Solig lördag

En härligt solig dag. Ska byta däcken idag...annars är det fullt ös med Saga som fäller päls, en busig Mandy, egen tid och vara ute i solen, Träna Promma Cyckla, umgås, tvätta o städa, putsa fönster...det är mkt man ska hinna med...men framförallt skönt med ledigt från jobbet.
 

Måndag

Trött efter helgen trots att jag vilat och varit ute mkt. Rätt soft kväll på jobbet och veckan går nog snabbt. Fm imorgon och onsdag blir det avslutningslunch med studiekamraterna och sen massage hos Shiri. To fm och sen Lååångledig över valborg...så skönt det ska bli att bara ha tid för nära och kära...leka med vovvarna och vara i stugan med kära J.

New shoes on at work...

Tja nu utvärderar jag nya GLAGLA skon som känns jätteskön och lätt. Lovat jobbarkompisarna att säga så att de kan beställa också.

vacker vinter

ja det har varit så fint hela vintern och spec mars månad med nattkallt och dagsol...nu april likaså
 
Vinterbad för den modige...


Tattoo....

Superfint väder...har huvudvärk dock som går i vågor...
Fina faketattoos att testa innan riktig kanske

 (skulle vara fin i nacken)After school...

Denna fina låt spelades på radion när jag körde från Luleå och min utbildning till xtra passet på sjukhuset.
Folk e sjuka och nog kan man behöva lite pengar...

 

Mån.. nej tisdag

Ja dessa helger ställer till det...men har haft en underbar påsk i stugan med käre J och vovvarna. Här i luleå är det kanonväder...satt ute en stund innan jobbet idag. Man känner värmen och man ser snön smälta...Jobbar kväll och imorgon ska jag vara i stan då jag har min utbildning på onsdagar..Handledare och Pedagog ska jag bli på jobbet.

Tog fina foton under Påsk men tyvärr kan jag inte ladda upp just nu..men senare i veckan eller nästa...
Beställt nya skor Glagla som jag fick sms om att de kommit till posten i happis idag...hämtas vid nästa gång då jag är hemma. Hoppas de passar och är sköna för jag är i stort behov av nya jobbskor...


RSS 2.0