Midsommar...

Eftersom jag jobbar hela midsommarhelgen firar vi lite idag. Strålande sol och jättevarmt...
 
Mandy som börjar repa sig efter öroninflammationen. Antibiotikakur pågår!
 
Saga kan man inte lura på nåt vis att bära blomsterkrans
 
 
Sjöfågelmamma som simmar med sina söta ungar i Kukkolaforsens virvlar.
 
Tulpanpelargonia
 

Måndag

Båsigt så det har varit riktigt kallt idag. Bilen var på service så nu är man några tusen fattigare.. .o inte nog med det...behöver en ny tid för ytterligare service nästa vecka då bromsklossarna ska bytas.

Sen har vi varit hos veterinären för Mandy har öroninflammation...så hon fick behandling och medicin. Verkar piggare och svänger inte lika mkt med huvudet . Stackarn..tur att vi fattade snabbt att det var örat. Vi fick dock åka ända till Simo eftersom det inte fanns jour närmare.

Vi hann inte simma idag men det får vi göra imorgon...sen plan att åka till stugan och snickra ihop en mjölkbod där jag kan sätta min mjölktunna och lite . där man svänger till vår stuga.
 
För några dagar sen var jag på Kicks i Luleå och testade en bodymist fr Biotherm...den var jätte fräsch..med citrus o sånt...inga blommor för jag trivs inte med blomdoftande parfymer...Sen gillar jag inte stora flaskor parfym för det är så sällan jag kan anväda parfym eftersom jag inte kan ha det på jobbet.
 
Eleven hade en liten flaska för 198 kr..vet inte hur liten för det fanns ingen info men hoppas den kommer i veckan när jag är i Luleå...jobbar ju heeeela midsommar
 

Söndag

idag var jag på gymmet. Kul efter långt uppehåll. Har ju slutat med godis sen snart 2 mån. .Jag var så godisberoende så jag åt det varje dag..helt sjukt..så jag bestämde mig att jag måste sluta och då gjorde jag det. Känner mig fräschare och tror att jag gått ner lite oxo...brukar inte väga mig.

Sen efter middagen tog vi en mil pp cykel...kanonskönt..vi hann precis hem innan det började regna.
Det är så trist när det regnar varje dag...vill ju ha sol och sommar..

snyggt

 

sommrigt

sommaren försöker komma tillbaka...men det regnar lite då o då. Vaknade vid 10 och kunde då sitta ute och fika.
Nu har vi varit på Jysk och shoppat lite nytt till terassen. Bra rea
 
Blev denna vita Jutlandia350 kr och en betongfot till samt fyra gråvita dynor...endast 75 kr st
 hann jag bara sätta ut dem så började det regna...
 
 

jobbet börjar

Har nu haft lyxledigt i 3 veckor...och denna veckan har varit högsommar i norrland. Vi har varit i stugan och haft det fantastiskt skönt. Jag har varit förkyld i över en vecka MEN nu när jag ska börja jobba verkar förkylningen avta..

RSS 2.0