kyla

Vaknade idag till 3,5 grader varmt. Det har regnat under natten och ute är det så råkallt. Idag kan mina blommor inte vara ute. Imorgon går vi in i JUNI, Nåja det blir väl varmt snart hoppas jag.

Im ska vovvarna till hundpensionatet och jag o käre J åker till Helsingfors tidig fredag morgon. Det har lovats kyligt där med. På lördag åker vi på dagkryss till Tallinn.

Igår var Alice här på eftermiddagen. Alltid lika roligt och fullt upp. Energi har hon så det räcker :)

Pokemon

När jag städade hittade jag sonens gamla Pokemonkort i förrådet. Har kollat lite på nätet om värde och så men det verkar vara jobbigt att sätta dem på auktion om man inte vet hur mkt man vill ha för dem.
Men Pikachu 90-tal kan väl vara nåt annars få man väl ha kvar dem. Kommer så väl ihåg när kidsen skulle köpa Pokemon och de  var inte så jättebilliga då på 90 talet. Jag föredrog ju hockeykort som vi har hur mkt som helst fr båda sönernars samlingar. utan mig hade de säkert varit i soporna MEN jag har vid varje flytt packat med dem. Man vet ju aldrig vad de är värda och om inte i pengar så i nostalgisk värde.
 
 
 
 

vårstäd

Igår var det krattning och rensa rabatter som gällde. Det var sol och rätt varmt. Sen tog jag tag i förrådet som alltid är lika fullt. Pinnsoffan och ett vitt träbord får flytta till stugan.
 
Idag blåser det så jag vågar inte ta ut luktärtskrukorna. De är ju så känsliga. 
Idag ska jag på fotvård. Så välbehövligt, har alldeles torra hälar.

torsdag

ledig vecka och fortfarande hosta o snuva och inte alls frisk så orkar inte promma mkt och

Cape East

Pite Havsbad Group har köpt Cape East av Akelius. Vilken härlig nyhet. Jag har känt på mig att något är på G efter att Bert Karlsson inte hyrde anläggningen mer. Detta är det roligaste som hänt på ett bra tag.
Det tar nog ett tag innan de kan öppna igen.
5År har gått snart sen branden på Cape East.
Kuvahaun tulos haulle cape east haparandaMin favoritplats på Cape East var takpoolen.

förkylning

fortfarande förkyld och hostig. kan inte cykla simma eller orkar knappt promma. jag som klarat mig hela vintern får detta nu. Fast det är många som är sjuka nu. Har ingen matlust utan vill helst äta kall soygurt med frukt eller bär. Mycket snö kvar på marken och kylan håller i sig. Konstig Maj.

Igår kom Alice hem fr Grekland. Hon har haft en underbar vecka och blivit sååå mammig. Frågar efter mamma hela tiden.

Har städat och tvättar sängkläderna. sen ska jag hänga dem ute på tork. Gör ju inget om det kommer lite snöflingor mellan varven.

torsdag

Förkylningen börjar lätta och tanken är att återgå till jobbet imorgon efter en veckas ledighet som tyvärr inte var så jättekul eftersom både jag och käre maken har varit hostiga snoriga och trötta. huvva hoppas att vi nu blir helt friska.
 
 
Alice har varit hos oss 2 dagar eftersom hon också har varit sjuk och inte kunde vara på dagis. Hon ger så mycket energi så man tänker inte på att man är sjuk. Vi har varit ute mkt och lekt med hink o spade, prommat med Mandy mm.
Igår åkte hon med sin mamma o pappa till Rhodos. Hoppas det blir en underbar semester för dem och att de är friska och rår om varann ordentligt. Lilla Alice så klok och förståndig och full av energi.

RSS 2.0