Regn

 
Midsommaren har vi tillbringat i stugan. Helt ok väder om inte supervarmt hela tiden. Vi har varit ute hela dagarna och prommat till forsen varje dag. Mycket turister vilket är jättekul.
 
 
 
Vi har badat bastu och bastat länge med björkris enl tradition. Käre maken doppade sig i älven, men jag kunde inte. Är inte rädd för kallt vatten men när det blåser kallt då kan jag inte. Men sommaren är ju lång :)
 
Nu regnar det lätt och är 12 grader. Bakar en laxpaj till Johanna som kommer hem imorgon. Jag är ju i Luleå hela veckan så hon måste ju känna six Xtra välkommen hem :)
Ris,Spenat, kokt ägg i skivor och över det gravlaxskivor. Degen blev ganska lös och svårjobbad, så nästa gång ska jag minska smör och nästan bara ha kvarg i för det blir jättebra då. Hittade ej mitt gamla recept som jag gjorde för så denna är fr nätet och var inte så bra. Glutenfritt är ju lite svårare att baka. Ibland tar jag i chiafrön för då blir det enkelt att baka och det binder på ett bra sätt. Nåja hoppas pajen blir god.
 

SAGA

IDAG 18 juni fyller Saga 12 år❤👍🍓🍔
 

lördag

Cyklade idag till Mjölkudden centrum.  Hann just hem innan regnet. Det var bara en pytte skur. Nu har jag vilat och snart blir d fika innan jag åker till Storheden på väg t jobbet. Helgen går fort när man jobbar. Midsommar nästa vecka med magiskt ljus och magisk natur💖

Lovely

Är i stugan med Mandy. Vi är ute hela dagarna. Så sommar. Har bastat i 2 timmar.
 4kg sik på forsen

Sommar

Igår när vi var i stugan och njöt av underbart väder så skulle Saga spriga och snavade till och skrek. Sen har hon inte kunnat belasta på baktassen. Hon som ska fylla 12 år den 18e juni. Hoppas hon blir bra snart.
Idag blir det fönsterputs utomhus. Mellan o inne har jag tagit före Helsinki resan. Sen har det varit dåligt väder. Men nu då. Imorgon ska bilen p service. Hoppas hoppas det inte blir så dyrt.

RSS 2.0