Morsdag

vackra rosor och trädgårdsjobb...potatis och jordgubbar ska vi odla fastän vi inte skulle det...
Vet inte vad rosen heter men den är ljuvlig och doftar underbart...en sorts bröllopsROS är det
Tårtan är en jordgubbe 
 
 

grått

Huu vad grått o ruggigt väder..solen var framme ¨å då for vi till trädgården för att köpa blommor. Men det fanns knappt några petunior nånstans. Jag har ju gillat röd/vit randiga i två år nu och de vill jag ha nu också om jag hittar. Gör jag inte det blir det ändå vitt rosa o rött blandat.
Sommarklänningen kom i daga som jag klickade hem från Cubus och är perfekt i modell, färg och framförallt tyg och mjukhet. Jag som hatar obekväma kläder har hittat rätt nu...
Helen heter den och kostar endast 299 sek MEN storlekarna börjar ta slut i denna färg. Finns även i gråmönster men detta är mitt val.
 
Passade även på att köpa suprise suprise randigt...den bara fanns där på sidan och då var det ju självklart att jag skulle ta den också.Den har trendig 70-tals snörning som jag är svag för...
 299sek och ingen tunn sladdrig trikå utan med lite tyngre fall..absoluta favoriten...finns även i vitt MEN jag älskar randigt...

Nattis

Natt 2 och det känns ok. Har regnat hur mkt som helst under gårdagen och idag. Trist men nu är det fint ute och som nattuggla ser man tjusningen med norrland och sommarljuset.
När jag sovit klart vid 12 tiden idag så åker jag o Johanna hem norrut och önskar oss sol o värme.

Måndag

annandag pingst men ingen helgdag som det var förritiden :)

J jobbar o jag är ledig...har sovit gott och ute skiner solen så vad mer kan man begära...Kanske kanske kommer värem nu.

Hittade lite info om Magnetterapi och då kan man köpa plåster till en början o testa innan man köper nåt större...
Det finns allt från örhängen, armband( Jättevackra)...till ögonmask till fot o hand stöd mm...

Vi har en helt unik produkt för den svenska marknaden som är magnetiska plåster. Dessa kan placeras, precis som ett vanligt plåster, över hela kroppen dit där smärtan sitter. Om du har öroninflammation – klistra plåstret på örat. Har du huvudvärk – klistra plåstret på nacken eller i pannan. Plåstren läker sår och dämpar smärtan du har i kroppen. 

 

 plåster800.jpg

Magnetiska plåster

79.00

 

Det biomagnetiska plåstret har ett statiskt magnetfält som förbättrar cirkulationen och startar igång lymfflödet, vilket effektivt minskar svullnad, tar bort smärtor och kan även användas till stresslindring. Fördelen med plåstren är att det är ett 100% naturligt hjälpmedel och du slipper därför äta smärtstillande tabletter. Plåstren placeras på det ställe där man har ont vilket gör det väldigt användbart.

Plåstren har en styrka på antingen 400gauss, 800gauss eller 2000 gauss. Anpassa styrkan på dina plåster utefter hur ont du har på det området du önskar behandla. 800g plåstret håller upp till två veckor på en tvättad hud och 2000g två dagar då det är för ett kortvarigt bruk

r-027_1_1.jpg


Ledig onsdag

Grått rått o mulet. Vad hitta på? jo valet mellan gym o sim blev simhallen dit jag ska strax efter att Mandy fått sin lilla motionsrunda. Iofs bara man klär sig o går ut blir det bra....
Känner mig trött eftersom jag vaknade tidigt och gick o lade mig igen och somnade...den kombon har aldrig funkat för mig...blir bara tröttare.

