September

 
 
 
Snart slut på september som varit helt fantastisk
 
 8

Lördag

Man sover så gott i stugan. När man vaknar så känns det som om man absolut inte har bråttom nånstans. Så skönt. Höstlöven faller o nyss kom det en hagelskur. Men det är skönt. Vi sk in t stan strax o sen bastar vi när vi kommer tbx.
 Ladda upp foton går trögt
 

Höst

Oj vad kyligt det blivit. Man får ha både mössa o vantar ute. Men så vackert. Jag älskar alla vackra sprakande färger. Hoppas på sol im så kan vi vara ute o fota. 
Denna fina lykta fick jag igår
 
 

Kallare

Idag tog jag in mina pelargoner fr glasverandan. Det börjsr bli kallt o lovas minusgrader till natten. Vi bor ännu i stugan o vi har bastat o sitter nu o myser i stugvärmen. Så skönt. Har haft danslektion 1 timme o djupstretch 1 timme. 
 
 

Jobbhelg

Blåsigt o sol. Så vackert ute i stugan. Ska åka in t stan. Packa o sen har jag lavis 14.00. Senare åker jag till Luleå för att jobba 4 nattpass.
 
 

Torsdag

Idag är det grått men ingen regn iallafall o dessutom +14. Inte illa. Har sprungit runt med Mandy ute. Vilken frihet det är att bo i stugan så länge som möjligt. Sept ut i allafall♥️
 

Höst

Kvällarna är så mörka nu. Vi bor ännu i stugan vilket är så mysigt. Har bastat. Dock för kallt att bada. Alice sov över med oss lö till sö
 
Igår flög en massa svanar över stugan. Det är vemod när de flyger söderut. Tänk vad smarta de är som vet hur o vart de ska
 
 
Jag var på Arabisk danskurs ikväll för första g. Det var svårt men kul. Missar nu 2ggr på raken pga jobb. Im latinsk dans. Jag har bokat in 5 olika pass i veckan för att kunna gå nåt pass.
 
Ikväll var himlen vacker o kyligt ute
 
 

Härlig helg

Sol o varmt ihelgen. Vi har varit ute hela dagarna. Njuter av varje stund. 
Hur ser morgondagen ut?  Val ikväll
 
 

Dansträning

johoo ikväll börjar LAVIS igen och efter det så blir det djupstretch så jag tar med mig yogamattan för det behöver man ha.
Im är det LAVIS igen och söndag Rörliga Höfter.
Tis nästa vecka börjar Arabic dans och ons Latin. Dessa missar jag eftersom jag jobbar. Jag har bokat in mig på alla dessa dansträningar under hösten för att vissa veckor missar jag nästan allt pga jobb. Vissa veckor kan jag köra allt Nu ser jag fram mot en höst full av glädje som dansen ger..
 
Annars bor vi fortfarande i stugan. Det är ju så bra för hundarna som får vara utomhus på dagarna istället för inomhus som det blir på vintern. Varannan vecka är jag ju hemma så de är inte ensamma så mycket. Sen har de ju varann...Saga o Mandy. 
Igår badade jag i älven efter bastun. +14 så inte illa för att vara september.

RSS 2.0