Nattsudd

Här har jag börjat natt 3 av 3...vädret har ju varit kanon både igår och idag. Det blir nog sommar ändå...om en dryg timme går vi in i JULI månad...semester hägrar om 2veckor

Kylig fredag

Nu har jag varit ledig ett par dagar och det är såå kallt. Vi var på K-rauta i Happis och köpte virke till vindskydd. Då vi inte hittade färdigt vindskydd som vi var nöjda med så ska min käre man fixa det. Nu håller han på att måla entré altanen, blir så fint.♥♥♥ Den vita färgen han målar med heter Enkeli (Ängel)

Midsommar dagen

Kom på att Saga fyllde b a r a 9 år.
Vi har varit i stugan igår på midsommarafton..regn och kyligt men värmde vedeldade bastun och åt gott. Åkte hem idag och njöt av sol på vår terass...i skuggan var det kyligare...när vi tog en cykelrunda var jag tvungen att ha både mössa och vantar...
Hoppas att värmen kommer tbx snart...

Saga fyller år

 
Idag fyller Saga 10 år. Vädret är ganska kyligt och mulet...
På programmet står förrådstädning och annat plockande...
 
 

Pingstafton

Ingen sol idag men jättevarmt...myggen börjar anlända med råge...huvva!
Igår var vi till trädgården och köpte hem två äppelträd, så nu har vi 3 st och hoppas på att de ska trivas hos oss. Den vi planterade förra året har ju tagit sig fint.
För att jag får vara ledig hela dagen idag , jobbar jag hela dagen och kvällen imorgon istället...

Trevlig pingst önskas

Sommardag

Oj underbar sommarvärme idag...ledig 2 hela dagar...med lite tid för att njuta eftersom renovering och gårdsjobb är nästan klart.
Strax ska vi basta och ta en cider/öl ute på vår härliga terass...

Vad jag har det bra...är så tacksam för allt

RSS 2.0