Söndag

Dagen har gått snabbt på avd 31 idag. Snart blir det hem till Luleå och en Långprommis med Saga på udden och i skogen däromkring. Sen egen PW. Har haft skärande huvudvärk i vä sida av huvudet. Tror det beror på att jag slutat med godis, för när jag tog marmelad till rostade mackan på fm så gick det över.

Socker abstinens kanske.

Lördag

♥Ååh så vackert väder. Sol och frost och några minus. Liite ledsen när jag åkte från Happis/Tornio till Luleå men nu går det bra.
Var ute på prommis med Saga innan jag åkte till jobbet, där jag nu tillbringar kvällen på ortopeden. Lugnt so far...
Inatt vrider vi tillbaka kl 1 timme och det innebär att jag gör det när jag kommer hem ikväll vid 22 och tjänar en timmes xtra sömn imorgonbitti.

Nästa helg är jag ledig och ska förhoppningsvis få njuta av stugan med bastu och god mat med kärleken.

Nu har jag börjat byta ut några mål mat mot risvälling som är glutenfritt. Känner att min mage gillar...får dessutom i mig alla vitaminer och mineraler.

Har dåligt samvete pga att jag knappast hinner träna alls. Men nu ska jag bara promma mellan jobbpassen och på fredag blir det simhallen med J. Det får räcka så fast jag känner att energin är på väg tillbaka med risvällingen, så när jag får tid ska jag träna igen♥

Tänkte köpa denna BB creme imorgon. Dessutom har min väldensbästa rengöring från Kerstin F tagit slut...correcting 3 in 1. Ska svänga förbi Salmi SPA i Gammelstad och kolla om de har den. Har fått dålig hy av en annan rengöring. KF är rätt dyr, drygt 500 men den har räckt fr februari till nu. Så det är  värt allt.

friday

härlig ledig dag...men den har gått fort. Ätit god mat och gjort en massa ärenden.
 
Mitt♥är inte brustet...utan full av lycka↓
 

Torsdag

Hej hopp nu är jag tillbaka i norrland efter några intensiva ortoped dagar på SÖS i stockholm. Mycket bra föreläsare. Nu ikväll när jag slutar mitt arb pass åker jag hem till ´Happis
 

Onsdag

Jobbar kväll och snart hem. Första snön kom igår och det var halt imorsen men jätteskön luft. Blev ingen sovmorgon för jag var ute med Saga och sen lite lunch till jobbet. Var till Stadsvikens vc och fick Twinrix sprutan och sen var det cellprov.

Ingen ide att åka hem så jag åkte till storheden innan jobbet.

Längtar till helgen...

Måndag

Lite kyligare idag när jag kom till Luleå med Saga.
Har haft en härlig helg i stugan. Hade varit mysigt att vara ledig idag också men men.

Har inte hunnit ladda in ett enda foto från Portugal. Jag och diverse sladdar befinner oss på olika ställen jämt.

Lördag

Blev ingen sovmorgon utan träning istället. Gick sådär...måste komma i gång NU. Sen hade jag fått blomsterbud igår men eftersom jag inte var hemma eller hade koll på telefonen så fick jag åka och hämta en underbar bukett med gula och orange blommor från Ortopedkliniken som grattis på födelsedagen. Gulligt!

Nu väntar jag på Tuija & co och sen åker jag o kärleken till Stugan.

Han är ju kock och lagar underbart god mat. Ofta fisk för det gillar vi båda två. Det blir bastu och bubbel, brasa i öppna spisen och Saga får nog ta ett dopp i älven :) Skönt för henne att kunna vara ute och idag är det jättefint väder fast det kommer några droppar regn då o då. Love hösten


Torsdag

Typiskt att jag inte har med min kamera till Luleå. Idag har det varit en underbart vacker höstdag. Klara färger i träd, blått vatten och blå himmel. Jag är på jobbet och sen är jag ledig fre lö o sön. Lyxigt.

Längtar efter stugan och god mat...min egen kock bjuder på ugnstekt sik med hollandesås imorgon.

Ska röja hemma lite inför helgen då Tuija och hennes familj ska bo i min lägenhet. De har höstlov så det passar ju fint.

Mitt i

Onsdag och denna vecka har jag börjat jobba dagtid 100 % på min nya tjänst på mitt gamla jobb. Känns bra men hinner inte så mkt annat.

Jo kom till Luleå igår och nu är hon på väg till Arlanda och sen vidare till Paris. Tråkigt att hon inte hann stanna längre.


Lördag

Åh ca 20 min så får man åka hem och sova. Sen åker jag till Happis för att fira helg. Har lovats regn hela dagen idag med.

Skoj på jobbet

Lugnt på jobbet just nu iallafall. Regnet har öst ner hela dagen. Mys med slappa och god mat.


Träning


Fredag

Snart får vi som jobbar natt åka hem o sova. Igår var det så svart och regningt när jag åkte till jobbet. Har några mattor i tvättmaskinen som jag ska hänga på tork när jag kommer hem. Sen ut med Saga och sen sova...

Har kollat lite i bloggen och ser att jag har legat nere med min träning den senaste tiden...DETTA håller inte...nu måste jag ta tag i mitt gymmande med hårddiciplinen...

Nattuggla

Jahaja vad två veckor gick snabbt. Första v var jag hos J i Torneå och v 2 var jag i Portugal med väninnan M. Vi hade det lugnt och skönt med shopping och sol och god mat. Långa prommisar och på min födelsedag var vi ut på Irländsk pub och hade skoj med Riktiga irländare som sjöng för oss och bjöd på drinkar.

Lägger in lite foton när jag hinner men jobbar ännu en natt...sen börjar jag dagtid och 100%. Fick äntligen en heltidstjänst efter 10 år med deltid.

RSS 2.0