Torsdag

Är en sväng i Luleå nu och rensar lite i lillstugan. Skönt att ta undan saker som man inte behöver.
Nu ska vi hälsa på Jeppe och sen ska vi till jula och myrorna.

Loppis

Idag skulle jag iväg o simträna...på väg ut började jag rensa och sen fortsatte jag av bara farten med förrådet. Blev två sopsäckar skräp som ska slängas i container när våran gård får en..

Nu ska vi åka till Keminmaa på en secondhandstore och lägga ut allt till försäljning. Kanske hyr jag två veckor.


blåsigt

Blåser kallt idag och knappt sol. Ute o promma me Jo o hund. Sen måla lite på spaljén och hoppas montera upp dem ikväll. Är inte van att vara ledig och blir rastlös fort :)

Monday

Ledig vecka och då passar ju vädret på att slå om till kyligare *suck*
Har varit hos dentisten...inga hål och så putsa hon bort lite tandsten..samt polerade tänderna. Jo fick sin tid idag också tack vare lite flow.

Tvättat bilen med gratis produkter från Volvo som vi fick från jobbet.
Veckan ser ut att bli lugn så det är bara att vila och ta hand om kropp o själ.
Gymmet ikväll samt en lång prommis...kanske kan jag springa idag.


Loreen...

Loreen är så bra...kan vinna på lördag...då är det äntligen EUROVISION songcontest 

Fredag

Nu har det blivit fredag. Om sisådär 7 timmar får man lägga sig o sussa. Rätt lugnt på jobbet såhär natt 3 av 3. Ledig 10 dagar nu förutom att jag jobbar på Capen förståss.

Har ett möte kl 12.30 så det är bara att ställa kl...

Hoppas allt går som planerat med terassen idag.

Sen kan jag ta det lugnt.

Ääntligen morgon

Snart får man åka hem o sova...det bästaste med att jobba natt... Plan för dagen är att när jag har sovit så blir det Pw och sen sola...blir nog en fin fin dag. Sen ev gå på stan en sväng.

nightshift again

Natt 1 av 3 pågår. Har varit superfint väder och innan jobbet var jag i Kyrkbyn och fick middag samt såg Lilla Estelles dop. Hoppas natten går fort och jag får åka hem o sova ha ha...
Imorgon hoppas jag på sola när jag vaknar.

Sol sol

Amazing sunny day...Ska snart åka till Luleå för att jobba natt. Skönt att JO tar hand om Saga så hinner jag fixa klart i Luleå inför sommaren. Rensa o röja mm..

Snart är det helg igen...härligt fast jag jobbar förståss på Cape east men det är ju bara trevligt.

Övriga kollegor ska springa vårruset i Luleå på fredag...heja heja och hoppas på en underbar dag med mycket sol och härlig stämmning.

Solvecka

Åh vad härligt soligt  det är denna måndag. Det händer så mycket nu så jag hinner inte blogga så mycket. Pingst och morsdag till helgen. Ska iväg o kolla in terassplank som jag förhoppningsvis får hjälp med på fredag. Har ingen dragkrok och överlåter nog det hela till min vän H ifall han inte har andra planer för fredagen.

Har ont i magen pga att jag ätit pizza igår...får ju bara skylla mig själv när jag fuskar med gluten...ska försöka nu att vara snäll mot mig.

Im börjar mina nattpass igen....3 st sen är jag ledig 1 vecka...och snart är det juni redan...

Fredag

Vaknade efter 3 tim sömn och anser att det är helt ok. Ganska skönt att ha ledigt några dagar nu...trots regn. Imorgon lovas SOL och då jobbar jag på CapeEast :)

Denna dag

Grattis Norge på nationaldagen.
Och här lite vad som hänt denna dag.

Jesse Joensuu smällde in 3-2 målet mot USA

Donna Summer har dött

Sveriges tre kronor är ute ur finalen när de förlorade mot Tjeckien.

Helgtorsdag

Helg mitt i veckan. Idag hade jag lätt kunnat sova länge för regnet öser ner MEN jag får besök kl 1 och måste ut med hunden och springa till tvättis. Slängde ihop en bröddeg. Kan slappa sen med bok resten av dagen och ev sova lite innan nattpasset.

sunny day

Dagen började med sol och yoga med fina Maria på Cape East. JO var med och efteråt tillbringade vi 3 timmar på SPA...mest uppe i takpoolen...Sen satt vi ute i solen och njöt av en kopp kaffe. Solen värmer verkligen.

har ont i min fot...nu blir det lunch och vila och sen iväg till Luleå för 2 nattpass...helg im...

