Sista november

Imorgon går vi in i december.
Jobbar min 3 helg på raken...puh det ska verkligen bli skönt med ledigt sen...
Kallt ute men bara lite frost på marken...däremot verkar uppland ha full vinter med massor av snö.
Längtar efter ledighet, sol och värme...


HAPARANDA: I morgon eftermiddag möter AHC forna storlaget Djurgården på hemmaplan. Under den tidiga fredagskvällen meddelas också att det blir förändringar i truppen.

Storvuxne backen Marcus Högström lämnar laget av personliga skäl.

– Det är synd. Han har varit väldigt bra sedan han kom, säger lagets tränare Per Kenttä.

Asplöven presenterar raskt en ersättare. Unge finske talangen Marcus Fagerudd ansluter, närmast från spel i den norska förstaligan. Fagerudd gjorde förra säsongen succé i Luleås J20-lag.

– Han har offensiva talanger som vi behöver, menar coach Kenttä.

Det är dock osannolikt att Marcus Fagerudd spelar i lördagens match mot Djurgården.

– Det blir ändå som en VM-final, myser Kenttä.

I en fullsatt och skränig Arena Polarica är utgången högst oviss, även om gästerna mönstrar ett betydligt mer namnkunnigt lag. Bland toppspelarna märks NHL-anfallarna Gabriel Landeskog och Patrik Hörnqvist.

– Förutom förändringen på backsidan ställer vi upp i princip helt ordinarie, meddelar Per Kenttä.

I egenskap av före detta storklubb, är Djurgården en populär skalp i serien. Balanserat tips från HBwebben: 2-2 efter full tid och ett avgörande skrivet i stjärnhimlen.

 

 


Tisdag

 
Ännu en kväll på jobbet..med en rivstart på 3 timmar direkt man öppnade avd dörren. Nu har vi ätit middag och det lugnar ner sig något.


Den finlands svenska konstnären Helene Schjerfbeck (Helena Sofia) 10/7 1862----23/1 1946 målade underbara tavlor och är väldigt poppis just nu

Helena SofiaMåndag ny vecka

Hade inga jätteplaner på fm innan jag skulle till jobbet. Men poolen ringde och undrade om jag kunde komma 2 timmar tidigare pga att personal var sjuka. Så efter långprommis, dusch och en sväng till Rusta åkte jag till jobbet.

Här e jag nu till 22 och fick inte igång motorvärmaren via datorn för att virriga jag glömde nr till stolpen...ja ja får väl skrapa rutor ikväll för det är nån minusgrad ute.

Igår jobbade jag kväll oxo och då kom jag tidigare oxo för min kollega hade ont i ryggen och behövde få massage...så klart man ställer upp o hjälper till om man kan.

Lugnt so far på jobbet och jag ska strax servera kvällsfika.

Foton till Jo i Paris

Här kommer foton fr Mam till digOnsdag

Jobbförfrågan från Norge...sugen på Kirkenes till nästa sommar :)
just nu har jag inte tid att åka


Tisdag

Idag är en vanlig tisdag....fast faktiskt inte för idag är en stor dag...
Mer kommer senare i veckan
 
 

Grådisig söndag

Fm på avd har gått fort. Vi har rätt bra och snart kommer kvällspersonalen och vi får åka hem. det blir Växtriket och sen hämta pick o pack o saga och sen till Happis...några härliga lediga dagar...spännande

Lördagkväll

Nu är jag på jobbet...på fm var jag runt udden och det var jätteskönt och fint. Videkissarna hade slagit ut och jag plockade en liten bukett natur..blåbärsris, lingonris, tallkvist och vide. Mera nära naturen än köpesbuketter.
Kommer att vara ledig nästa vecka för jag bytte måndagen mot igår.

Mörkret lägger sig tidigt över norrland och när det inte är någon snö så är det xtra mörkt.


Min blev jättefin och kostade ca 100 kr

Tisdag

Tuff dag på jobbet...ska ut o ta en lååångprommis när jag kommer hem och sen laga nåt gott...sen fortsätta sy och javisst ja byta tröjan jag köpte igår...

Skoj

Johan Glans har alltid varit så rolig
 
 
v>

Regn o rusk

Ledig lördag...haft sovmorgon till 10.30 så skönt...och behövdes verkligen. Var o träna och nu väntar jag på att en kompis ska komma o hälsa på. Ute regnar det och är såå mörkt och trist och HALT.

Jo är så förkyld i Paris och jag hoppas att hon kryar på sig snabbt.
Idag kom Kiira Korpi 1a i tävlingarna i Moskva
detta är från annat tillfälle

Måndag

Hej hopp haft en härlig helg. Fr to kväll till idag fm då jag var tvungen att åka till luleå och jobbet. Rel lugnt so far. Hoppas veckan går snabbt och det blir en superbra och härlig vecka. Idag regnade det hela vägen fr Happis till Luleå, men i Luleå var det rätt fint och solen kikar fram.

NovemberTorsdag

♥Här sitter jag på jobbet och snabbskriver. regn ute och idag försöker jag flexa ut tidigt ca 14 för att åka till Happis för några dagars ledighet och helg och mys♥

RSS 2.0