alltid nöjd när hon varit hos Sanna. Hoppas det blir bra nu med :)


Liten Prinsessa

 

Vacker dag

 
Vaknade 13.30 o efter kaffe drog jag ut på prommis. -10 perfekt o fräsht. Isen börjar lägga sig ordentligt o om det fortsätter att vara kallt så kan man snart ge sig ut med skidorna❤

Villha

Kuvahaun tulos haulle adidas pipoHar letat efter denna mössa men inte lyckats finna. Från näthandeln hittade jag MEN med frakt blir den jättedyr

Suomi 99 v

Idag firar Finland 99 år av självständighet GRATTIS! Ut är det -21,3 grader just denna morgon. Det är klart och vackert ute med en röd sol som är på väg upp. Magiskt vackerkt. Det är helg i Finland och lugnt och stilla överallt.
Jag har gjort en smörgåstårta dagen till ära...Den ska garneras lite senare då vi ska äta den först i em/kväll.
Kuvahaun tulos haulle suomi

Nya frisyrer

På ons ska jag till frissan. Kollar in lite fina frisyrer. Har nu fått överhåret ganka  långt så nu kan man klippa rak page så allt hår är lika långt. Annars om jag ger en frissa fria händer så blir det uppklippt vilket gör att mitt hår bara ser slitet ut då jag har bommullstoppar. Bättre då att topparna är längre ner.
Men nu är jag sugen på lugg igen fast jag har sparat luggen för att få längd. Tänkte kanske ändå spara för jag har ändå alltid sidbena. Här frippor jag gillar....
Kuvahaun tulos haulle kort page med luggKuvahaun tulos haulle ashlee simpsonKuvahaun tulos haulle kort hår uppsättning
Kuvahaun tulos haulle klassisk bobKuvahaun tulos haulle klassisk bobKuvahaun tulos haulle uppklippt tant bob
Klassik page utan utsvävningar är en frisyr man kan ha på olika sätt. Det är min look.  
 
Dessa med rakad sida snaggag nacke är inte snygga enligt min stil. Det blir för hårt på något sätt som inte stämmer med hur jag är.
 
Hollywoodlockar och inåtfönad page ala hollywoodtant är också BIG NO NO!! men det är Tyvärr så jag ofta ser ut när frissan får sk fria händer ha ha
 
Käre maken ska klippa sig på måndag och kanske helt kort...
 

Busväder 2 a advent

Igår var det underbart klart och fint väder med -18 grader. Idag snöyra och endast -2. Idag kommer Alice hem till oss. Vi får nog ha innemys idag om inte snöyran lättar så vi kan vara ute och göra snögubbar o gummor :)
 

1a dec

Sov till 14.30👍nu kaffe o strax ett skumbad med ansiktsmask o hårinpackning. skönt att inte ha måsten inför nattas 4. bara läsa o äta gott o ha det bra☺

RSS 2.0