1a Advent

Lite kallare idag samt nordanvind. Har haft lilla Alice här sen igår. Det är fullt ös varje vaken sekund . Nu är det tyst och lugnt i huset sen ett par timmar då hon åkte hem med sina kära päron :)
 

.Idag betalade jag resan som jag bokade till Black Friday pris.Vi har velat hit o dit och vi brukar åka i Januari varje år. Då man längtar efter sol o värme. Nu hittade jag en billig resa till Las Palmas Finns ju både strand och stad så man slipper ha tråkigt när man inte solar.
Finns ju mkt shopping där och annat att uppleva.
Jag har ju dessutom sökt semester då så nånstans måste vi ju åka.
Kuvahaun tulos haulle las palmas

SNÖ

Äntligen kom snön inatt och det är helt annat att vakna till en ljus värld.
Alla stjärnor och ljus är på plats och nu är det bara att njuta.
Ska strax hoppa i duschen. Idag har vi julfest med Alices musikgrupp tillsammans med alla grupper. Alices grupp ska uppträda som nr 2 och ska vara små harar. Alice som inte vill ha kaninmössan från musikis har fått en egen som jag sydde öron på. Testade den igår Men den var inte heller poppis. Hoppas hon vill ha den 5 minute idag åtminstone.

Adventsfint

 
 
Igår fick jag fönstren putsade och ljusstakar och stjärnor och slingor på plats. Bara granen ute på terassen som ska få ljusslingor samt en liten toppgran ute i glasverandan. Sen så tycker jag det räcker med julpynt. Har en låda med tomtar men den brukar jag inte ta fram. Det var mer när barnen var små. 
 
 
 

Back in Luleå

Kom t Luleå 14 idag. Hann nästan bli mörkt redan .Regn och lite is på marken. men ingen snö. Har städat o slappar o läser efter maten. Ska lägga mig en stund innan jobbet. Ska jobba bara 3 nätter så det går fort.
Imorse låg bara hinken kvar som snöflickan hade på huvudet😢
 

lite snö

Har varit ledig läänge känns det som. Det har varit snö, snöbusväder, snögubbsväder och när vi hade gjort fina skapelser ute så regnade och smälte allt bort.

Igår var jag ute med lilla Alice i 2 timmar. Hon sov bara lite drygt en halvtimme men det var en belåten och nöjd fröken som satt i vagnen. Hon förstår så mycket fast hon ännu inte kan prata så mkt. Men peka och visa med ansiktuttryck det kan hon och det är kul när man kan tolka det hon vill säga.
 

Sugen på att göra nåt åt håret...Senast när jag gjorde permanent lovade jag att ALDRIG mer gå på det. Håret var så torrt och skört tills permanenten växte ur. och då är det ju ingen vits med det.
Nu mår mitt hår bra när jag köpte shampoo fr apotek hjärtat som är för känslig hårbotten. Skönt att slippa klådan i hårbotten.
Har klippt håret själv och slingat. Nu ska jag till frissan för vårdande behandling och klipp 7 december.

Förra veckan blev det ingen träning förutom prommisar när jag var i Luleå och jobbade
Denna vecka aquajogg måndag, dans tisdag, prom 2 tim med vagan i snö onsdag och idag blir det aquajogg strax. Har inte simtränat på länge för min ROCACEA förvärras av klorvattnet när jag simmar under vatten.

Så härlig prommis

 
Jag älskar såna här promenader när jag har sovit klart efter nattjobb. viktigt att vara ute i dagsljus denna mörka månad.

Mörka november

Hu va mörkt det blir tidigt. Idag var vi ute i underbart kyligt och klart väder. Dagsljus är toppen denna mörka årstid. Vi ha bara rimfrost som ljusar upp, ingen snö. Isen lägger sig sakta på älven och snart kan man promma där om kylan håller i sig.

Vi var och tog lite solarium också. Lagat mat och bakat frallor samt bullar.
Nu blir det ännu en prommis innan vi tar kväll.
Imorgon ska jag o Alice på musik och sen åker jag till Luleå för att jobba mina nattpass. Missar dansen på tisdag tyvärr. Jag skulle vilja gå 2 ggr i veckan för det gör så mycket och det är kul.

Efter tandis

Nu har jag varit hos tandläkaren för att åtgärda tanden som inte blev helt bra senast. Nu gjorde han nästa steg, dvs byggde packning runt tanden. Och nu om jag har tur så blir det bra. Slipper rotfylla. Detta tog 1 tim o 10 min. jobbigt att gapa så länge. Fick som senast bedövning på utsidan och i gommen. Förra gången fick jag hudvärk/ömhet på vänstar huvudhalvan. Tanden är på hö sida. Tänkte att det kunde vara nåt samband med bedövningen. Ömheten satt i flera dagar. och den kom ett par dagar efter tandläkarbesöket. Vi får se hur det blir denna gång.

Jo sms och skickade foto. Marken är vit av snö i Helsingfors idag. Vi har lite puder på terassen. Men råkallt.

Jag vaknade supertidigt idag vilket innebär att jag är supertrött nu och frusen. Unnar mig att bara slappa idag.

gråmulen tisdag

Har bakat lite och varit ute med Mandy. Saga var med J till vetrinären för sin vaccination. Annars en gråmulen dag. Skönt att vara bara.
Ser fram mot kl 16 när min danskurs börjar. Efter det snabbdusch och sen ska vi på middag.
 
Igår fick jag dessa byxor fr ZARA så snygga och supersköna. till stövlar och fin blus eller tröja
 
Bild 8 av LEGGINGS BODY SHAPING från Zara
Shaping effekt och kostade endast 199kr
 
Bild 2 av LEGGINGS BODY SHAPING från Zara

RSS 2.0