Vår

Påskveckan med sol o +5 i Luleå idag. Så ljuvligt
 

kyla

Kylan är tillbaka/fortsätter...helt otroligt vilken vinter. Jag känner mig pigg idag. Har varit halvseg med magont i en veckas tid. Sen känns det som jag haft nån vårtrötthet för trots sol o ledighet så har jag varit tröttare än vanligt. Jag brukar bli trött när solen kommer i mars. Man får väl acceptera att jag är sån.

Igår var jag till frissan och känner mig helnöjd med uppklippt i nacken och så gjorde hon en Nipoxinbehandling i hårbotten som ska vara bra. Har kvar längden i fram på luggen så det känns inte så kortklippt fast nacken är uppklippt. Hade ju lite ångest inför frissabesöket.
Igår var det lavis och likaså idag ifall jag hinner för Alice ska komma om en stund. Så får hon vara hos Mummi och jag får leka med världens roligaste och gulligaste 2åring. På måndag blir hon 2 o ett halvt år. Så förståndig och pratar hur bra som helst. Ska försöka göra en intervju med henne idag. Onsdagens Bailava var inställt så det blir ingen dans nästa vecka för jag jobbar och det är Påskvecka.

Detta med skidåkning har varit segt på sistone. Svårt att valla pga kyliga kvällar och varmare dagar. I måndags när jag ramlade så sa jag att nu slutar jag med detta. Men vem vet...
Jag hade iallfall ont i armen på den sida som jag ramlade fast jag landade mjukt.

Vår

Idag är det vårdagjämning och strålande sol. Har jobbat helgen och är ledig hela veckan. Ska försöka njuta så mkt som möjligt av uteliv.

ännu mer

Snön vräker ner och har gjort det hela fredag em, hela lördagen och hela natten och hela söndagen till nu. Ska se om klart har rätt att det slutar kl 14. Man är så less. det är supertungt att promma, man kan inte åka skidor för spåren har snöat igen. Janne håller på att skotta taket för 2a gången denna vinter. Det har aldrig varit såhär mycket snö som denna vinter. Men jag tror att värstingkylan är över iallafall.

Igår var vi i Kemi och spana lite i affärer och sen var vi och åt på Ankkuri. Supergoda hamburgare. Kvällen var bastu och Mello. Många bra låtar men alla var ju överens om att Ingrosso var bäst.
Det går bra för den familjen nu!
 
Plan för imorgon måndag är att åka med Janne till Oulu dit han ska på arb intervju. Jag ska ta med Alice och spa på Eden under tiden han är på intervju. Sen vill jag shoppa lite på Kärkkäinen på hemvägen. Jag hoppas hoppas att vädret är såpass ok så att vi kan åka. Det har lovats regn och halka men först till sen em. Men man vet ju inte hur det svänger i vädret...
Kuvahaun tulos haulle oulun edenKuvahaun tulos haulle oulun edenKuvahaun tulos haulle oulun edenimogon är det nog lugnt för sportloven är över och det är en vanlig måndag.
 

snöar

nästan plusgrader och supertrögt att promma
 
sugen på att klippa till nackhåret lite...

fredag

Har varit påoch nu strax ska vi äta hamburgare och sötpotatis pommes med massor av cosmopolitanSallad till.
Har varit täppt om öronen sen igårkväll. Fick nog något allergiskt efter björklöven i bastun igår.
Jag känner mig ok nu och efter maten vill jag testa skidorna igen. 
 
Det snöar och är rätt milt väder. Ingen så det är inte precis att man längtar ut men det känns skönt sen ju.
 
var här inna jag åkte på dansen. Fullt ös och hon var på strålande humör.

8e mars

Internationella kvinnodagen♥️
 

SOL

När jag är ledig så vaknar jag alltid runt 8tiden. Helt för att jag har sovit klart. Nuförtiden går vi o lägger oss vid 23 tiden så det blir lagom sömn för mig. Förut var vi uppe till 02 på natten o sov till 11. Men eftersom jag sover rätt dåligt när jag jobbar natt så behöver jag återhämta mig.
Nu är jag ju ledig nästan 3 veckor när jag tog sem må--to denna vecka.
Sportlovet är härligt...igår åkte vi skidor och jag fick ont i tån som är brevid stortån. Misstänker att den slår mot bindningen i skidskon.
Denna morgon skiner solen så vackert. ca -20 grader och om jag nu väntar ett par timmar så blir det lagom för isprommis med Mandy.

Funderar på loppisbord, behöver bli av med massor som inte används samt kläder som blivit för små till Alice.

D-vitamin

Droppform testas efter 1 timmes skidtur
 Sen blir d kaffe o tårta
 
                              
 

D-vitamin

Droppform testas efter 1 timmes skidtur

Sportlov

 
Vecka 10 innebär sportlov här i norr. Vädret är strålande denna morgon.
Jag har fått bra valla på mina skidor så jag har faktiskt tyckt att det är kul att åka skidor. Vi har fått ett bra skidspår (at least) på isen. Lite träningsvärk har man allt men faktiskt blev det bättre när jag stretchade (viktigt)

Idag blir det prommis på isen med Mandy..sen när käre maken kommer från jobbet tar vi skidorna. Idag ska jag försöka äta lite mindre lite tidigare för igår höll jag på att spy när jag åkte skidor. Det är ändå ansträngande.
 
 
Gymmet är glömt, vem tusan vill gå in i en svettig loka och se solen skina in bland damm o svett, Känns som uteliv och dans är min grej. Jag saknar simningen förståss. Till hösten ska Tornio simhall vara färdigrenoverad så då tänkte jag köra igång ordentligt igen. Både sim och aquajogg.
Underbar vårvinter! Enjoy every moment!
                                             
                                       
                                               

fredag

Idag var det veckans 3e danspass...hade ont i benen redan igår så idag var jag bara trött..dansen gick bra och det var kul som alltid. Var lite illamående under em. Efter middagen tog vi med skidorna ner på isen och för mig blev det vinterns första åktur. Efteråt var jag supertrött...sömning och illamående. Nu känns det bättre efter lite vila.
V i har det lugnt med tv ikväll...och tidigt i säng...Då hoppas jag att man klarar sig från flunssor och magsjukor

Mars välkommen

Våren är på antåg...vi har haft en låååång vinter med massor av snö och kyla. Idag är det lite mildar, ingen sol dock. Ska iväg o handla, laga mat, äta och sen ut på isen med Mandy. Till helgen ska vi åka skidor. Jag är nog den sämsta skidåkaren men jag försöker iallafall. Fattar inte att det är så svårt när jag är så bra på mycket annan sport.
Igår var det Baila och ikväll Lavis samt imorgon daggruppen. Love it.
Igår tränade vi rätt hårt eftersom vi var så få som var närvarande...bara 8 mot ca 18 annars.

RSS 2.0