Måndag

annandag pingst men ingen helgdag som det var förritiden :)

J jobbar o jag är ledig...har sovit gott och ute skiner solen så vad mer kan man begära...Kanske kanske kommer värem nu.

Hittade lite info om Magnetterapi och då kan man köpa plåster till en början o testa innan man köper nåt större...
Det finns allt från örhängen, armband( Jättevackra)...till ögonmask till fot o hand stöd mm...

Vi har en helt unik produkt för den svenska marknaden som är magnetiska plåster. Dessa kan placeras, precis som ett vanligt plåster, över hela kroppen dit där smärtan sitter. Om du har öroninflammation – klistra plåstret på örat. Har du huvudvärk – klistra plåstret på nacken eller i pannan. Plåstren läker sår och dämpar smärtan du har i kroppen. 

 

 plåster800.jpg

Magnetiska plåster

79.00

 

Det biomagnetiska plåstret har ett statiskt magnetfält som förbättrar cirkulationen och startar igång lymfflödet, vilket effektivt minskar svullnad, tar bort smärtor och kan även användas till stresslindring. Fördelen med plåstren är att det är ett 100% naturligt hjälpmedel och du slipper därför äta smärtstillande tabletter. Plåstren placeras på det ställe där man har ont vilket gör det väldigt användbart.

Plåstren har en styrka på antingen 400gauss, 800gauss eller 2000 gauss. Anpassa styrkan på dina plåster utefter hur ont du har på det området du önskar behandla. 800g plåstret håller upp till två veckor på en tvättad hud och 2000g två dagar då det är för ett kortvarigt bruk

r-027_1_1.jpg


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0