Mandy 7 månader

 
 
Oj vad tiden går fort och vips så har lilla Mandy blivit 7månader...glad och lättlärd och full av energi har hon anpassat sig hos Janne och mig och Saga.
 
 
 
             
 
 

Ledig

oj så skönt att sova ut denna härliga lördagmorgon. Nu ska jag passa på att lägga upp sommarblommorna innan hundarna och jag drag i väg på en prommis. Oc idag är det lilla Mandys 7 månaders dag och sista augusti så imorgon börjar höstmånaden. Härligt det med då jag är ett Septemberbarn :)
    
 
 
 
 
 
 

At work

Så super härligt sommarvarmt det är... Suck att åka o jobba...Jo åkte med till Luleå och är nu på väg till Alanya för en v sol o bad..fast där är det lite väl varmt nu...ca 38 grader.
Jag vill ha förändring just nu...vill inte åka iväg och jobba när det är helg...vill ha nytt jobb...mera utmaningar...så hoppas på att det kommer nytt och kul snart....

Lördag

 
 
 
Ledig lördag efter minisemester på Spa Kuusamon Tropiikki. Massage och god mat och relax...härligt. Så det blev ca 70 mil i bilen under to och fredag.
Vädret idag e mulet och blås så det blir perfekt för prommis och bakning av bärpaj, glutenfritt bröd och kyckling till middag.

Fotot taget från mitt bardomshem och fjällen är på Rysska sidan. 
 
 
 

Stjärnfall...Lycka

TORNEDALEN: Under denna helg startar ett av årets rikligaste meteorregn. Så mycket som 60 stjärnfall i timmen pryder himlen där måndag kväll blir höjdpunkten.


Nightshift2

jahapp nu e man på sitt andra nattpass av 4. Söndagen var jättefin. När jag vaknade åkte jag till storheden och fyndade ett par nya walkingdojjor...sen hem och masserade en kompis. Dusch, middag ute på altanen och det var supervarmt och skönt. Inte sådär gassande och brännande sol utan mer som sammetslen värme. Tyvärr var jag tvungen att gå in när det var som skönast...vid 18 för att överhuvudtaget hinna sova min nap innan jobbet.
Sov till stax efter halvåtta...lagom för att sätta mig ner med en kopp kaffe och se Usain Bolt springa 100 m loppet och vinna VM guld...man blir jättesugen på att tokspringa när man ser honom...
 

Lördag

 
Har varit härligt med 8 dagar ledigt...sol, bad och lata dagar med god mat....
 
 
 
 
 
 

Snart ledig...

Nåja några timmar till denna natt och sen 1 till innan 8 dagars ledighet...hoppas på fint sommarväder med sol och bad
 

RSS 2.0