Cypern

Dag 3 här på Cypern. All inclusive med supergod mat. Massor av veg. 2 gympapass/dag. Vi skippar poolgympan på dagen då vi är ute o solar. Vi badade i havet idag. Jätteskönt. Nu lite vila innan gympan. Sen middag och ut o promma. Vi är rätt trötta på kvällen så tidigt i säng.
 

Utan dig

    20130131---20191014
 
 
 
Älskade Mandy vad jag har gråtit av saknad. Känns som jag aldrig blir glad igen. Jag och Saga gick i skogen vid älven här, samma prommenad som du och jag gått. Solen skiner och det är frost och supervackert. Du borde fått vara med idag. Men igår slutade ditt kärleksfulla hjärta att slå.
Shih Tzu Dog Pet Loss Memorial Bereavement Fridge by Chaffys
dikten från Pinterest.

Tung dag

Första snön Sista tassavtrycken. Ifredags fick vi veta att vår älskade Mandy är svårt sjuk och det inte går att bota. Hon fick antibiotika och smärtstillande för att klara helgen hemma. Hon har fått äta sina favoritgodsaker och har ätit även av sin egen torrfoder. Har även varit pigg så vi har varit i stugan igår em med henne. Hon har gått runt och tagit farväl av sin älskade stugan där hon har varit lycklig och fri. Även busat med Saga som hon alltid har gjort. Saga som är gammal förstår nog vad som händer och sörjer hon också. Ändå försöker de peppa varann att allt är bra.
I em ska vi till veterinären för sista insomningen. Det känns hemskt men vi vill och måste vara med både jag o J för Mandys skull.
Har gråtit hela morgonen och vi var sen vid älven och tittade på svanarna som ska åka söderut när ungarna orkar flyga. Mandy lade sig på golvet när jag grät och strök henne över den lena pälsen. Hon har inte ens fyllt 7 år ännu. Den gladaste snällaste hunden.
Älskade Mandy blir en vacker ängel i hundhimmelen idag och jag hoppas och tror att  hon flyger fri och ser till oss.
 
 
 

kylan här

Har varit ett par minusgrader inatt. Ser ut att bli en superfin dag. Klart och solen håller på att gå upp.
 Jag har vaknat så himla ovanligt tidigt som 5. Varit ute med hundarna i mörker redan. Skönt när man är rätt klädd. Satte i motorvärmaren för ifall jag åker till Kemi o fixar tårtorna. Annars har jag fotvård kl 13.30. Varit ledig hela veckan och åker o jobbar im. Igår var jag ledig fr jympor/danser så jag gick faktiskt till simhallen och aquajoggade. Blir rätt intensivt med 2 tim sö, 1 tim må o 1 tim tis ledig ons då jag inte går på latin. to o fre 1 timme dans. De veckor jag kan vill säga. Nästa vecka blir det ev 2 ggr eftersom jag jobbar och har utb.
Sista v J är i Tammerfors på jobb. Så nu kan vi börja planera resa. Nästa lö är det dop för lilla Elias och det är det vi planerar dvs bakar, plnerat dukning mm i ljusblå stil.

RSS 2.0