kallt

känns som sommaren tvärvände. +33 lördag till +10 idag med nordanvind dessutom. Det är mössa o handskar som gäller idag. Hann iallafall bada i älven lö o söndag. doppa iallafall eftersom det var så lite vatten. Det har ju inte regnat på flera veckor.
 
Imorgon tar sem slut och det har gått alldeles för fort. Kul att Jo kommer med lillen i helgen och ev stannar ett tag. Jag jobbar ju men kommer hem måndag. Sen plan jag o maken att vandra lilla björnrundan i Salla under sensommar/höst. Ett måste faktiskt som man borde gjort för länge sen men nu är det dax. Ska införskaffa Salomon vandringskängor, det är mitt nästa köp. Har plockat ut en massa klänningar (en stor IKEA säck) som jag inte använder och kommer förmodligen inte sakna heller. Jag säger nu stopp o belägg om jag ser en fin klänning eftersom jag trivs bäst i träningsplagg och shorts när det är varmt.
 
Funderar på vad jag ska satsa på till hösten. Tis orientalisk dans tror jag  och söndagens dubbeltimme, torsdagens dubbeltimme och ev fredag Lavis. Onsdagens är jag lite osäker på då jag skulle vilja gå Pilates istället. Vi får se vad det blir. Vet bara att efter söndagens dubbel Zumba och mag/rump träning så behöver jag vila en dag iallafall. Vet hur det blir annars. Man blir supertrött efter några veckor och orkar ingenting/inget känns kul. Det är glädjen jag vill ha som man får efter ett danspass.
 
Vi hoppas på att sommaren komer igen...

jobb

ska jobba natt 2 av 4 innan jag tar sem igen. Har städat massor o rensat i förråd. J kör till tippen på må. skönt att bli av med prylar o kläder man varken använder eller behöver. ska sälja lite kläder secondhand
 1 blomma fick bondpionen även i år. så perfect red and beauty

Semester

FREDAG 5 JULI 2019 Dagens namn: Laila, Ritva
 
Nu har jag varit ledig snart 2 veckor. Vädret har varit helt ok tills igår då det kändes som man ville ta fram mössan igen. Janne fick tom elda igårkväll i bakugnen för det var så rått inomhus.
Igår var en jobbig dag för Jo då hon hade värkar hela dagen och blev hemskickad från förlossningen för hon hade inte öppnat sig nästan alls.
Sen fick hon vara hemma några timmar för att åka tillbaka o bli igångsatt. Igår hade hon så ont så hon fick epidural och fick lindring mot smärtorna.
Igår var min mormors födelsedag 4 juli och idag är det mammas namnsdag så Jo fick ett gossebarn imorse 04.39. Jo fick feber direkt så hon fick varken äta eller dricka och hon var jättetörstig. Tror jag det då hon inte fick äta något igår. Får hoppas att allt blir bra.
 
Elias var första namnet som jag kom på men Jo tyckte Viktor för flera mån sen. Jag har kallat honom för Viktor så får se vad det blir. Nu sa Jo lilla Elias. Han var redan duktig på att dia. Han är ju stor så han behöver mycket mat❤❤❤
Välkommen till världen lilla pojke

RSS 2.0