Höst

I lördags var vi med Alice några timmar och sen for vi till stugan. +7 grader och råkallt men i vattnet var det +10 så då var man ju tvungen att doppa sig efter bastun. Det var rätt skönt :)
Igår söndag var det supervackert och vi fick lite fina bilder fr Kukkola.
 

fredag

Usch jag är inte bra i tanden som lagades förra veckan. Fick riktigt jobbigt igårkväll efter att jag drack hett vatten. Nu är det bättre men måste nog boka ny tid för större åtgärd. Fast han sa ju (tandläkaren) att det kunde bli så.
Idag ska vi iväg o simträna när J kommer från jobbet, han slutar lite tidigare på fredagar. Har gått ner 5 kg nu efter godisstoppet. Så visst gör socker mycket för vikten. Iallafall mitt stora godisintag.

Onsdag

Gråmulet och lite duggregn. Ledig vecka och ska i väg och handla och sen blir det simhallen för aquajogg. Idag är käre maken på praktik så jag får inget sällskap till simhallen. Igår var min andra Lavis dvs dansbane dans/gympa. Känns i kroppen att den gör nytta :)

Imorgon är det 4 år sen jag och Janne förlovade oss. Innan jag och min kompis åkte till Portugal för då fyllde jag 50. Imorgon är det dessutom 5 månader sen jag slutade med godis. Ett tag åt jag varje dag. Riktigt beroende. Så en dag beslutade jag att nu får det vara nog. Äter fikabröd nångång och det jag bakar själv har jag mini med brunt socker. Har nog gått ner några kilo tack vare godis stoppet. Tidigare har jag ätit nyttigt och motionerat men inte gått ner ett endaste gram. Men nu funkar det automatiskt.
Har ersatt godiset med mera bärsmothie.
Får se när det stabiliserar sig för man kan väl inte gå ner 1 kg i mån hur länge som helst :)

Later same day

Nyss hem fr tandis. Tanden var sprucken på tre ställen. Eller det glipade mellan tand och gammal amalgam fyllning. Tandläkaren tog bort det gamla hetska amalgamet och satt ny packning av modernare variant :)
är fortfarande bedövad och ser lustig ut när munnen är sned. Hoppas nu det håller och jag inte behöver göra mera åtgärd åt tanden. Sen fick jag tid för att putsa tänderna hos tandhygienisten om ett par veckor.

Tandis

Fick en tid till tandis i em. Har ilningar i en tand och tror att det är en spricka. Hoppas att det går lätt att laga. Jag har ju abonnemang så det känns skönt att slippa betala en massa för besöket :)

I kväll åker jag till Luleå eftersom vi har utb im. Sen jobbar jag hela helgen. Det är fint väder idag och vi kom fr stugan på fm.

Igår var vi i simhallen med Alice för första gången. Hon var lite osäker och gillade inte barnpoolen. och inte den lite större heller MEN bubbelpoolen var kul. Klart det är ju så varmt vatten där. Bastun var poppis med.
På kvällen var jag på LAVIS dansbane gympa..rätt kul men man måste kunna stegen till olika danser för att häga med. Det var sådär...Men ska nog fortsätta gå ändå.

Septermber

Jahapp nu är hösten här och jag måste släppa taget om sommaren. Det är sol och blåsigt. Vi har varit på matmarknaden med Alice. Jättemysigt att strosa runt och känna dofter av nybakade och nylagade maträtter.
Började frysa ruggigt när vi kom hem så har dragit på mig yllesockor och ist för att åka och simträna ska vi till stugan och basta...Bada??? nja vi får se om man kan doppa sig iallafall.

RSS 2.0