Tiiiisdag

Blåååser som attan...men sol iallafall. Var och promma med hund och fick ha mössa och huva för det blåste så mkt. Sen var jag och duscha på gymmet. Lite ont i huvvet så jag tänkte ev träna lite ikväll istället. Har så mkt ärenden idag. Eller har ju avklarat några redan.

SunShine

måndagkväll

Huu som höst ute...regnar. Jag hann precis till Cape 15.15 när vi hade infomöte. Lite smaskiga tilltugg serverades...synd jag inte hade kameran med.

Låg sen i Infran (infrarött ljus) och efter en snabb dusch är jag nu på bibblan och ser ut över ett regnigt Haparand centrum. Inte en kotte syns till. Funderar på vad jag ska köpa för middagsmat...blir varken prommis eller gymmet idag. Är lite seg och ska se tv ikväll och slappa...lägga mig tidigt :)

Är törstig och ska köpa Loka eller Ramlösa..behöverr fylla på vätskedepåerna.

Regnigt och mulet

Sovit till nu och har ett möte inbokat om ett par timmar. Sen blir det happis. Åt gluten inatt på jobbet och nu är min mage i O L A G :(  Bara att skylla sig själv.

Gråmulen måndag men det ska nog bli bra ändå...

söndag

Åh skönt kl är 6 och om en timme får man åka hem o sova. Det bästa med nattjobbet :)

MORS dag i FINLAND idag. ÄITIENPÄIVÄ



Lång lördag

Vaknade till en blåsig lördag. Men mkt vackert sol och blått vatten. Jobbade på spa hela dagen och sen for jag till luleå och nu ska jag jobba natt på sjukan. Måste gå bra.

Igår fick jag hjälp av min duktiga vän H med underredet till terassen. Och innan dess fick jag en traktor skopa kross. Blir fin fint. Nästa gång jag är ledig så får jag sätta dit terassgolvet. Tror nog att H får göra det...han är så duktig. Vi var sen på Rusta och jag var smakråd till hans köksgardiner. Som vi hittade på en gång och det var sista kappan så han fick den jättebilligt och en stång till...för ca 100 spänn. Han sms sen att de hängde sig perfekt i hans nyrepade kök :)

Fredag

Gråmulet och lite äckligt råkallt i luften. Fortsätter med projektet och måste kapa brädorna fr 220 till 180 cm. Väntar på besked från en kompis som ev kan hjälpa mig med cirkelsåg och lite hjälp. Han jobbar ju själv hela dagen så vi får hålla tummarna.

Igår öste regnet ner men det gör inte så mkt för då tinar marken och gruset trycks ner...idag sand. Blir inget gym för mina träningsskor ser fördjävliga ut av lera och grus. Dum som jag var tog jag inte gummistövlarna. Så mkt lera det kommer in med hundens tassar också. Stressad för jag börjar jobba imorgon, men det har varit skönt med sovmorgon.

Igår släppte jag loss lite och åkte ca 6 mil för att träffa en gammal vän jag inte sett på flera år. Vi tajmade våra lediga dagar samtidigt för engåns skull.

Ruggigt idag

Huu vilken råkall och ruggig dag. Vaknade tidigt men sov nån timme till efter morgonfikat. Har sååån träningsvärk..efter mitt arbete på entren...markjobb är tungt och nu måste jag få nån som kör dit sand och grus. Asfalten under tog jag bort då den var i småbitar.

Börjar bli stressad eftersom jag vill ha marken klar och grundstommen klar innan jag åker till luleå på lö.

Streeess...inte bra alls för då går jag nästa i lås...



sunnyday

Onsdag redan och det känns att värmen är på väg. Står stilla med altanbygget då det ännu är snö på marken och jag inte kan gräva ännu. Sen fylla med sand och grus. MEN jag har iallafall grundplanken färdigsågade så det är bara att skruva när marken är klar. TÅLAMOD...jag är en person som vill att saker ska fixas omg.

Nu ska jag till Sanna i Kemi för uppfrächning av frippan. Har varit supernöjd när hon klippte senast och jag hoppas att det blir bra nu med. Har varit så enkelt att fixa till.

Jo kommer nog idag :) då ska vi sola o slappa tror jag allt...pickninck kanske?

Soligatisdag

Underbart väder...varit ute massor med hund och utan. Håller på med planeringar samt business.
Har tränat lite på gym och nu är jag superhungrig.

Jo flyger fr Paris idag och sover i Luleå

Monday

Sol o rätt  ok väder...söndag var det ju snö på marken. Hoppas det var sista för denna säsong :)
Har njutit av en ledig måndag med sovmorgon till 10. Prommis med hund runt skönvik...


Tvättat alla mattor och torkat golven.

