sol

Helt fantastiskt vacker väder när jag vaknade 13.30. Tog en lång promenad längst Tuna strand. Har hunnit sätta hundarnas mattor i grovtvätt o ätit lunch/middag o dricker kaffe nu.
 

snö

 
har lovats snö till im MEN det känns redan nu kyligare och en känsla av snö i luften. Har sovit till 12 idag oj oj. Sen donat hemma med köket och slängt och röjt sånt som vi inte behöver. Har så mkt porslin och glas som inte används. Ordnat bland kryddor mm. 
 
Nu är jag sugen på en prommis och sen ikea.

vacker höst

Söndagsfoton o idag har det varit så vackert ute o nu noll grader. Känns frächt☺
 
 

mörkt

Denna vecka är det höstlov i Tornio så jag har ingen dans ons, to men på fredag hinner jag dagdanstränigen innan jag åker till Luleå för att jobba igen. Vi har renoverat lite här hemma under sön- idag. Nu är vi nästan klara med det värsta. Tagit bort en vägg i köket, rivit bort fula stora skåp och köpt ny kyl/frys.
Har städat för det blev ju en himla massa damm efter vägriving. Känns skönt att fått fram tegelväggen i köket.

Johanna är jättesjuk i vad läkaren nu hittade efter 3 veckors halsont och öronvärk. Efter två antibiotika kurer utan förbättring har de nu kostaterat att det är körtelfeber. Kan ju sitta i länge men hoppas hon blir bra snart så hon kan äta. Hennes prov visade dock negativt och crp var normalt. Hoppas hoppas hon blir bra snart...
 

söndagkväll

Är i Luleå nu för im har jag planeringsmöte på jobbet. Har blivit lite bättre i ryggen nu. Tog ett varmt skumbad o smorde med liniment. Snart ska jag lägga mig o läsa o sen sova. Hoppas det inte blir svårt att kliva upp im. Är ju van att sova länge på morgon.
 
Idag var det fint ute o vi var o promma 2 ggr
 
 
 
 Rosorna jag fick 22 september är fina ännu. Har haft dem ute på glasverandan nattetid. 
 

RSS 2.0