sol

Idag är det helt underbart med sol och några plusgrader. Vi har gigantiskt med snö.
Idag vaknade jag supertidig och gjorde boxpass och har städat. Känner mig trött och seg trots vitaminer i massor. Brukar bli lite trött när solen kommer varje vår. När vi ätit middag tänkte jag att vi tar en tur med Dragsele på Eddy med sparken.
 
Imorgon frissan. Jag är skitful i håret. Färgen är ful och håret bara hänger i tunna stripor. Hoppas jag blir nöjd. Vet inte hur jag vill ha det. Inte som sist iallafall med nacken snaggad- Jag äter vitaminer för håret men känner ingen skillnad. Mössa på ute gör ju sitt.
 
Kom sommar kom värem kom sol och semester. Käjnner mig rätt trött...

Kallt

Ledig vecka började jättebra med dragsele till Eddy och åka spark som är jättekul. så får Eddy mer motion. Prommis på isen och det bästa. Ta fram skidorna när kommunen körde skidspår på isen. 
Nu har det blivit så himla kallt. Fast solen är framme och det är superfint ute så är det jättekallt. - 20 och så kylig vind på det gör att man tar en väldigt snabb prommis.
 
Som jag längtar till att solen ska värma och man kan sitta ute på terassen. jag blir lätt uttråkad av att inte ha något att göra just idag. Städa tvätta och sånt gör man per automatik ändå. Har hyllor och skåp som jag skulle behöva sätta ut på blocket och rensa lite men kanske Johanna behöver när det flyttar till Oulu i vår.
 

Kyla

Jättekallt idag, men jättefint när solen skiner och dagarna blir ljusare och ljusare. Jobbar 2 nätter till och sen ledig vecka. Hoppas på mkt uteaktiviteter och fina dagar. Huden längtar efter sol och värme. Har alltid torrare hud på vintern men detta tar priset. Det svider och kliiar massor fast jag smörjer in mig med lotion och olja. Slurp så är jag torr igen efte nån timme.
Prommat några km på dagen när jag vaknade och fikade.Längtar efter att börja cykla till jobbet igen. Att åka buss går ju men man är så beroende av att passa exakta tider. 
 
 
Har nu bott i Gammelstad 6 mån och varit uten bil ungefär lika länge. Känner mig lite som en looser utan bil....Men tid kommer....bilarna blir snart billigare igen. Många har köpt bil för att slippa buss dessa tider. Det innebär att jag ofta är ensam eller att vi är 2-3 pers som åker till jobbet.
 

Naturens konstverk

 

RSS 2.0