Simhallen brukar göra underverk.
Så det blir AQUAJOGG idag
 
Mycket effektivt och kör man utan att slappa i ca 45 min minst så får man bra genomkörning på ett skonsamt och skönt sätt samtidigt är det MEDITION för man låter verkligen tankarna flowa...

senare

Ja idag har det blivit lite varmare och jag o kära maken har jobbat i trädgården. Tog bort en stor gammal vinbärsbuske samt trimmade de andra så nu är det luft och engergi i trädgården.

En maskin behövs för att jämna till marken och sätta bra grund och grus/sand för framtida bygge.

Sen eftersom jag inte har fått något som helst svar från flera snickare som jag har frågat om hur mkt det kostar att göra våra fönster spröjs till inglasade verandan..då beställde jag nånslags tejp som man kan göra fuskspröjs så det ska jag testa först.

ADD-A-BAR heter det...
och jag beställde två rullar på ca 9 meter så det ska väl räcka till våra fönster. Hoppas de kommer denna vecka
 -Har på kort tid blivit otroligt populär bland hemmafixare."
Kuvahaun tulos haulle fönsterspröjsSåhär vill vi ha det

Soft söndag

Igår var vi i oulu på spa och massage. Jag fick benen masserade och det gjorde ont men jag har ju så spända lår o vad muskler så det var behövligt. Sen var det skönt att basta i eucaluptys ånga och bubbla.
Vi åkte till Kemi på hemvägen och åt god pizza.
Väl hemma var det bara att softa framför tvn med Jo som nu är hemma på besök.

Fast idag åkte hon till Mellersta finland.

Min lediga helg har varit mkt bra...4 dagar med lugn o ro...
Nu ska vi äta och sen ut o kratta...fast det är ganska kallt ännu...

nostalgi 70 tal

surfar runt och letar träskor...hade blommiga i rosa själv men hittar inga såna. Sen kom ju svarta platåträskor som man hade till utsvängda jeans..enkelt och lätt och ALLA hade såna....

Nostalgi-1970

1970 talet

På 70-talet kommer den första mobiltelefonen ut på marknaden. Den tar tio timmar att ladda. New York City får sitt första Marathon-lopp och Sears Tower i Chicago blir världens högsta byggnad. I mitten av decenniet föds både punken och discon, som ett omaka tvillingpar. Föräldrar börjar oroa sig för sina dataspelande ungdomar när Atari lanserar sina första spel.

 
 

MODE & PRYLAR

Jeans

På 1970-talet blir jeans rena vardagsuniformen. De är utsvängda, blekslitna, skräddade eller avklippta. Nästan alltid blåa. Alla bär jeans – i stan och på landet, på jobbet och på stranden. Och så har det förblivit sedan dess.

 

Träskor

Träskor är verkligen 70-tal. Enkelt svarta, röda eller beige, i glada lackfärger eller med målade blomstermotiv. Klassisk träsko, eller i sandalmodell med remmar och spännen till den rejäla träsulan.

 

Skateboard

Den gamla rullbrädan får ett rejält uppsving under 70-talet. Från Kalifornien i USA kommer både nya, förbättrade hjul, och tongivande skateboardåkare.

De kör i torrlagda simbassänger och briljerar med nya djärva tricks.

 

 

 


Regn

 
 
Idag när jag är ledig regnar det förståss...bakar lite och känner mig trött efter en hektisk jobbvecka.
 
Ingen lust att gymma idag så tänkte ta en prommis MEN det regnar o är rått väder...sådär som jag avskyr allra mest. Så det blir innemys.
 
Är det såhär imorgon då åker vi på SPA o njuter istället. 
 
Surfar runt o kollar babykläder för jag ska ju bli FARMOR till vad  vi tror en liten PRINSESSA  i september.
 
 
LINDEX
ESPRIT
Lindex
POLARN oPYRET
 
 
 

 Det finns ju jättemycket fint men jag är ju för skön bommul..ska vara sött, praktiskt, och skönt för babyn att ha på sig. Att plaggen håller färg o form efter massa tvättar är viktigt.
 
Nedan sötisar från ZARA 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0