Portugal

Just nu pa sem i ~Portugal. Inte sa varmt men hoppas pã battre. Annars allt bra. God mat och shopping

Ledigheten börjar nuu

Höst lov börjar nu...sovit gott efter nattpass 3. Ska snart åka iväg hemåt Happis. Solen skiner och ok temperatur. Ska njuta av ledighet nu och kom på att jag nog åker förbi Rusta för jag behöver en ny Resväska.

Sköna söndag

Har sovit till 12 och sen varit ute i jättefint väder. Satt vid stranden vid Mjölkudden med Saga och lyssnade och såg på vågskvalp...vattenet glittrade xtra mkt idag. Hade tyvärr ingen kamera med...synd för det var fotoväder.

Ätit skräpmat och sovit lite till. Om en timme ska jag begemig till jobbet. Ut med Saga lite innan.
Hoppas på en bra natt

Nightshift helg

Hur kul var det att åka o jobba en lö kväll???...men här e jag och kl är ändå 2 snart. Har ju 3 nätter jobb nu innan semester och resan till PORTUGAL.
Har varit ledig ti-fr..och av dessa dagar var jag sjuk 2dagar med feber och kände mig ynklig.

Har tränat lite lö fm och em var vi och cyklade i fiinväder.

Värk o feber

Så jäkla trist att vara sjuk när man vill vara ledig...legat må ti och idag har jag haft sån huvudvärk så jag var o köpte Bamyl Koffein. Får ju inte i mig kaffe ens för jag mår så illa och har haft hög feber...Tabletterna är de enda som hjälper. Nu är det lite klarare ute också..kan ju vara ute lite iallafall...

ny vecka


En ny dag och vecka gryr...och jag känner mig bättre sen kl 0200 inatt. SKÖNT det. Om ca 2,5 tim går man åka hem o sova...sen blir det Happis.
 
Tror inte att det  blir träning förrän tidigast tis och aquajogg med J onsdag. Jag ser fram mot en härlig vecka då jag är ledig.



Krasslig

Imorse hade jag så ont i hela kroppen och huden. Hade ingen termometer så jag antar att jag hade feber för jag kände mig så risig. Har varit lika risig hela dagen. Druckit cola för det är ju alltid bra när man är sjuk. Har softat hos J och halvkollat på en serie om mc gäng, den är jättebra. SONS of ANARCHY 
Nu har jag släpat mig till jobbet och jag går verkligen i slowmotion.
Hoppas natten går fort och att jag blir frisk. För jag vill ju vara ledig till veckan  och inte sjuk.
 
Denna film såg vi förra natten på jobbet...jättetragisk och bra

Lördag

Krasslig...varm trött allt. Vaknade och var ute med Saga vid stranden för det var så fint soligt väder. Handlat och lagat mat. Tog ett björkbad och efter middagen vid 16 gick jag o la mig..Sovit som en stock till 19 så nu ska man vara utvilad...Har nog nån inf i kroppen för jag känner mig inte alls helt ok MEN jobba måste man.har även så ont i knäna...Kanske för att jag sprang så mkt igår...Ska försöka använda sparkcykeln på jobbet och inte glömma den hela tiden.

Höstmörker redan fast kl bara är så lite. Saknar min J.

Lördagmorgon

Nu snart får man åka hem o sussa..e inte så trött men ändå...2 nätter kvar till man e ledig.
I vanliga fall har jag jobbat på Cape East på lördagar och söndagar. Men nu är det over..åtminstonen en tid framöver...här kommer foto på oss personal som togs under lulekalaset.


Fredag

 Veckan har ruchat på och gått snabbt. Nu är det nattjobb hela helgen fastän jag nog hade kunnat hitta på något roligare..men men snart så har jag ju semester, födelsedag, resa mm att se fram mot och idag är det ju sol också så alla som är lediga får njuta av finväder :)

 

 
Vakra gamla möbler i M s stuga (stor norrbottensgård)
 
 

Marimekko vaxduk från 1967 finns hos M

Höstmörkt

Igår åkte jag till Happis. Var förbi Brändön med en kasse spa produkter. Det var regningt och mörkt igår...riktigt mysväder. Var rätt trött men blev ompysslad av J. Idag var vi o cykla i finväder och sen blev jag bjuden på underbar middag av min egen kock :)
Var hem en sväng och sen till Luleå.
Imorgon har vi utbilding på IVA hela dagen och sen tänkte jag gå på provapåpass YOGA och sen kräftskiva i Gammelsta hos M. supernice i höstmörker.

Här lite blått för att fira mörkret och som en påminnelse att sommaren går fort...








Trött

Oj vad jag känner mig trött...sov till ca 12 och tänkte åka till happis men sitter istället och gör skattedeklaration :) skönt att vara ute i god tid...Lite ont i halsen och näsan rinner...flera på jobbet med småbarn som börjat dagis och skola och sen smittar vidare

Måndag

Oj idag sov jag till 13 och låg kvar ännu och softade till 13.30. vad skönt..nu har jag druckit kaffe och ätit youghurt med hjortron, blåbär och röda o svarta vinbär...riktig vitaminbomb.

Nu ska saga och jag ut o promma och sen kan jag försöka komma ihåg att ladda in lite foton...

nightshift

Efter en härlig vecka med ledighet börjar nu nattpass 1 av 2...det ska väl gå bra även om jag hade fortsatt att mysa hemma :)

Höst...

Första höstdagen denna lördag...regn och mulet...men jag har fått vila i en vecka och haft det lugnt och skönt. Simmat och cyklat och bastat och tränat. Umgåtts med vänner och haft det bra...

Ikväll ska vi på bio och just nu sitter jag och M och söker resor...snart åker vi till solen hoppas jag :)

Im börjar nattjobbet och nästa vecka ser ut att bli rätt tuff...


RSS 2.0