20 år

Tänk att det gått 20 år sen Estonia förliste på Östersjön...

Söndag

Igår fyllde jag år och då åkte vi till Oulu och Eden där vi hade bokat massage. Vi spaade och åt god mat. Det var jätteblåsigt men supervackert vid havet...hade tyvärr glömt kameran.

Idag ska vi pyssla i trädgården...allt fint har frysit och ska rensas bort...och krukor ska tvättas ur för att om sisådär några månader planteras nytt i...

Wips

...har det blivit onsdag kväll och jag sitter här vid datorn efter ett skönt bad by careofGerd...efter jobbet började det regna och ruska så det blev varken cykel eller prommis utan hem direkt. Imorgon sovmorgon eftersom jag börjar först 13.30 skönt.

Har ju haft ont i huvudet och varit öm i huden på höger sida av skallen...örat också...obehagligt är det.. Förra natten satte jag ylle i nacken och faktiskt tycker jag att det hjälpte lite men helt bra är jag inte...hoppas det går över iallafall snart.

Nu ska jag krypa ner i sängen och läsa en stund.

Paris fashionweek

Idag börjar Paris fashion week och Johanna bor ju där...
PARIS:
Watch at ParisFashionWeekLIVE.com
September 23 - Oct. 1, 2014
 
We Love Paris!

 

But (except for one or two designers), it’s virtually impossible for us to know when the live streams are! : /

We have the amazing Barbara Bui live-streaming above on September 25. For the rest, we recommend the links below. (These are houses who traditionally stream live.)

Know of a live stream? Tweet it #PFWLive so others can find it!
 
 
BALENCIAGA

BARBARA BUI

CARVEN

CHLOE

CHRISTIAN DIOR

ELIE SAAB

JOHN GALLIANO

LOUIS VUITTON

MAISON MARTIN MARGIELA

MIU MIU

VALENTINO

 

Nu tänker jag börja boka inför vårens Paris fashion week. DÅ kan man åka om man planerar i god tid...hade varit underbart att vara där nu...men men med nytt jobb kan man inte ta semester just nu...

Annars är ju September en underbar månad att resa...


Fåglarna

Igår var det så kallt så flyttfåglarna känner att nu är sommaren slut och drar iväg till varmare ställen...hej då och välkommna igen till våren
Hösten är magiskt vacker men lite vemodig
 
 
 

Kyligt

Inatt har det varit minusgrader här...lite frost kvar på bilen nu när jag klev upp...MEN solen skiner och det ser ut att bli en underbar dag...jag är ledig och har massor jag vill och ska hinna..så det är väl bara att sätta igång..ut med mattor....åka till IKEA o köpa gardinstäger...simma eller gymmet...Sen när kärleken kommer från jobbet ska allt vara klart så vi kan vara ute i det vackra vädret...


Idag är dessutom en Speciell dag...
 
2år sen vi förlovade oss...22 september 2012
 
 
 
 
 
 
 

Måndag

Ny vecka..lite kyligt men vackert och soligt trots att det är tidig morgon.
Börjar jobba 11 så jag åker om en stund från Tornio för att hinna. Hoppas att veckan blir lite mindre KAOTISK än förra veckan som känns som en riktig mardrömsvecka.
We hope so....Vi skulle ju få hjälp av en expert under veckan i köket och det ser jag fram emot...

Lördag

Underbart väder. Vi var o cyckla och nu bakar jag och lagar mat som vi ska ta med till stugan. Idag är en dag då man måste vara ute så mycket som möjligt.
Vårt äppelträd NORRLAND har röda äpplen och aldrig förr har jag ätit så goda äpplen
 

Min nya fina

Röda cykel som jag fick av min kära man
Idag var vi ute på premiärtur
 

Vacker helg

Har varit helt fantastiskt väder i helgen
 

Lördag

Har sovit i stugan och det var underbart igår att åka direkt dit där bastun väntade.
Vaknade tidigt för både Mandy och Saga var på bushumör.
Nu är jag i stan för att köra nya jobbkläderna i maskinen och lite annan tvätt förståss.
Tänkte mig till gymmet också och i em blir det stugan, hoppas på finväder så vi kan ta en skogstur med hundarna...de blir ju sååå LYCKLIGA

Names

Helena – muunnos nimestä ‘Helen’, mahdollisesti kreikan sanasta ‘helene’=‘soihtu’ tai ‘selene’=‘kuu’. Kreikan mytologiassa Helen oli Zeuksen ja Ledan tytär, jonka kidnappaus aiheutti Troijan sodan.

CapeEast

Hittade foton från påsken 2012 när jag o Johanna och hennes kompis tog en spakväll på CapeEast där jag jobbade då...detta var skärtorsdag 2012 en magisk kväll med fullmåne
 
 
 

Ääntliiigen

...har vi gjort vårt prov och får slappna av...em på jobbet gick åt beställningar mm.
Cyklade in till centrum efter jobbet...där var så mysigt med matmarknad och dofter från olika länders kök...var in igår oxo och då köpter jag FRANSKA tvålar...lavendel, argan, marin med alger och mimosa...jättesköna tvålar och för att de inte ska bli ofrächa så skar jag av 1/3del och la den i ett tvålfat till användning och resten sparas torrt så de är frächa. Har nu lavendel och Marin till användning...kanonskönt att massera in fötter och ben i duschen. Då får man ju de verksamma örternas effekt på ett bra sätt.

Nu ska jag i duschen och sen firas dagens tenta med ramlösa Mango...Päron och ost...och en kopp Kamomillte.

Fin dag

 
superfint o varmt när jag väl fick åka hem från nya jobbet där vi fortfarande har mycket utb med stort prov på torsdag. Jag tänkte viga onsdag kväll till pluggande inför provet. Har varit på två cykelrundor. En efter jobbet och en efter middagen i Gstad.

 

1a september

Hotellet har bland annat restaurang med möjlighet till alkoholservering, relax och spa, gym, lekrum och medi t ationssal.

Varje våningsplan har sin egen färg. Entréplan går i orange, våning två i grönt, våning tre i lila och våning fyra i turkos.

– Miljön är viktig för hälsan. Vi kommer också erbjuda hälsofrämjande aktiviteter i samarbete med andra organisationer, säger Inger Gustafsson.
 
– Vi fick slåss hårt för att få ett spa. Men det känns som att det kommer att gagna alla, säger sjuksköterskan Anne Lindahl, en av deltagarna i arbetsgruppen som har tagit fram det nya hotellkonceptet.
 
www.svt.se

RSS 2.0