Så nu har jag vårstädat allt. MEN Saga fäller ju så mkt ännu så det är alltid hundhår i hallen.

Nu längtar jag efter altanbygget men marken är för frusen ännu och jag måste dränera lite innan nya altanen byggs.

Var på Actic och basta o duscha för jag måste iväg till byggfirman och kolla virke. Tar nog ett pass senare ikväll istället.

Tror Jo kommer hem imorgon..fast hon trivs ju i Paris och vill stanna.

Snöslask i Maj...

Snöslask och sommardäck...ska ju ut på E4 snart. Sovit ca 4 timmar och det får räcka. Nu vill jag hem till Happis.
En hel ledig vecka från sjukhuset..im SPA. Funderar på om jag ska till capen och infra när jag kommer upp till happis.

Har druckit kaffe och packat nu så snart åker Saga och jag.



sammafredag

Somnade bums när jag la mig xakt kl 07.22 imorse. Vaknade lite väl tidigt..kl 11.15. Men jag kan aldrig tvinga mig att ligga kvar...för jag anser att om jag vaknar...då behöver jag inte sova. Vet ju att jag förmodligen sover senare på em kvällen innan 3e o sista nattpasset, för den här veckan.


Har varit ute med Saga runt udden i sol o lite isvindar. Idag hade jag med godis i form av morotsslantar som hon älskar, men hon var riktigt ovillig till att uppföra sig och träna. Mer intresserad av allt skit på marken, tuggummi mm.


Nu e hon trött och vilar och jag tänkte ta mig en långprommis runt stan och sen till affären och köpa lite gott samt kaffefilter...annars blir det kris om jag inte får kaffe imorgon.


Önskar en fin varm solig härlig underbar helg.


Jo kommer väl hemåt snart fr PARIS :) tur jag är ledig hela nästa vecka så vi kan umgås lite.
Altanbygge är planen för nästa vecka också.

Fredag

Dagen gryr och vi har just druckit morgonkaffe på jobbet. Om ett par timmar får vi åka hem o sova. Natten har varit lugn. 1 natt till och sen är jag ledig en hel vecka ...S K Ö N T

Mina kängor

Nu har mina naturvita canvaskängor anlänt till Happis...jag provade dessa i en skoaffär i luleå och de var precis vad jag ville/behövde just nu...mjuka och känns inte behandlade med gift som jag avskyr...och är allergisk mot också..alltså formalehyd. Dessa kängor är från Duffy och kostar typ 149 kr ;) hos SKOHUSET men med frakt en hundring till, men förmodligen kommer jag att använda dem mkt. Gillar att den är lite ruffigt naturlig i färgen och inte kritvit.

O så är den inte PLATT utan har liten sula.

Nu är jag ju i Luleå så jag hämtar ut dem på lördag :)

Några droppar regn...

Mulet när jag nyss vaknade...eller första g när jag kolla kl var den 10.40 alldeles för lite för att ha sovit klart. Så jag har slumrat av o till till ca 12...för där går gränsen :)
Nu kaffe...sen prommis med Saga, stretch, gå o slänga in en maskin tvätt...ev en löprunda själv sen...

Torsdag

Änligen morgon och snart åker jag hem och får sova. Får ju morgontidningen nuförtiden så den ska jag bläddra i innan jag sover...om jag orkar...

Detta är den sköna sidan med nattjobb...att gå hem på morgonen :D

onsdagkväll

Kom till Luleå på em och var en sväng på stan och köpte kaffe. Sen så velade jag hit och dit om jag skulle gå på eventpartyt men kände att mina ögon behövde blunda en stund och jag beslutade att inte gå. Sov faktiskt i en o en halv timme. Så skönt.
Nu ska jag iväg o lämna Jeppes nyckel till hans kompis på vägen till jobbet.
Jag var en runda på stan med Saga och det blåser isvindar men man blir svettig också när man går i rask takt.

Nu blir det natt 1 av 3 att jobba och vaka.

Känns som måndag men...

Det känns som måndag efter alla helger. Sol i happis och jag har varit hemma och vilat och mått bra några dagar.
Läget är under kontroll och jag har fått träna på Actic varje dag. Idag ska jag först besöka min vän som gjorde naglarna för ett litet samarbete och sen simma i Tornio simhall. Blir nog 2o längder sim och sen aquajogging en halvtimme. Knät pallar inte med för mycket utspark i bröstsim så detta blir lösningen idag.

Jobbar 3 nätter fr ikväll och sen är jag ledig en hel vecka.

Åsa har föresten bjudit in mig till Kafelino i Luleå på ReleaseParty kl 18...ska försöka hinna dit.

RSS 2.0